Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
<#idiota>

<#wilting><#help>

nesze neked fészkontroll

desigo
desigo
Miért is kell vastag betûkkel írnod?
"viceroy és ászok" <#felkialtas> ezen nagyon röhögök <#idiota>

LÁL , azt hiszem ETALON megfogalmazás volt <#idiota><#eplus2><#eljen>

IvanovicsTech
Azért te nem vagy egy egyszerû figura. Így még vissza olvasva látom neked mindenkirõl van véleményed(k*rva,b*zi,csúnya).
Akkor most én is kifejtem a véleményemet rólad , kedves Simon.
A 21 éveddel meg a szobafestõi fizetéseddel hétvégente tiszteletedet teszed valamelyik szórakozó helyen mondjuk a Dokk-ba. Ott kérsz egy kört a haveroknak(persze csak ha van tallér a zsebedbe)és mindjárt azt hiszed te vagy a társaság közép pontja.Marlboro-t szívsz megiszol egy whisky-t és próbálod fûzni a jobb csajokat akik mindig lekoptatnak.Persze a hétvégi pazarlásnak hétközben jön el a böjtje,ilyenkor már a viceroy és az ászok is meg teszi.Persze nem maradhat el a kollégáid vakítása(persze csak ha dolgozol mert amúgy a haverjaidat vakítod és anyukádtól sírsz ki két ezer forintot hétvégére) miszerint te jobbnál jobb nõkel voltál a hétvégén ,melynek persze a fele se igaz,mivel mindenki elhajtott.Ezt a kisebbségi komplexusodat(miszerint minden jobb csaj leszar) pedig itt próbálod kiélni.

Mercedes CLK 270

inkább ne......

Tolj egy képet magadról, lássuk te teljesíted-e a kritériumokat

de " ez " pl miért vesz fel ilyet ? <#wilting>

remélem többet nem látunk itt

Depridol
marketing szempontból nem elõnyös visszataszító nõket beengedni bárhova is
tudodjátok miért járnak az emberek szórakozni, mi vonzza õket
-hideg italok
-helyes lányok/fiúk
-olcsó belépõ/nincs belépõ
-relatíve jó zene

példaként felhoznám a Zépét
ahova tiniket is beengednek alapból nem komoly a hely
ezért nem járunk pl. eventshallba (studio/dokk/coro) sem

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Depridol
bunkó paraszt

Nekem aztán ne mondja senki hogy kalóriacsökkentéssel, és mozgással nem lehet leadni a kilókat - nem egy ismerõsöm van, aki miután elkezdett fogyózni, és kicsit sportolt is mellette, az gyönyörûen lefogyott, bármennyi volt is a súlya elõtte.
Persze ehhez le kell tenni a pizzát, hamburgert, sült krumplit és a többi szemét kaját - este pedig nem chipset és popcornt kell kétpofára zabálni, hanem salátát, gyümölcsöt.

Sokan panaszkodnak, hogy már a levegõvételtõl is híznak, blabla..
nah ezek nem tudnak lemondani az eddig megszokott dolgokról, és lusták kicsit is változtatni az eddigi életmódjukon. Akkor pedig meg is érdemlik!

"a tél jótékony kilói" - hát ilyen aranyos megfogalmazást sem hallottam még az ilyenkor felszedett többletrõl 😄
enyémet meg a ronda férfiak, nah és akkor? ignoráld és jó napot.
Én fel sem ismertem. De valóban túlzás az hogy el lenne hízva. A tél jótékony kilói azok, itt a tavasz, leadja...

kevesebb szigort másokkal szemben, pont annyit mint magunkkal szemben 😊

nah megyek dógózóba, utálom hétfõt.
a face control az igénytelenekre/részegekre megy rá (vagyis kellen) Jó, kövér, az is igénytelen, de nem úgy....ergo ne nézz rá, de fel van öltözve rendesen, bár nem tudom bent hogyan viselkedtek, de vállalhatónak tünnek a club szempontjából...
<#ijedt><#wilting><#bdead><#help><#zavart2><#wow3>

a csúnyafejû debreceni zita mellett mindenki husi
mondjuk a sári évi tényleg husi bárki bármit mond.....

😄😄😄:
igazad van

Sir Quno Jedi
Nemén. De nem is vagyok védett bálna faj, aki szépnek hiszi magát és úgy öltözik, ahogy a vékonka csenevész kamaszlányok (se) szoktak. Azoknak se áll jól, de egy tehénen még durvább. Egy nõ tanuljon meg öltözni KORÁNAK és ALKATÁNAK megfelelõen, különben köznevetség tárgyává lesz és még sajnálni sem fogja ezért senki. Ha elegánsan tudja viselni a kilóit, mindjárt más szemmel fognak ránézni az emberek, vagy ha nem, akkor is lesz mire önbizalmat építenie. Kb. ennyi.

Vannak olyan (akár kifejezetten kövér) nõk, akiket még én is erõsen megkívánok, mert olyan a kisugárzásuk, az öltözködésük, a mozgásuk, az illatuk, a viselkedésük. Kulturált nõ, ha némileg ad magára, mindjárt könnyebben elkel.

Jah és a túl sovány nõktõl engem is kiráz a hideg, mert azokon már nem marad semmi nõies. Ergó van valahol egy jó középút. DEhamár, akkor inkább egy jó kis bögyös-faros menyecske, ammá igaz! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

csitt legyen
te se vagy vékony -.-

Sir Quno Jedi
Már megin' a bálnákat próbáljátok menteni?!?!? 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

<#wink>

autoszimulator
<#puszis>

.: mobilize.hu :.

ez nem jött össze

na benned most kellemesen csalódtam

autoszimulator
ennyi

sári évi pl, most lesz a fõzõs cuccban, egyáltalán nem dagadt, de tán még túlsúlyos sem. jó láb, nagy mell, ehhez nem lehet cérnaszál...

etttõl független a lenti két képen levõ csajnak nem a csontozata 120 kiló, ott bizony õk is tehetnének pár apróságot magukkal. de ha így érzik jól magukat, akkor miért ne maradnának.. do it girls

Trance Angel
Hát ha valaki a természeti adottságai miatt túlsúlyos, akkor valóban nem igénytelen. De akinek magával szemben nincs annyi igénye, hogy legalább a saját egészsége miatt ne legyen körvér (nem túlsúlyosra gondolok), az tényleg igénytelenség.
Ja és ha vki teltebb, azzal sincs gond, ha úgy is öltözködik és nem próbál olyan cuccokat felvenni, amik nem neki lettek kitalálva, mert elõnytelen.

<#eljen>
ezek a lányok túlsúlyosak...nem igénytelenek...

autoszimulator
ez sem igaz, akkor privát helynek kell lennie, kb mint a lakásod. na oda azt engedsz be, akit akarsz, viszont egy engedélyellel, fix nyitva tartással rendelkezõ helyen azért ez nem így van. persze ahhoz van jogod, hogy kiírod, hogy részeget nem engedsz be, innentõl meg arra mondod rá, hogy sztem te részeg vagy, akire akarod.

autoszimulator
de te meg ettõl még bunkó paraszt maradsz az a gond

tudod, õk legalább természetesek, nem mint a valóban jó alakú, DE szilikonos, seggbuta csajok. errõl ennyit szerintem, lehet egy este dugni olyan kell, de aki kicsit tovább gondol, azoknak ezek a mûcsajok hamar meddõvé válnak.
az meg hogy valaki karcsú vagy sem, függ a csontozatától is, mert vannak, akik ha nem esznek egy hónapig sem lesznek nádszál vékonyak, mert nem olyan testalkatúak.

honnan veszed, h én nem vagyok ilyen?

Depridol
ezekre az egyedekre vonatkozik

tudom, tisztában vagyok vele -.-
és akkor mivan?

egyébként sztem S. Évi marhára nem kövér...mégcsak nem is molett...egyszerûen csak nem piszkafa...nõies...ennyi

Depridol
extra te sem vagy épp karcsúnak mondható
a lényeg: az ilyen dromedár drabella bálnák meg elveszik az életkedvünk...

Miért ne lenne legális? Akié a szórakozóhely, azt enged be akit akar. Nem? Nem vagy szimpatikus, nem jöhetsz be, kész.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
autoszimulator
ez így elméletben full jogos, de ez még mindig magyarisztán sajna ahol élünk, és a hétköznapi ember le van szarva. Más példa, de teljesen igaz. Bemész egy nagykerbe, veszel valami cuccot, ami mondjuk dobozban van, több alkatrésszel. Hazaviszed, hát látod, hogy hiányzik belõle valami. Visszaviszed. Mennyi az esélyed, hogy adnak olyan alkatrészt, kicserélik az egészet? Nulla. Indok? Te vagy a hülye, mert nem nézted át elõtte, hogy meg van-e minden. Az fel sem merül bennük, hogy tán evidens lenne, hogy minden benne van... De legalább már sok helyen megnézik a pénztárosok, hogy minden meg van-e, vagy hogy nem dugtál-e el benne valami drágább dolgot..

Szóval ha engem most egy szórakozóhelyre nem engednek be, face control, alkohol control, bármilyen control címszóval, akkor nem fogok elmenni mindenféle hivatalhoz, hogy ugyan már figyeljék meg ezeket! Mondjuk ha már kifizettem a jegyet, és nincs odaírva sehova, hogy ilyen ruhában, ilyen állapotban nem jöhetsz be, és még sem engednek be, akkor más a kérdés... Asszem pont tiesto-n volt ilyen, hiába volt meg az ötezres jegyed, ki volt írva, hogy részegeket nem engednek be...

isten házában meg nem a ruha teszi az embert, hanem a lelke 😄

meg teheti ! foleg ha felnyomjak ez miatt !

ruhara visszaterve ha ki van irva a szorakozohelyen akkor total legalisan kuldhet teged haza atoltozni ha nincs ki irva akkor necces de ha nagyon trogerul messz akkor is hazakuldhet pl nem szorakozo hely de sok templomnal is meg van adva h nem mehet be 1 lany csöcskidobos ruciba meg miniszoknyaba mert nem engedik be
autoszimulator
aha és szerinted meg is tenné? 😄

biztonsági emberek azt mondják, te akkor este részeg voltál. másnap már mehetsz bárhova (megéri egyáltalán?), hogy a csúnya bácsik nem engedtek be? Volt hogy egyik szórakozóhelyre haverom adidas melegítõalsóban jött, és a biztonsági mondta, hogy nono, majd ha átöltöztél...

igy van nem lehet diszkriminacio mert az ombucman bezartajta 1bol a szorakozohelyet kiveve persze ha a személy részeg ill problémázik
SötétBarom
Amúgy az mennyire legális mutatvány? Tudtommal csak azért, mert nem szimpi valaki, nem nagyon mondhatod neki, hogy nem jöhet be..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

el van szakadva a bugyija 😄
Trisztin
amúgy éppen tegnap néztem...

FaceControll a probémás egyének kiszûrésére van,nem pedig a kevésbé dugható csajokéra...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Trance Angel
Gattaca szintû, belépés elõtt DNS-teszt, retinavizsgálat. 😄
Amúgy az a film nagyon-nagyon jóóó. 😊