Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez szerintem mindegyikõnk mondja
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Csak reménykedtem :$
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
(azért megnézném a Deejay-t 😊))
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
<#nyes>#nyes>
szeegény csaj😊

THE HUNTER coming soon ^^
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
na meik az okosabb?😊

Azért mindig benézek vigyorogni 1 sort.<#smile>#smile>
nekem eggyik se jön be (csak kupak)

egyik ismerõsöm orra alatt is ien fanszõrzet leledzik és hiába könyörgöm/fenyegetem hogy borotválja má le nem teszi XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
évekig nem mert orvoshoz menni :CCCCCC