Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a pasidnak is.... :DDDDD (vagy vak szegény pasi)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
persze hiába :D
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
na õ partyarc :D
ARSENAL&POKER

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Per Aspera Ad Inferi.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
csak nincsen olyan jellegû zene ahol lehet táncolni.
Amúgy fogalmam sincs hogy nálad honnan jön a pénz, hogy egy éjszaka alatt 10 000 ft körüli összegeket költesz
aztán:
Hordós, Ferenc körúton, 300 Ft a hubi és szintén kb olyan 350 Ft körüli a sör
mondjak még, szerintem fogd be a szád, mert igenis vannak jó helyek Pesten, azért mert te nem tudsz, azért igenis vannak és a 600 Ft-os sör az DRÁGA!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
respect to the man in the ice cream van
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mi azzal a baj, hogy egy mai diák el szeretne menni, és igen, bocsánatot kérek, hogy nem diszkó zenére akarjuk ropni, hanem régi (hûûû de gáz) rock & roll-ra (Hungária és egyéb zenékre) egy olyan helyen ahol kedvünkre ihatunk sört, és nem csak kifosztani akarnak minket.
Ígérem, hogyha majd sok pénzem lesz a tanulmányaimból kifolyólag akkor olyan helyeken fogok vacsorázni, ahol Gordon Ramsay fõz, ahol 10 000 Ft-os borokat ihatok, és higgyétek el, nem fogom megkérdezni, hogy milyen helyeket ajánlotok.
Szóval ha nem tudtok helyet, vagy túlságosan fájna azt írni, hogy "bocsi, de nem tudunk" akkor inkább ne írjatok semmit. Vagy most az a baj, hogy kritériumokat írtam? próbáltam elkerülni, az olyan kommenteket, hogy "höhö, ócsó kocsma" meg példának okádék: "ha még szépek is akkor a szobámat tudnám ajánlani"
tényleg? jólvan, írd meg kérlek szépen a címedet, a telefonszámodat, és ha megjöttünk szeretnénk venni 6 korsó sört 150 Ft-ért (mert ma annyi a legtöbb helyen) és zenét is kérnénk! Vállalod?
tudtok valami jó helyet, kritériumok:
-viszonylag olcsó pia (értsd: sör nem 600 Ft, 5 cent hubi nem 500 Ft)
-zene (értsd: vagy a háttérben szóljon, de hallhatóan, szóval ne a kiabálások nyomják el, VAGY 80-as, 90-es évek és napjaink zenéi amire lehet táncolni, rock & roll meg ilyenek)
-viszonylag belváros szóval nem a 17. kerület
jah és nem a Morrisons!
elõre is köszi a tippeket!
u.i.: igényes leányzóknak kell, azért ennyi a kritérium :)

Hát annak hosszú napja lesz...
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
:D