Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Én én én had' találjam ki hogy te vagy a képen léciiii!
<#csalik>#csalik> <#miaz>#miaz>
a második képen egy közismert személy látható, aki feltárja személyazonosságát, az kap egy vállveregetést ajándékba.
...vágod?
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hmmm akkor ezt most hogyan is kell értelmezni? Elöbb téged aztán Õz vagy... <#vigyor3>#vigyor3><#taps>#taps>
JGTC:
<#sir>#sir><#mf1>#mf1>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
M.N.K. klubtag
Mióta csak kiváló borokat iszok, azóta nem vagyok beteg. Kellemes hangulatom támad tõle, és utána állandóan kanos vagyok. 😄
Mellesleg azzal a pénzzel amit költök rá, a magyar borászokat (borkultúrát) támogatom. Én ilyen módon tartom magam "hungaristának".
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
M.N.K. klubtag
láttál Te engem "csak" sört vagy bort inni?😊
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
ezek igazi partyarcok <#hehe>#hehe>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
GanXstaZolee#2709
Ha minden szart megiszol amire az van írva, hogy whiskey az valóban ratyi😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
40% alatti italok étkezés mellé vannak, ha INNI akar valaki, akkor IGYON is, de RENDES ITALT😊))
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
õ sem szomjas már
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?