Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah megint itt van a kutya fejû macska 😄

Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

wordsworth
Amugymegy nem Nyíregyházával van bajom, hanem csak szimplán agresszívnak néz ki egy-két ember a képen és ez tipikus dolog, a nem pesti szórakozóhelyeken, ez egyéni vélemény tapasztalat alapján, lehet másnak nem hasonlóak a tapasztalatai 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
háhá 😄

The Garrett
nyiregyháza amánjóhely! nekem mindig ez jut eszembe róla. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Depridol
Nyír1házi nem szarházi!!!(én ott születtem, pesten élek, minden nyarat ott töltöttem ált. iskolás koromba) kivétel erõsíti a szabályt, hiszen mint mindenhol egyre több a 'brazil'
ez országunk népbetegsége:/
oda se neki, lesz ez még rosszabb😞

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

fergusonpapa
vannak érdkes arcok,de ahány ember annyi érdekes story én meg jól szorakozok velük vagy rajtuk 😄 de buzikat azért kerülöm😄

www.icewebhu

desigo
gyönyörûek xDDD
fogalmazz már megfelelõen
el van szállva VAGY el van varázsolva ... van különbség

Seeley <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#eljen><#eplus2><#taps>

pff ilyen arcokat ismersz , hova fajzik el a fiatalság , ÚRISTEN <#vomit>

Hát külsõre lánynak tûnik 😄 😄 Most linkeltem neki msnen 😄
mitõl vagy Te olyan biztos benne hogy csaj az, akit ismersz? <#idiota>

Na ezek viszont tényleg nyomik, õk is nyíregyiek 😄DDDDDDD
De viszont aki szopik az nem buzi vagy csak simán bisex, ismerem a csaját .DDDDDDDDD
micsoda állatcsorda!!!

jobb alsó faszinak a szájába egy csákányt!

fergusonpapa
köszönöm 😊
öregember : rád hagyom,ahogy irták elvagy varázsolva 😊

Ez az utolsó kép ténleg Gáz
kis buzi gyerekek 😄<#zavart1>

www.icewebhu

az elsõ szó ami elhagyta hangosan a számat a két pajkos ifjonc láttán:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

FUEJJJPASZMEKKK

persze, nyíregyháza a világ közepe a vasárnapi blikk is biztosan értekezett róla, elhisszük tehát.

van még mélyebben? van, gondolom.
chelseafan
lol nem gondoltam, hogy ilyen állatozás meg barmozás lesz, miután berakom ezeket a képeket...
hogy tisztázzuk: mielõtt vki engem fikázna, hogy miért raktam be ide a képeket nem azért tettem, mert bármi bajom lenne a képen lévõkkel (mivel nem ismerem õket)... csak egyszerûen páran elég "fura" fejet vágnak, aztán gondoltam ez beleillik ebbe a topicba...😄 szal részemrõl písz és téma lezárva😄

és ha már a partyarcok...😄

Reaper
Muszáj megint baszogatni egymást? Amúgy egyet kell értenem a nyíregyházi hozzászólókkal, öregember eléggé el van varázsolva magától, de ez nem újdonság. Azonban mivel úgyse változik meg, így sok értelme nincs flamewar-t indítani, persze ez csak szvsz van így...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

nem célom, hogy szétoffoljam a topikot, de érdekelne valami

te úgy "élsz", h lemész a haverjaiddal egy szórakozóhelyre és a fotós elõtt feszítesz mint egy majom ? megnyugtatlak, akik itt ülnek, órákat ( mert szeretnek neten lógni, mert megtehetik, mert sok az idejük ) azok is élnek.

és mivel senkit sem ismersz itt, nem tudhatod ki mennyit vagy milyen formában "élte-éli az életet"
lehet h vannak itt olyanok, akik 10x annyi buliban ott vannak és voltak 1 év alatt mint te meg a haverjaid együtt

te szerencsétlen barom, téged miért zavar h sok idõm van itt lenni ? vagy egyáltalán MI KÖZÖD HOZZÁ ? megtehetem, bekaphatod !

fergusonpapa
ejj ,nem is csak levan barnulva 😄

www.icewebhu

Jah ezt benéztem, kell itt okoskodni 😄 Igen az a fekete felsõs vagyok 😄 És akkor mostjönazhogykurvaanyádcigányvagystb😄
fergusonpapa
Most esik le kivagy<#zavart1>
na azért Nyiregyházát nem fikázni!!!😊

www.icewebhu

autoszimulator
mivel a második képen nincs csaj, ezé egyértelmû hogy az irén fesönös srác melleti 😄D

.: mobilize.hu :.

Nem mindegy melyik?😊 Ha elmondanám akkor is csak jönne a blabla, hogy ilyen meg olyan vagy..De igen, jobb oldalon vagyok(azt nem mondom hogy fiú vagy lány😊)
nem is tudtam h minden kocka/nethuszár 40 kilós
(megint tanultunk valami újat) SG rlz !

autoszimulator
jobbszélsõ?

Aki lefényképezteti magát és vállalja hogy felrakják az internetre, az egyben azt is vállalja hogy a képeire otthon hokizzanak, vagy dobálják bele a darts-ot, vagy felrakják fórumokba, ilyen topicba. 😄 Engem nem zavar, a kommenteken is röhögtem, attól függetlenül hogy rólam is szó van bennük 😄
fergusonpapa
Mareeo :jaja publikus,meg midenki érti a poént de ahool én lakom születésem ota és azt irni h vadász szezon ez durva...

www.icewebhu

fergusonpapa
nekm nem,söt tvben is mondták h nyiregyháza az egyik legjobban fejlödö város bene van a legjobb 5 városban...am meg mindenhol vannak érdekes emberek,bár a ma belinkeltek sztem nem azok,többségét ismerem és most egy bulis képen mindenki olyan képet vág amilyet akar!Az meg h vadász szezon meg hasonlok...ez a legdurvábv!!Na ilyenek vagyunk mi magyarok...Midenki fikáz midenkit de akinek az átlagnál csak kicsit több esze van vagy éretebb az ilyet nem mond!!
Most én is beleköthenénk "öregemberbe h nincs más dolga mint egésznap közöségi portálokat nézni és linkelni a kurvákat (másik forum)
Aki meg éli az életét és nem ilyen szerencsétlen élete van azt fikázák??A való életben meg az ilyenek többsége csendben ül és várja h itt kiélje magát...
nekm ennyia véleményem eröl

elég elszomoritó :S

www.icewebhu

Én rajta vagyok az elsõ két képen, guess who .D Amúgy a "visszatértek" ide nem illik mert ezek már régi képek, vannak újak is 😄 Akinek meg problémája van akármelyikünkkel az nyugodtan lejöhet itt megbeszélni 😄

Na most mielõtt elkezdenétek vergõdni ezt nem keménykedésbõl írtam be, nem érdekel hogy itt vannak a képek, az internet publikus 😄
autoszimulator
ha láttá má térképet láthatod hogy eléggé az ország vége, sokaknak pedig az ország a világot is jelenti

chelseafan
egy dologban egyetértek veled. én is szabolcsi vagyok, de semmivel se kevesebb, mint egy pesti...

fergusonpapa
am a sok nethuszárnak megnézném a képét ha ide kerülne a 40kilojával h meddig birná <#boxer>

www.icewebhu

fergusonpapa
de szánalmasak vagytok,lehet nyiregyháza nem világ város de még mindig jobb mint a sok áll vagánnyal és kamu celebbel tele lévö budapest...<#gun>
de azért világ vége mi pfff..jártatok már itt...nem!

www.icewebhu

Szerintem ezek egész évben lõhetõk,mint a vaddisznó 😊

Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

szabolcs onlájnos kép, tehát a világvégén ahol traktor jár

wordsworth
Ezek az állatoknak hol van az istállója?? ( mert véletlenül sem akarok arra a környékre menni) valamint mikor mikortól van ezekre vadásszezon?

desigo
kámpec xDDDD
Cindas
sörhasú troll<#idiota>

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

jujjuj.. most hogy ezeket le merted írni, nem félsz hogy megkeres ez a kõkemény, agyongyúrt, már a nézésükkel is megbüntetõ csapat? <#idiota>

ráadásul mint megtudtuk, már egytõl is félnivalónk van, nemhogy többtõl!!!!444 <#help> <#idiota>

😄DDDDDDD
na akkor leirom miért is gázok szerintem... 😄
1. képen 2 hülye gyerek nyújtógatja a nyelvét mint valami bébi pöcsök lennének.. (igaz az egyik nagyon hülyén nézz ki a Gyözike stulusú hajával)
2. képen 13 elmebeteg egy hehelyen és keménykednek mint a reggelei bika fos.
3. képen 3idióta 1 helyen és az egyik igen csak idióta fejet vág ha legaláp fényképeznek akkor viselkedjen már úgy legalább mint a inges csávó az még türhetQ is szvsz...

Ezek voltak a kritikáim egyébként semmi bajom velük nagyon szépek egytöl egyig 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Fórumstatisztikák
...
Átlagos életkor: 26.2 év

Ne magadból indulj ki.

tugyiti
-.- <#lama><#kocsog><#zavart2>
autoszimulator
IRÉN FASHION begyalázna itt bárkit

fergusonpapa
<#lama>
na mindegy nem fecsérlem az idömet rátok,jó kockulást xD

www.icewebhu

akkor elõbb talán keresd meg a 'válasz erre' feliratot, utána pedig keress egy magyar helyesírási kézikönyvet <#wilting>
fergusonpapa
de

www.icewebhu