Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tök aranyos voltál hogy odajöttél, én senkit sem ismerek innen (kivéve öregember, meg Fm pl.) szal nem jöttem volna rá hogy ki vagy 😄
És az sem számít nála, hogy melyik nemhez tartozik az áldozat - NAGYON VESZÉLYES!!! <#violent>#violent><#lama>#lama>
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
http://gaborszantai.co.uk/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Öregúrral ofkórsz hogy taliztam, és Ganxta Zolee fórumossal is, asszem ez a neve 😛 Nagyon aranyos, Õ ismert meg, meghívott koktélra (én meg visszahívom legközelebb 😛), és télleg nagyon jó volt minden.<#taps>#taps><#taps>#taps>
Megérdemelten bulizok ma 😛
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
-the invisible-
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ramadamammy rapidrandi