Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
-the invisible-
nem ér annyit az egész hogy újra leváljon a retinám
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
-the invisible-
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
violence can be used for good - JUSTICE
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Mindegyiknek 1 kötelet adnék azt akaszák fel magukat...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
biztos szétveti a düh...

ÉNISÉNISÉNIS akaróóóók<#pias>#pias><#smile>#smile>
I love'em!<#vigyor3>#vigyor3><#bohoc>#bohoc><#circling>#circling>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

[...] Te romboló állat! Te sátán!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

-the invisible-
Kinek fotózol?
www.soundhead.hu