Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pasi volt vele amúgy?😄
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

de ez is félig néger így fél pontra eltudjuk fogadni. 😄
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
bár a dupla felsõ és bugyi dolgot nem értem...ha az egyik félrecsúszik a másik is félre fog... (#50761-melltartója persze kivétel,mert ahogy nézem azt majd csak sebészeti úton lehet majd eltávolítani,annyira rácuppant a csajra)
.: mobilize.hu :.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
hehe😊)
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.