Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateus33
<#wow1>😞

Szomorúan tapasztaltam, hogy a #9848-ba linkelt kisvideo eltûnt a tar.hu-ról.
Az arnold-rave.avi nevû file 4,5MB, és nem sért erkölcsöt, érdekeket, társadalmi politikai hovatartozást, valamint vallási nézeteket. Egyszerû pojén :-)
Felraktam, majd 2 órán belül a tar.hu szó nélkül törölte a regemet úgy ahogy van képeimmel, mindennel együtt, mintha soha nem is létezett volna... Írtam nekik 2 emilt, hogy indokolják meg a történteket... semmi válasz
Ennyit errõl a szennyportálról <#mf3><#boxer>

laslandes
Sry, a 12+ tényleg lemaradt.😊

Savannah: forrás nightinfo.hu😊

Az elsõ "gusztusos" "krumplis" mellplasztika nem valami PS kreálmány véletlen?<#conf> Kép forrása?
Nagyon gáz...<#wilting><#zavart2>
banok
A kis buzi... <#wilting>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

mateus33
<#zavart2><#wilting>

artschi
szép szemüveg 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

mateus33

DJ Skyline
wow!<#wilting><#merges2>

GanXstaZoleeWrk
kisértéses melinda innen nem is nez ki olyan jol 😄 raklap tancosnõnek csinalt melle van dokk/bed stb. es alulrol nem nagyon fenykepezik õket mert mindnek ott a vágás. Lehet nem a sarki plasztikai sebesznel kellett volna csinalni...

GanXstaZolee#2709

Zetorg
az elsõ hogy mer így kiállni emberek elé? 😞

#9835 <#kacsint>

Szega87
ma délután én is láttam õket de nem linkeltem be , szal most te vagy a rossz <#banplz>

Szabi84
Az elsõ olyan mintha beültettek volna két krumplit!<#idiota>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

laslandes
"gusztusos" mellplasztikák:
kép 1.
kép 2.

Adi
Milyen zene megy alatta?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CeeZee
öreglány mindjárt elélvez pff

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

JGTC
OMG ! !

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
yeaaaaah tatter ribije 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

<#wilting><#bdead><#vomit>

mateus33
Azaz,a jobboldali😄

degenerator
ez se jobb

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Szabi84
Sikerült meghánytatnod

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

<#rinya><#violent><#banplz><#levele><#confused><#duhos2><#conf>
laslandes

laslandes

laslandes
jahhh, simán kifigyeli a pénztárcát meg a slusszkulcsot😄D

degenerator
váá, ez nagyon szexuális😛

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
jé, cigányok

gabber_saviola
annyira sunyi annak a sunának a tekintete 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Brigicsaj
attól függ honnan nézzük....<#idiota>
de sztem mindenki tudja melyikre gondoltál..😄

xD

illetve a jobb oldali (az irányokkal hadilábon állok) <#szomoru1>

a bal oldali nem a tatter ribije? <#idiota>

Szerintem hanyagold! <#idiota><#hehe>
Nem nekem kell bizonygatni.. én mondtam, hogy tuti egyik sincs több 16-nál <#vigyor>

Mindkettõ 16. Ismerem õket 😄 Cutter Te lúzer 😉 az uccsó képeid kircsik lettek, feldobjam? 😊))
mateus33
Elhiszem😉

Én is elég sok "kiscsajt" láttam már, elhiheted... :-)

mateus33
Én 17-18nak tippelem õket😊

mateus33
Én elég sok kiscsajt "ismerek" hugom révén,akik ebben a korosztályban vannak,jópár hasonló kinézetû csaj is van,de látszik rajtuk,hogy fiatalabbak ezektõl.

Félreértés elkerülése végett a #9860 hsz második képrõl beszélünk (azaz a jobb oldali) ...igaz?

Milyen arcvonások? <#vigyor> ráncok, vagy mi???? olyan gyerek barbie arca van mindkettõnek mint az állat. Nemtom mirõl beszéltek <#vigyor> Kizárt dolog, hogy 16-nál idõsebbek legyenek...

mateus33
Az egy dolog,hogy mennyire vannak kisminkelve,meg PSozva,de az arcvonásaikon látszik,hogy idõsebbek ha nem is sokkal,de 1-2 évvel biztosan.

Aztán miért nem? Ne röhögtess... speciel nem is nézek ki belõle többet!!!
Más kérdés, hogy dolgoztak a képen rendesen, mire ilyen "címlapminõség" lett...

Szega87
kamu , bazz+ igy nem néz ki soha az életbe egy 16 éves .. max plasztikázva

Hmm a 2. képen lévõ két "csaj" Isaszegi... 16 évesek... <#taps>
mateus33
Hm<#circling>

mateus33