Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de azért küldjön képet h nevethessünk rajta<#vigyor3>
mert másokat kinevetni gonosz, de jó!<#vigyor2>

violence can be used for good - JUSTICE

OrioN the S
😄DDDDDDDDD ety ikazi snetzi vagy 😄 <#fogmosas>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

hen-tes
Aki ronda az ne írjon ide!!! <#gonosz1>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Én megtaposom az összes alkoholista-kábitószeres embert, szar gyenge emberek! Az ilyen szánalmas baromgságokat pedig tarsd meg magadnak!
OrioN the S
<#vigyor1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Viktorr

ajjajajjajaj

A tökéletes, született feleségek<#vigyor3>

Használatuk egyszerû, hisz mindent megcsinálnak, amire kéred õket, többször is megnyerték a missz tökéletes címet az állandó csilli-villi mosolyukkal.

Nem minden alkoholista, nulla szemétdombra való ember, vannak, akik le akarnak szokni, csak nem segít senki sem nekik, mert egyedül vannak, nincs, aki melléjük álljon, mindenki elfordul tõlük, pont az ilyen emberek, mint amilyen Te vagy.

Sugam
osztom.

OrioN the S
<#vigyor3><#eljen>

hen-tes
"nem a kinézetével kellene törödni, mert lehet aki beírja Õ se egy "matyóhímzés""

Ok. Akkor: Aki ronda, az ne írjon ide! Aki ronda, az menyjen el! Aki ronda, az fogja be!

És akkor ittmaradnak a szépek, és mindjárt minden tökéletes lesz. :-)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ha te lány lennél lesámrolnád azt a faszit a 16394 képen? Esetleg ha ilyen "szép" barátnõd lenne, akkor is ezt mondanád? Ki nem szarja le, ha valaki jószívû ha egyszerüen undoritóan igénytelen és elhanyagolja magát! Arról ne is beszéljünk, hogy az ilyen emberek kurva lusták, döglenek a tv elött, és zabálnak! Ettõl érzi jól magat? Hát, bassza meg! Ennyi erõvel a alkoholisták is jószívûek, mert nem ártalak senkinek, csak éppen nulla, szemétdombra való emberek! Egyszerüen baromság (nem baj hogy így néz ki az a lényeg hogy érezze jól magát a bõrében) amit írtál, mert lehet, hogy Õ jól érzi magat, de mindenki más SZARUL!
I.C.ram
Ha valaki ragyás, meg "dagi" az oké, de hogy még menõzik is vele 😄 az már sok...
természetesen igazad van, de gondolj csak bele, hogy nézne ki ez a topig...elképzeltem😊

- nézd már milyen helyesek ezek a fiatalok...látni rajtuk hogy jól érzik magukat, biztos nagy a pörgés..a srác is biztos olyan jószívû lehet, nem baj hogy így néz ki az a lényeg hogy érezze jól magát a bõrében...nah és a bp-parádés táncoló hölgyek, milyen jól áll nekik a szilikon inplantátum..végig aggódtam az estét, hogy meg ne fázzanak, olyan szellõsen voltak öltözve..és a zenére sem lehetett panaszunk..

én nem is jönnék ide ha hasonló hurráoptimista reagálásokkal lenne egy egy kép kommentálva..
gameplusz
A vézna girhes kis mitugrász.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

nyamiag
azért a kövér és a kigyúrt állat között van egy kis átmenet :/

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

BEAST
well said <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Brigicsaj
smacit...na persze....azért mindenre én sem vok képes...

sry..😄

xD

VinylToy
téma lezárva

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

és mivel jól érzi magát így az emberek elítélik és irigyek rá mert neki jó😊
ilyenek vagyunk...sajnos nem sajnos😊

VinylToy
így érzi jól magát, arra nem gondoltál? nem tud/akar sportolni, mert szerinte a kigyúrt majmok a retardáltak?!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
És ne jöjjön nekem senki hogy az egész topik errõl szól, mert nem.
Arról kellene hogy szóljon, hogy milyen az, ha valaki egy buliban jól érzi magát, pózol, fotó kedvéért produkálja magát, esetleg úgy van felöltözve, de nem a kinézetével kellene törödni, mert lehet aki beírja Õ se egy "matyóhímzés"

Písz

arról h kövér nagy részben igen...<#vigyor2>(bár legtöbbször a szülõ hízlalja a gyereket ez tény, de ettõl még õ is tehet a kövérségérõl)

nyamiag
magadból indultál ki? _._

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

VinylToy
De miért kell más kinézetével viccelni, még mindig nem értem "mistertökéletesek", szerinted tehet róla?

nem hiszem csak kb az lehetett a szitu hogy a nõvére kihozta a szellemi sérült korházbol had partizon egy jót...
Adjál neki egy smacit! Amúgy ilyen lehet az idejárok 99.9%-a... <#hehe>
Brigicsaj
jesszusom hogy néz már ki ez a csávó....😮

xD

😄DD
az az ember,kicsit se retardált

asszem sigma 70-200/2.8 -a van

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

gameplusz
Obi van Kenobi hö??? <#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

és milyen obival készültek?
JGTC
wow <#vigyor2>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
best <#eljen>
báttyó02
O:<#pias>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
szépen megborotválkoztak a nénik a parádéra -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
fu misunák

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hen-tes
Canon EOS 20D

jó minõségû képek nagyon. milyen felszereléssel fotózták?
OrioN the S
legalso néninek kicsit retkes a lába <#idiota>

és erre miért kellett ennyit várni?<#vigyor2>

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

célzés arra h férfit nem érdemel😊 illetve csak olyat aki legalább ilyen testi adottságokkal rendelkezik😄
és nem hinném h vegetáriánus...
tényleg láttál te már kövér vegetáriánust? én nem... bár biztos vannak😄

ez most célzás a leszbikusságra vagy a vegetáriánus voltára?

Ramadamammy rapidrandi

ha van igazság, akkor az ilyen teremtmények nem sok kolbászt látnak...<#hehe>

ennek nem jött össze se a zsírégetés se az update!
Antireklám!

Ramadamammy rapidrandi

Grave Digger
Egész szép lenne, ha nem lenne ien ronda😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

franc0
ahah np, csak karóbahúzás :|
deamúgy vízilovakat minek linkelsz? 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

JGTC
<#wilting> Úgy áll ott mintha valakit várna <#fejvakaras>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun