Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nesze neked fészkontroll
Akkor most én is kifejtem a véleményemet rólad , kedves Simon.
A 21 éveddel meg a szobafestõi fizetéseddel hétvégente tiszteletedet teszed valamelyik szórakozó helyen mondjuk a Dokk-ba. Ott kérsz egy kört a haveroknak(persze csak ha van tallér a zsebedbe)és mindjárt azt hiszed te vagy a társaság közép pontja.Marlboro-t szívsz megiszol egy whisky-t és próbálod fûzni a jobb csajokat akik mindig lekoptatnak.Persze a hétvégi pazarlásnak hétközben jön el a böjtje,ilyenkor már a viceroy és az ászok is meg teszi.Persze nem maradhat el a kollégáid vakítása(persze csak ha dolgozol mert amúgy a haverjaidat vakítod és anyukádtól sírsz ki két ezer forintot hétvégére) miszerint te jobbnál jobb nõkel voltál a hétvégén ,melynek persze a fele se igaz,mivel mindenki elhajtott.Ezt a kisebbségi komplexusodat(miszerint minden jobb csaj leszar) pedig itt próbálod kiélni.
Mercedes CLK 270
tudodjátok miért járnak az emberek szórakozni, mi vonzza õket
-hideg italok
-helyes lányok/fiúk
-olcsó belépõ/nincs belépõ
-relatíve jó zene
példaként felhoznám a Zépét
ahova tiniket is beengednek alapból nem komoly a hely
ezért nem járunk pl. eventshallba (studio/dokk/coro) sem
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Persze ehhez le kell tenni a pizzát, hamburgert, sült krumplit és a többi szemét kaját - este pedig nem chipset és popcornt kell kétpofára zabálni, hanem salátát, gyümölcsöt.
Sokan panaszkodnak, hogy már a levegõvételtõl is híznak, blabla..
nah ezek nem tudnak lemondani az eddig megszokott dolgokról, és lusták kicsit is változtatni az eddigi életmódjukon. Akkor pedig meg is érdemlik!
kevesebb szigort másokkal szemben, pont annyit mint magunkkal szemben 😊
nah megyek dógózóba, utálom hétfõt.
mondjuk a sári évi tényleg husi bárki bármit mond.....
igazad van
Vannak olyan (akár kifejezetten kövér) nõk, akiket még én is erõsen megkívánok, mert olyan a kisugárzásuk, az öltözködésük, a mozgásuk, az illatuk, a viselkedésük. Kulturált nõ, ha némileg ad magára, mindjárt könnyebben elkel.
Jah és a túl sovány nõktõl engem is kiráz a hideg, mert azokon már nem marad semmi nõies. Ergó van valahol egy jó középút. DEhamár, akkor inkább egy jó kis bögyös-faros menyecske, ammá igaz!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
te se vagy vékony -.-
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
sári évi pl, most lesz a fõzõs cuccban, egyáltalán nem dagadt, de tán még túlsúlyos sem. jó láb, nagy mell, ehhez nem lehet cérnaszál...
etttõl független a lenti két képen levõ csajnak nem a csontozata 120 kiló, ott bizony õk is tehetnének pár apróságot magukkal. de ha így érzik jól magukat, akkor miért ne maradnának.. do it girls
.: mobilize.hu :.
Ja és ha vki teltebb, azzal sincs gond, ha úgy is öltözködik és nem próbál olyan cuccokat felvenni, amik nem neki lettek kitalálva, mert elõnytelen.
ezek a lányok túlsúlyosak...nem igénytelenek...
tudod, õk legalább természetesek, nem mint a valóban jó alakú, DE szilikonos, seggbuta csajok. errõl ennyit szerintem, lehet egy este dugni olyan kell, de aki kicsit tovább gondol, azoknak ezek a mûcsajok hamar meddõvé válnak.
az meg hogy valaki karcsú vagy sem, függ a csontozatától is, mert vannak, akik ha nem esznek egy hónapig sem lesznek nádszál vékonyak, mert nem olyan testalkatúak.
és akkor mivan?
egyébként sztem S. Évi marhára nem kövér...mégcsak nem is molett...egyszerûen csak nem piszkafa...nõies...ennyi
a lényeg: az ilyen dromedár drabella bálnák meg elveszik az életkedvünk...
Szóval ha engem most egy szórakozóhelyre nem engednek be, face control, alkohol control, bármilyen control címszóval, akkor nem fogok elmenni mindenféle hivatalhoz, hogy ugyan már figyeljék meg ezeket! Mondjuk ha már kifizettem a jegyet, és nincs odaírva sehova, hogy ilyen ruhában, ilyen állapotban nem jöhetsz be, és még sem engednek be, akkor más a kérdés... Asszem pont tiesto-n volt ilyen, hiába volt meg az ötezres jegyed, ki volt írva, hogy részegeket nem engednek be...
isten házában meg nem a ruha teszi az embert, hanem a lelke 😄
ruhara visszaterve ha ki van irva a szorakozohelyen akkor total legalisan kuldhet teged haza atoltozni ha nincs ki irva akkor necces de ha nagyon trogerul messz akkor is hazakuldhet pl nem szorakozo hely de sok templomnal is meg van adva h nem mehet be 1 lany csöcskidobos ruciba meg miniszoknyaba mert nem engedik be
biztonsági emberek azt mondják, te akkor este részeg voltál. másnap már mehetsz bárhova (megéri egyáltalán?), hogy a csúnya bácsik nem engedtek be? Volt hogy egyik szórakozóhelyre haverom adidas melegítõalsóban jött, és a biztonsági mondta, hogy nono, majd ha átöltöztél...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
FaceControll a probémás egyének kiszûrésére van,nem pedig a kevésbé dugható csajokéra...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören