Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az arnold-rave.avi nevû file 4,5MB, és nem sért erkölcsöt, érdekeket, társadalmi politikai hovatartozást, valamint vallási nézeteket. Egyszerû pojén :-)
Felraktam, majd 2 órán belül a tar.hu szó nélkül törölte a regemet úgy ahogy van képeimmel, mindennel együtt, mintha soha nem is létezett volna... Írtam nekik 2 emilt, hogy indokolják meg a történteket... semmi válasz
Ennyit errõl a szennyportálról <#mf3>#mf3><#boxer>#boxer>
Nagyon gáz...<#wilting>#wilting><#zavart2>#zavart2>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
GanXstaZolee#2709
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Más kérdés, hogy dolgoztak a képen rendesen, mire ilyen "címlapminõség" lett...