Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdekesség connery bácsi testépítõ is volt<#wink>

violence can be used for good - JUSTICE

mila69en
mindkét fülébe van😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

jobb fülbevaló befigyel a képen a szõke csávónak :xD

Lynx_TWL
<#wilting><#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Ars3nal
<#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

YEAH

BUDA > miskolc.

mila69en
nem kell szétverni a fejét... inkább lealázni<#nyes>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheaper
😄D lál az a csaj

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

desigo
tiszta fotogén a csaj <#nevetes2>
igen, de ez nem szépdolog: ) és tök szimpatikus a részérõl, hogy õ ennek ellenére nem ilyen elõítéletes, risztekp ezért neki
persze ettõl még szét lehetne verni a fejét a betonon, mert egy ostoba picsa😄
5w0rdf15h
csak tükörbe kéne néznie és máris rájöhetne mér utálják õket....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Szvsz ez még a visszafogottabb fajta😄
mondjuk ezen jót röhögtem😄
"Senkit sem ítélek el a zenei stílusa alapján, mert a két legjobb barátnõm rocker, bár legjobban a BANK-osokhoz húz a szívem. Hát ezt a BANK-ból tanultam meg, h ne ítéljünk el senkit, mivel a BANK-osokat sokan utálják, csak nemtom mért..."
mila69en
na ezen fel is baxtam, az agyam

megadnám neki amire vágyik kökeményen.... telibe csapatnám a fejét, csinálék róla egy két fotót, az utána úgy picsán rúgnám egy viszes papuccsal......<#vigyor1>

XD

mila69en
<#wilting><#bdead>

Tükörben fényképezte magát

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Carlos
"ja es gadzsim ninc sszoval"
LoL.

Þór vígi þessi rúnar

I.C.ram
dzsipó...

Lassan kezdem magam úgy érezni, hogy itt több a "néger", mint amerikában 😄 Minden cigó feka, rapper, kalo, stb. 😄 Mi a franc folyik itt??? 😄
5w0rdf15h
úristen már a 12 évesek is? <#wilting><#wilting><#wilting> legközelebb már a 6-7 éves óvodásoknak is saját kis "honlapjuk" lesz D::::

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Lynx_TWL
eltaposni

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

nah ennek most kéne a fejét a betonba verni^^
Pheaper
hamis mert forditva van a 20000 res leirva

mateus33
<#eljen>

Reaper

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

IvanovicsTech
Jah....

Mercedes CLK 270

*#@!+{<}

mateus33
Széép egy gyerek<#wilting><#hehe>

Reaper
Nem vagyok ezen lekattanva, de ha már feljött a téma, akkor nyílváníthat az ember véleményt, nem?

Reaper
nem=nekem

Reaper
Tekintve, hogy magyar állami oktatásról osztottad az észt nem ez tûnik logikusnak...

mateus33
Hagyjuk már please ezt a suli témát itt,ez "kicsit" más jellegû fórum. Szívesen olvasom a témáról,de nem ebben a topikban😉

Tufa
És te láttad vhol hogy én pl magyar állampolgár vagyok? 😉

IvanovicsTech
Miért vagy ezen lekatanva?

Mercedes CLK 270

Pheaper
a bannerba jobb ról a második mit keres ott ?😄

Reaper
Akkor anyuci vagy örökség, lényegtelen. Az is lehet, hogy nincs igazam, de elnézve Agyarországot nem ez a jellemzõ...

Tufa
apuci meghalt, de nagyon klasz poén volt!

#18630: neked grat D:

IvanovicsTech
Vissza olvasva én se értelek beneteket.Suli ide, suli oda ha hülye vagy,esetleg nincs egy eredeti ötleted akkor b*szhatod az iskoládat.
Én info szakon végeztem,utána még letetem a gazdasági informatikusit is.Még se ezzel foglalkozok.Hanem digitális film és utómunkával(vágás efektezés stb..)2-barátomal csináljuk és nem panaszkodhatok.Pedig nem tanultam suliba,nincs papírom róla,csak értek hozzá mert képeztem magam.Akiknek bedolgozunk magasról leszarják van-e papírom vagy nincs.Adnak egy próba munkát, ha jó dolgozhatsz ha nem, nem.Az életbe nem minden a suli.Persze kell az is.De a legjobb ha valamihez értesz profin úgy ahogy más nem,vagy van hátszeled.

Mercedes CLK 270

hagyjad már! az amcsi suliban tanulta
gabber_saviola
😄DDDDDDDDdddddddd

nem kicsit, nagyon

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tehát az, hogy adót csal, csak azt jelenti, hogy ért a pénzhez?😄
Reaper
Ahham...Ugyan meséld már el, hogy eme kis esszédnek mi köze van ahhoz, amit írtam? <#nezze>

téháiksz

Nem értelek benneteket.

A világon a legnagyobb tabu téma a pénz. Pénzrõl (fizetés, kiadások stb) soha sem szabad beszélni mások elõtt. Miért? Mert az embereknek fogalmi zavaraik vannak.

A pénz egy eszköz, eszköz, mint egy csavarhúzó, villáskulcs, ívhegesztõ, mákdaráló stb.
A csavarhúzót, villáskulcsot, ívhegesztõt szereléshez, barkácsoláshoz stb. használom. A mákdarálót mákdarálásra. A pénz pedig egy univerzális eszköz, szerszám. Miért ne használjam arra, amire csak kedvem tartja?

Vehetek én ívhegesztõt, de ha soha nem hegesztek vele, akkor minek? Ugyan így pénznél: lehet nekem pénzem, de ha soha nem használom, akkor minek?

A pénztárca olyan, mint egy szerszámos láda. Minél több pénzem van, annál többféle szerszámom, eszközöm van és annál többféle dolgot tudok megoldani.

---

Tegyük fel kovács vagyok és patkókat gyártok. És szeretnék egy autót. Nos az autóért cserébe nekem adnom kell valamit. Az autókereskedõnek sajnos nincs szüksége patkóra, így nem fogom tudni patkóimat autóra elcserélni. Viszont Lovászéknak patkóra lenne szükségük, de õk meg autót nem tudnak nekem cserébe adni... Ekkor találták ki a pénzt, mint közvetítõ eszközt. Én eladom a patkóimat Lovászéknak, s õk megfizetik a munkámat pénzben, én pedig pénzen megveszem az autót. Így közvetetten ugyan, de a patkót cseréltem autóra. Ráadásul pontosan olyan minõségû autóra, mint amilyen minõségû patkókat gyártottam.

A mi (nyugati) kultúránkban a pénzel való bánásmód megtanulása pontosan olyan rituálé, mint például egy másik kultúrában a parázson járás. Van akiknek sikerül, s van akik jól megégetik magukat...
Reaper
Hát én azért küldenék hozzájuk egy adóellenõrt visszanézni apuci mennyit adózott az elmúlt 5-10 évben, ha csak így lazán kibasz 1,5 millát évente a pici kis fiacskájára...<#mf1>

I.C.ram
arcra nem olyan jó, mint fenékre.
desigo
<#beka2><#beka2><#beka2>