Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tuti szét vannak kokszolva
csírák
violence can be used for good - JUSTICE
http://gaborszantai.co.uk/
-the invisible-

๏̯͡๏﴿
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ezek elrettentésnek vannak ott😄
senki ne menjen az inside-ba
én multkor akartam menni bgf partira és még elõre megváltott jeggyel se lehetett bemenni 11kor vagy 6-700ember maradt kint szóval ennyit errõl
oda nem megyek már
-the invisible-
a bal oldali három srác komoly arc
amúgy a haveromék😄 kvarég nem partiztam velük már kéne menni
csak mindíg szar helyekre mennek -inside pfújj😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
<#wow2>#wow2><#nevetes2>#nevetes2>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
-the invisible-
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
a felsõ képen a középsõnek mi a neme?
ffi vagy nõ?
van csöcse de az ma már nem jelent semmit...
véleményemm szerint egy dolgot lehetne illetve célszerû velük tenni: ledarálni mindet és disznótápnak eladni<#hehe>#hehe>