Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
GanXstaZolee#2709
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

szilveszter meg érdekes "ünnep" ugyanis relatív h pontosan melyik évet is írjuk... nem biztos h most 2009 van<#alien2>#alien2><#alien>#alien>
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Amúgy meg nem tudom miért lenne gáz. Egy ekkora méretû Trance bulin kurvára nem gáz ha az ember büszke arra, hogy a kedvenc producereiért/djiért képes ennyit utazni.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
<és ez nem minden szombatra jellemzõ 😊>és ez nem minden szombatra jellemzõ 😊>
meg minek menjek diszkóba? kurva drága ilyenkor a belépõ és a pia réadásul tele van gyökerekkel aki szétbassza magát mert kötelezõszilveszter van ugye. Taxikat nem tudod hívni mert foglalt, ha sikerül akkor meg horribilis összegért visznek el...persze, mehetnék éjszakaival is, hátha nem hánynak le vagy rabolnak szét...
kurvára jól telt a szilveszterem, délután moziztunk (Australia) utána kettesben a barátommal csináltunk minden jót, pezsizétstõl kezdve minden..meleg házban, teljesen..
amúgymeg csak egy átlagos szerdai napnak tekintem az egészet...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
amúgy járok én elfele, de már jobban értékelek egy baráti összejövetelt egy kocsmában (nem igénytelen köpködõre kell gondolni) vagy egy karaoke-t, nagy ritkán jöhet a Jam, de ennyi...valóban nulla lett az igényem, de néha bele nézek ide is és még azonkívül hogy én öregszem, azt látom hogy akkor is megy le az igénytelenedés egy olyan szintre, ahonnan nincs visszaút...
meg öregszem, vagy mondtam már? 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
meg úgy kb. a szórakozásomat is bõven redukáltam..nyomorék igénytelen minden már.
amúgy Boldog újévet mindenkinek! 😄
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
(bár ahogy látom nem éppen mai a kép...)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
PSP user n\' soon ps3 user too :)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Viszont pultos lányok is jöhetnek? Akkor teszek fel.
de Te meg jól informált vagy a becenevemet illetõen <#vigyor3>#vigyor3>