Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
PSP user n\' soon ps3 user too :)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ez országunk népbetegsége:/
oda se neki, lesz ez még rosszabb😞
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
www.icewebhu
el van szállva VAGY el van varázsolva ... van különbség
Seeley <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
De viszont aki szopik az nem buzi vagy csak simán bisex, ismerem a csaját .DDDDDDDDD
jobb alsó faszinak a szájába egy csákányt!
öregember : rád hagyom,ahogy irták elvagy varázsolva 😊
Ez az utolsó kép ténleg Gáz
kis buzi gyerekek 😄<#zavart1>#zavart1>
www.icewebhu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FUEJJJPASZMEKKK
van még mélyebben? van, gondolom.
hogy tisztázzuk: mielõtt vki engem fikázna, hogy miért raktam be ide a képeket nem azért tettem, mert bármi bajom lenne a képen lévõkkel (mivel nem ismerem õket)... csak egyszerûen páran elég "fura" fejet vágnak, aztán gondoltam ez beleillik ebbe a topicba...😄 szal részemrõl písz és téma lezárva😄
és ha már a partyarcok...😄

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
te úgy "élsz", h lemész a haverjaiddal egy szórakozóhelyre és a fotós elõtt feszítesz mint egy majom ? megnyugtatlak, akik itt ülnek, órákat ( mert szeretnek neten lógni, mert megtehetik, mert sok az idejük ) azok is élnek.
és mivel senkit sem ismersz itt, nem tudhatod ki mennyit vagy milyen formában "élte-éli az életet"
lehet h vannak itt olyanok, akik 10x annyi buliban ott vannak és voltak 1 év alatt mint te meg a haverjaid együtt
.: mobilize.hu :.
(megint tanultunk valami újat) SG rlz !
www.icewebhu
Most én is beleköthenénk "öregemberbe h nincs más dolga mint egésznap közöségi portálokat nézni és linkelni a kurvákat (másik forum)
Aki meg éli az életét és nem ilyen szerencsétlen élete van azt fikázák??A való életben meg az ilyenek többsége csendben ül és várja h itt kiélje magát...
nekm ennyia véleményem eröl
elég elszomoritó :S
www.icewebhu
Na most mielõtt elkezdenétek vergõdni ezt nem keménykedésbõl írtam be, nem érdekel hogy itt vannak a képek, az internet publikus 😄
.: mobilize.hu :.
www.icewebhu
de azért világ vége mi pfff..jártatok már itt...nem!
www.icewebhu
Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

PSP user n\' soon ps3 user too :)
ráadásul mint megtudtuk, már egytõl is félnivalónk van, nemhogy többtõl!!!!444 <#help>#help> <#idiota>#idiota>
😄DDDDDDD
1. képen 2 hülye gyerek nyújtógatja a nyelvét mint valami bébi pöcsök lennének.. (igaz az egyik nagyon hülyén nézz ki a Gyözike stulusú hajával)
2. képen 13 elmebeteg egy hehelyen és keménykednek mint a reggelei bika fos.
3. képen 3idióta 1 helyen és az egyik igen csak idióta fejet vág ha legaláp fényképeznek akkor viselkedjen már úgy legalább mint a inges csávó az még türhetQ is szvsz...
Ezek voltak a kritikáim egyébként semmi bajom velük nagyon szépek egytöl egyig 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
...
Átlagos életkor: 26.2 év
Ne magadból indulj ki.