Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
jááááááj...😄 LOL

xD

pajti
zombi gyerek balról <#idiota><#ticking>

mateus33
Nagyonpojjén😄

aztaqva aki ilyet felvesz 😄DDDDDD

REAL MADRID

a középsõ még nem is rossz!!!

REAL MADRID

allock
lufi 😄

#hhwnd

Brigicsaj
jessssszus.....ez azért már túúúúlzás! <#ijedt><#wow1>

xD

mateus33
Hm,két lökhárító nem fér el egymás alatt.

mateus33
Hát jah,az ilyenek súlyos betegségben szenvednek😄

CheAteR88
akkor itt mégegy példa:

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
😄 de ennek a betegségnek mekkora súja lehet
jó elfogadom hogy igazi de hát akkoris MEKKORÁK<#wow1><#wow1><#wow1>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

mateus33
A mai világban nem csodálkozok semmin,annyiféle betegség van már😄

CheAteR88
😄
azé ekkora daganatról még nem halottam😊)))))

Visitor
ha nem photosopp akkor daganat <#eplus2>

THE HUNTER coming soon ^^

LSL
Most mért kell rögtön ilyen pesszimistának lenni?<#nevetes1>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

gandal
😄DD

CheAteR88
lol az ott szerintem PS😄

CheAteR88
LooooooooooooooOooooooooooooooooLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

CheAteR88
én velük örültem😄

mateus33
Íme az új L'oreal reklám. Mert megérdemlem<#vigyor3>

mateus33
Jah,meg élõben lehet,hogy "kicsit" komolyabb jelenség😊 Az biztos,hogy nem gyenge csaj.

DanielT
Nos, a teste rendben lenne, de a feje, a haja, az egész stílusa annyira taszít, hogy el nem tudom mondani.
mateus33
Igazad van nagyrészt,bár azért egy ilyen kar számomra kiábrándító tud lenni,de hát kinek mi.

bens
miért? nem?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Carlos
LOLOLOL!!!

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
Te csak tudod 😄
bens
arra nem gondoltál h az irigység beszél az ilyenekbõl? sajnálják h nekik nem jutnak ilyen csajok és h ez ki ne derüljön, inkább fikázzák õket. sztem rá kell hagyni az ilyenre.

bens
megb@sznád Te azt a görényt, ha lehetne...

Igazad van (részemrõl).
Te sem szoktad olvasmni a topikot...

hangyányit csak egy hangyányi tiszteletet kérek

JGTC
Partyangel-rõl dobjatok már légyszi egy képet, havernak akarom átküldeni de nincs kedvem visszakeresni thx!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

hát nem tudom, lehet én adom le nagyon a szintet amit igazán nem hiszek mert a barátnõimet mindig elismerték kellemes jelenségnek, nem csak szubjektiven haverok hanem hivatalosan is de azért ezt én tulzásnak tartom "Ez a bal oldali vajon azt hiszi, hogy nem görény?" hát azért ez erõs tulzás, jó elég csunyácskán néz<#idiota> de azért ezen a képen #9707 nem modanám rá ezt.
az arcát nem nézve, szépen ívelt hát, formás mellek, gyönyörüen bordás hasfal, isteni csipõcsontok. nem, nem a tökéletes lány, közel se, de ahogy igy látom szép teste! lehet. Talán feministának fog hangzani<#whatever>de itt azért nagyon durva rongák érnek soxor nagyon kellemes lányokat, most csak egy példa de azért egyesek beraknak ténlyeg felettébb dekorativ hölgyeket, amikre ilyen reakciók jönnek:
"jujjj béna, szörös a karja(???)"
"pattanásos a segge"
"mittomén mi a franc van a mellén"
jó nem ezekre a lányokra mondom, csak ugy ezek a beszolások maradtak meg.
Ugyan már ha valakinek ilyen nagy pofája van, hogy így csámcsog valakin, ugyan nézzük már meg! rakjon már be a kedvesérõl képet, mert biztos tökéletes. vagy csak a kedves hugáról mert ilyen hozzáállással jó ha õ hozzápiszkál... bottal persze...
Ja vagy valóban tökéletes a barátnõtök? ténlyeg, 2 dimenziós igaz? photoshop meg minden játszik.

Az ilyen barmok miatt van a nõknek folytonos kisebb rendüségi érzésük, az ilyenek miatt utálják a testüket még az igazán dögös nõk is!

Jajj elnézést, mert most valszeg csak azok olvassák el akik kulturáltak, mert én hiszem hogy ide leginkább ez a fajta ember jár, csak az egyéb... hát azok... na mind1 róluk a véleményem pár sorral fentebb

JGTC
jesszus úristen mik ezek <#conf><#csodalk>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

naja...kellett volna képet csinálni a buli elején is róla (bár lehet már akkor is piás volt 😊)

inkább csak kicsit levan ittasodva...

buli elején friss sminkkel Õ sem lehetett rosszabb, mint a Party Liliomok😊

http://gaborszantai.co.uk/

a kék farmeres nyaktól lefele <#eljen> amugy elég idétlen <#szomoru1>

ezt nem értem, sorry...

DanielT
Ez a bal oldali vajon azt hiszi, hogy nem görény?
vaaa
jó kis animal szex? <#mf2><#idiota>

hi

furcsa háziasított patások lehetnek a környékeden, gondolom rendszeresen meghágjátok az ilyen "lóteheneket"😊))

nem a gyermekeim anyját látom én sem benne, de "arra" több, mint jó...

vaaa
A farmeresen a nadrág nincs lecsúszva kicsit ? O

hi

vaaa
tehén száj, ló fej, ronda bõr, ocsmány kifestés ? nem épp az esetem 😊
ezek persze rólam is elmondhatók <#fogmosas><#fogmosas>

hi

<#finom><#finom><#finom>
<#finom><#finom><#finom>
<#finom><#finom><#finom>

Vibri
Hát akkor ez a fia vagy nemtom 😊, én utoljára 3 éve voltam e-ben és úgy emlékszem, hogy szakasztott úgy nézett ki az egyik dj, mint ez a szakállas szatír maki.
De Skyline szerint meg õ a fénytechnikus, ha ez igaz, akkor meg én néztem be csúnyán a dolgot anno. <#vigyor4><#vigyor4>

Welcome To Trance It\'s Time To Dance

peteragoston
<#taps>