Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
violence can be used for good - JUSTICE
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
BUDA > miskolc.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

persze ettõl még szét lehetne verni a fejét a betonon, mert egy ostoba picsa😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
mondjuk ezen jót röhögtem😄
"Senkit sem ítélek el a zenei stílusa alapján, mert a két legjobb barátnõm rocker, bár legjobban a BANK-osokhoz húz a szívem. Hát ezt a BANK-ból tanultam meg, h ne ítéljünk el senkit, mivel a BANK-osokat sokan utálják, csak nemtom mért..."
megadnám neki amire vágyik kökeményen.... telibe csapatnám a fejét, csinálék róla egy két fotót, az utána úgy picsán rúgnám egy viszes papuccsal......<#vigyor1>#vigyor1>
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Lassan kezdem magam úgy érezni, hogy itt több a "néger", mint amerikában 😄 Minden cigó feka, rapper, kalo, stb. 😄 Mi a franc folyik itt??? 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Én info szakon végeztem,utána még letetem a gazdasági informatikusit is.Még se ezzel foglalkozok.Hanem digitális film és utómunkával(vágás efektezés stb..)2-barátomal csináljuk és nem panaszkodhatok.Pedig nem tanultam suliba,nincs papírom róla,csak értek hozzá mert képeztem magam.Akiknek bedolgozunk magasról leszarják van-e papírom vagy nincs.Adnak egy próba munkát, ha jó dolgozhatsz ha nem, nem.Az életbe nem minden a suli.Persze kell az is.De a legjobb ha valamihez értesz profin úgy ahogy más nem,vagy van hátszeled.
Mercedes CLK 270
nem kicsit, nagyon
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
téháiksz
A világon a legnagyobb tabu téma a pénz. Pénzrõl (fizetés, kiadások stb) soha sem szabad beszélni mások elõtt. Miért? Mert az embereknek fogalmi zavaraik vannak.
A pénz egy eszköz, eszköz, mint egy csavarhúzó, villáskulcs, ívhegesztõ, mákdaráló stb.
A csavarhúzót, villáskulcsot, ívhegesztõt szereléshez, barkácsoláshoz stb. használom. A mákdarálót mákdarálásra. A pénz pedig egy univerzális eszköz, szerszám. Miért ne használjam arra, amire csak kedvem tartja?
Vehetek én ívhegesztõt, de ha soha nem hegesztek vele, akkor minek? Ugyan így pénznél: lehet nekem pénzem, de ha soha nem használom, akkor minek?
A pénztárca olyan, mint egy szerszámos láda. Minél több pénzem van, annál többféle szerszámom, eszközöm van és annál többféle dolgot tudok megoldani.
---
Tegyük fel kovács vagyok és patkókat gyártok. És szeretnék egy autót. Nos az autóért cserébe nekem adnom kell valamit. Az autókereskedõnek sajnos nincs szüksége patkóra, így nem fogom tudni patkóimat autóra elcserélni. Viszont Lovászéknak patkóra lenne szükségük, de õk meg autót nem tudnak nekem cserébe adni... Ekkor találták ki a pénzt, mint közvetítõ eszközt. Én eladom a patkóimat Lovászéknak, s õk megfizetik a munkámat pénzben, én pedig pénzen megveszem az autót. Így közvetetten ugyan, de a patkót cseréltem autóra. Ráadásul pontosan olyan minõségû autóra, mint amilyen minõségû patkókat gyártottam.
A mi (nyugati) kultúránkban a pénzel való bánásmód megtanulása pontosan olyan rituálé, mint például egy másik kultúrában a parázson járás. Van akiknek sikerül, s van akik jól megégetik magukat...