Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sorry ha vótmá

ppfff ..... partyphoto

ehhez nemmerek kommentet írni <#help>

nem biztos, hogy a balos nem tudna szebb lenni, mint a kis méretenaluli keszeg, középen...😊

http://gaborszantai.co.uk/

magus
már nem azért, de a dj fogalma nem merül ki a kiskunpusztalapujtercse helyi diszkójában fellépõ dj ricsiben.

rengeteg elektronikus zenészt tudok mondani, akire azért ha azt mondja bárki is, hogy ez bizony tehetségtelen, zenéhez nem értõ, részleteket összelopó szerencsétlen akkor azt mondom neki, hogy fiam vágd le a füleidet, mert nem használod csak szemüveghordásra.

szívesebben hallgatom egy klubban 200 emberrel Alicia Keys-t zongora mellett énekelni...

(ilyen is van ám: dalt ír, hangszeren játszik és énekel - ráadásul még számítógép sem kell hozzá)

mondjuk megértem ezt a mosógépzaj-mániát, nekem Rönóm van...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyik nem zene, másik nem autó

"édeslányom, állj már be középre hogy legyen valami szép is a fotón..."

hang vagy nem mered 😄 ..... elég az OFF-ból.......

K É P E T

szívesen bedobnálak egy 4méter hosszú pult mögé és 30.000 ember örjöngõ ember elé

Ramadamammy rapidrandi

DJ-nek szavazták, nem zenésznek, a sok alteros/rocker/metálos pedig ért a hangszerekhez és van amelyik énekelni tud, a "rapper-hiphopper" pedig ritmusérzékkel rendelkezik...

a DJ-k mivel? számítógép, keverõszoftver, lenyúlt zenei alapok vagy dalrészletek...

hááát, nagy szekérderék respect nekik, vmelyik tehenészetbõl...

sorry, ON

jutubon egy komment az eredeti adagio-hoz
" best melody ever...i've heard it over 10000 times...you have bad taste if you think tiesto's version is better...fuck tiesto!!! " <#idiota><#idiota><#idiota>

ilyen alapon akkor William Orbité is lehetne
na jó olvasgatást

Ramadamammy rapidrandi

még van nekem pár tiesto-matricám,nyalókám,karkötõm és tiesto-zokni!tovább exkluzív tiesto-lehellet kizárólag 5literes befõttesüvegben!
ha egyben megveszed kapsz mellé grátisz tiesto-körömlakkot!

Ramadamammy rapidrandi

úgy úgy !

magus
most komolyan, ez bármikor is számít?

a sör miatt

Ramadamammy rapidrandi

desigo
Akkor miért szavazták az emberek több éven át a világ legjobb DJ-jének?
ne mázold már rám kiskomám...
nézz már kicsit vissza, hogy kik flémeltek állandóan
jah vagy hogy nektek lehet? :o
bocs

ha rajtam múlik, el sem kezdõdik az off, ezzel sztem mindenki tisztában van 😉
gameplusz
Azert picit vegyel mar vissza, thx. Es OFF-bol is sztem eleg mindenkinek.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Sugam
osztom.

ez a tiesto dolog itt magyarországon nemtom miért, de nagyon fel van fújva.. közel sem olyan jó, mint amennyire híres.. kb. a heinekenhez tudnám hasonlítani..

-the invisible-

magus
áh, bomberdzsekiben kopaszon nem engedtek be Uhrin Benedek koncertre a múltkor, azóta nem is próbálkozom

VinylToy
Na, azért személyeskedésbe ne menjünk át!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

lehet ott tombolt ezen a bulin az elsõ sorban Snake, Gameplusz, Magus és a többiek? <#ravasz1> <#vigyor>
AntiHero
Uhrin Benedek PoWa'!<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hidd el, szerintem és még sok ezer ember szerint valszeg az a zene suxx, amit te vagy gameplusz hallgattok, mégsem kiáltjuk ki a világba, hogy bááázzz, az összes hiphoppárés, metálos, alteros stb elõadó mennyire is tré szerintünk, talán mert tudjuk hogy más is létezik és nem kell hogy mindenkinek ugyanaz tetsszen? 😉

sõt ha mondjuk ide belinkelne valaki valamit attól az elõadótól, amit szeretsz, nem lihegnénk ide vért izzadva valami lehúzós szöveget, hogy ezmilyenmár, fúj, stb :/

remélem világos voltam 😉
magus
nem az abaj, hogy monoton, hanem, hogy szar : D

VinylToy
az nem az övé 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
te biztos rokker vagy! 😄

autoszimulator
dance for life is jóak még..

.: mobilize.hu :.

tiestonak meg egy jó száma van az adagio for strings
hát ittis tékelsz bakker^^
gameplusz
<#eljen><#taps>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

SNAKE01
Tiesztó egy köcsög szvsz,és tökre monoton a zenéje,nagyon suxxx

Wreck86
a csajt meg kéne etetni.az a legéhesebb 😄😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

VinylToy
ez tényleg az állatkertben készült? 😄

legalább fogat mostak volna a buli hetében 😞 <#idiota>
magus
a jó kurva anyját mixelgesse a himnuszunkat egy ilyen õstehetségtelen anti talentum

threeman

némá', a sárkányfûárus <#idiota>
csakatokiofotel !

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Kata
Hihetetlen mit tudtok veszekedni meg rajongani ezen a Tieston. Mint a tinik...

[/cserf][/fülünyúl]

Lanyokkal nekem is van kozos kepem <#buck> mondjuk ez a kep is 2005-ben keszult... EH&Dokkos Tiesto

- Lefotoznál? - Nem..

Bánovics Marcsi a jobbos (pléjmét), a balos meg a Marcsi bnõje

autoszimulator
Aha, én örülnék, még árulnám is a piacon a maxilemezemet 😄

Hallod, tiesto hírnevén egy kis parányit sem ferdítenek ezek a "kamu" mixek.. Aki vágja meg imádja, az tudja hogy nem õ csinálta, aki meg nem, az meg nemlevanszarva? dehogynem 😄 ennyi -.-'

.: mobilize.hu :.

gabber_saviola
😄DDDDDddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.