Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
BUDA > miskolc.
közös ismerõsünk hál'istennek nincs 😄
-the invisible-
-the invisible-
jah és a telepybe jár.. mondjuk biztos közel lakik hozzá <#eplus2>#eplus2>
-the invisible-
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
-the invisible-
figyljétek meg azt a kreativitást, amellyel a képeit nevezi el:
-én vagyok!
-én vagyok!!
-ez is én
-ez is én!
<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
-the invisible-
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
amúgymeg ha levágod a képlink végérõl a userID-t, és bemásolod akármilyen iwiw-es linkbe (persze jófajtába) akkor kiadja az illetõ adatlapját
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
-the invisible-
BUDA > miskolc.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
megszálltak minket az orkok és az UFO-k <#wilting>#wilting>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-Nem rendeltünk thai-kaját.<#ticking>#ticking>
-De Apuuu!<#wilting>#wilting>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.