Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
face kontrolnál elõbb zárnám ki a drogos meg részeg, meg néhány etnikum !!azon részéhez!! tartozó embereket, akik csak balhéznának. de az már egy fejlett face kontroll lenne, mindenféle tesztek sorozatával...
.: mobilize.hu :.

jaja
tök csontos a feje ezzel a színnel...túl kemények így az arcvonásai...jobb lenne neki a világosabb...
tök csontos a feje ezzel a színnel...túl kemények így az arcvonásai...jobb lenne neki a világosabb...
Sosem volt egy nádszál, amúgy sztem is csak szimplán nõies. Jó, talán 1-2 kiló plusz van rajta, dea kövértõl nagyon messze áll.
De ez a fekete szín nagyon nem jõ neki, szõkén jobb volt, vagy akkor már inkább vmi barnás árnyelat, de semmiképp nem fekete.
De ez a fekete szín nagyon nem jõ neki, szõkén jobb volt, vagy akkor már inkább vmi barnás árnyelat, de semmiképp nem fekete.
kövér lányok...és?
õk (mi) nem járhatunk bulizni, vagy mi a @-om?
a sok lópofájú piszkafa bezzeg nem zavarja a szemedet,mi?!
õk (mi) nem járhatunk bulizni, vagy mi a @-om?
a sok lópofájú piszkafa bezzeg nem zavarja a szemedet,mi?!
õ el van hízva? te normális vagy?
2009.03.05. - We Love Thursdays @ Dokk Café
a fame promotion foghatja a fejét nesze neked face kontroll
eme 'csodálatos' fotók elkövetõje: MaT ([email protected])

a fame promotion foghatja a fejét nesze neked face kontroll
eme 'csodálatos' fotók elkövetõje: MaT ([email protected])
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
2 diszkrét hölgy (balos: so cute girl)
a parti vége felé zitácska lehúzta a kesztyûjét és azonnal barátnõt is cserélt...
ohhh és a kihagyhatatlan fotók m. viki pléhmétrõl és kebel-barátjáról

a parti vége felé zitácska lehúzta a kesztyûjét és azonnal barátnõt is cserélt...
ohhh és a kihagyhatatlan fotók m. viki pléhmétrõl és kebel-barátjáról

debreczeni zita és sári évi @ club play
és kurvára nem dekoratívak a hölgyek?!
szegény évike még csúnyán el is hízott<#hehe>#hehe><#gunyos1>#gunyos1><#duhos2>#duhos2><#szomoru2>#szomoru2><#vomit>#vomit>
18+ -os képek büntetõpontokat eredményeznek! rocky horror show<#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe>
és kurvára nem dekoratívak a hölgyek?!
szegény évike még csúnyán el is hízott<#hehe>#hehe><#gunyos1>#gunyos1><#duhos2>#duhos2><#szomoru2>#szomoru2><#vomit>#vomit>
18+ -os képek büntetõpontokat eredményeznek! rocky horror show<#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe>

jobbos <#finom>#finom>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
a közösségiben szerencsére egyedül van - bár a mellette lévõ másik két csaj sztem senkinek sem tünik fel, totál elhomályosítja õket <#vigyor3>#vigyor3>
még a post végén lévõ szám is 69, fene a fantáziálásba <#idiota>#idiota>
még a post végén lévõ szám is 69, fene a fantáziálásba <#idiota>#idiota>

Azzta mindenit! <#wow1>#wow1>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Megy ma valaki cinetripre?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ne offolj !
(L) <#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
megszoktuk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy én ma milyen kis kedves vagyok
<#idiota>#idiota>
imádom a tejet fõleg zacskós csomagolásban <#idiota>#idiota>
hozzád ki szólt te szarjankó ? mé' szólsz bele mások dolgába ? Desigo-nak írtam nem neked te kis nulla. Egy nulla vagy, ahogy a neved is mutatja.
És akkor mi van ha volt már? Te is sokszor voltál már és mégsem szólnak be...
Igazi fontos Frigyes vagy. Utállak mint a szart. :-))
Igazi fontos Frigyes vagy. Utállak mint a szart. :-))
ez hatalmas <#taps>#taps>