Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

threeman
lehet ez is a mûsor része, és már számtalanszor elgyakorolták, így neki már unalmassá vált.. 😄

SötétBarom
Tuti fék! Nem hiszem el h a bal szélen az arc ilyen fa arccal végig tudna nézni valami ilyesmit 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

autoszimulator
milyen vastag farka van, lál.

.: mobilize.hu :.

VinylToy

Méééééééé nem lehet elfogadni, ha valakinek más tetszik???
De inkább én nem fejtem ki a véleményem a témával kapcsolatban, volt már errõl topik ott elég volt. Tényleg szûklátókörûek egyesek.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

desigo
HBD...

Sir Quno Jedi
Háde ki mondta, hogy választani KELL?!! Én nem válogatnék, hanem jöhetnek mind (nem diszkriminálokõ).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kenny85

bekúrta a fejét a hangfalba? 😄

gameplusz
Koran van meg, nem igaz? 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Jesszus beleolvastam a topicba jááájjj mama tiszta chat.hu 1. sztem Tiesto egy ideje hulladék 2. nemértem nálunk ez divat hogy neveket felkapnak és azok mekkorák lásd Digweed sztem semmivel se nagyon mint számomra egy nagyobb név Wally Lopez pl. 3. a DJ igazi neves Dj munkáj anemcsak everésbõl áll ajánlom figyelmébe mindenkinek a júliusi LiveActFestet 4. Aki nemszereti az electronikus zenéket nehallgassa én részemrõl nemszeretem a trancet rühellem z ngohtot és hányn tudpk a Teknótól Houset, Electrot, Progot /minimal, tech, prog houset hallgatok/ és számomra azok a nagy nevek akket kevésbé szeretnek. de néha azé ezt jó olvasgatni mert látszik mennyir esokan mennek a tömeg után.. 😊
Te miért szívatod magad korai keléssel?😊

Mert nekem ilyenkor alszik a család, a szomszéd kölykök - csendben tudok dolgozni...

http://gaborszantai.co.uk/

Kata
meg a partifaszokat

ugyebár

[/cserf][/fülünyúl]

nem Te lettél volna, ha nem a Tiéd az utolsó szó, igaz, Okoska Törp?😊

mindegy, BSZN<#bohoc>

autoszimulator
lol oda meg egy HBD...

autoszimulator
jobboskára fogtam rá, mást rá nem tudtam kitalálni 😄DD esetleg visszafogottam diszkós 😄D

gameplusz
Errõl a képrõl 4 arcot ismerek 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

AntiHero
Meik a "diszkósan erotikus"?<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

autoszimulator
Sokféle stíluskis helyen elfér 😄D retro pöttyös, lazásan hiphopos, diszkósan erotikus, nomeg a szimplán szolizott (roma) zselés

autoszimulator
huha õk biza a pepsivel járnak a szombathelyi romkertben 😄DD

magus
Uramatyam... azt hittem nem gondolod komolyan

(megjegyzem a dzsesszbõl is igen-igencsak elmaradott lehetsz, ha azt mondod, hogy az elektronikus része nem zene)

de igazából ezek a kijelentések amiket tettél most annyira erõsek voltak, hogy egyszerûen nem tudom elhinni, hogy nem egy 13 éves rocker szájából jöttek. de komolyan

najó, nézzük tovább a partypicsákat

francois
tommer85: és miylen ez a feminista szeminárium, el nem tudom képzelni mit csináltok szídjátok férfiakat vagy micsoda?

Anita_Girl_20: Nem, dehogyis. Feminista mozgalmak történetével foglalkozunk.

tommer85: aha

Anita_Girl_20: Szerinted mi a megalázóbb, ha Te rakod be valamidet valahová, vagy neked raknak be valamit?

tommer85: te most a dugásról beszélsz?

Bucser
" média, marketing, ennyi. "

mintha ez valami misztérium lenne😊 A média szerepe csak annyi , hogy milyen széles rétegekhez jut el a dolog. A Marketing meg nem reklám hanem vállalatvezetési szemléletmód. Megint keveredik a hülyeség a hülyeséggel és még nagyobb baromság jön ki.

Egyébként na bumm Tiestot csak a PR adja el. Na és? de megél belõle nagyon is jól😊 A többit meg ki nem szarja le? (nem mintha hallgatnék electro zenét nem az esetem. Jó kis AC-DC mindent visz vagy Led Zepp)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

autoszimulator
Kit is válasszak, hmmmm...

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

He-he. Arra gondoltam, hogy külsõleg.Van hogy nézni és álmodozni jó. A tapizást meghagyom másnak. Hál' istenek a kancsót utálom.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

ha neked elég a külsõség és nem zavar h agyontapizzák, legyen a tied 😄
de mellé jár ajándékba egy kancsó is <#nyes><#kocsog>

desigo
hogy merted kihagyni Armint <#gonosz3>
Attól függetlenül jól néz ki még.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Darth Sith
OFF
többnyire csak lapozgatom a topicot, és röhögök, de az electro muzík megérintett, hiszen én is ilyesmit hallgatnék. 😊 Tiesto-ról csak annyit, hogy tényleg vannak igényesebb számai, de azok kevésbé ismertek. Õt is felfújták, marketing tette "tömegtermékké". Rengeteg olyan "dj" van aki, hatványozottan jobb zenét csinál nála, mégis alig ismerik a nevét, leszámítva azokat a köröket, akik hallgatják. Csak néhány az ismertebbek közül: Sasha, John Digweed, Nick Warren, Deep Dish, Carl Cox, Paul Oakenfold stb.. Csak a legismertebbek közül pár. Õk ugyanolyan jót, sõt jobbat csinálnak, mégis az õ nevüket sokkal kevesebben ismerik.. miért? média, marketing, ennyi.

De ezen kívül, én is meghallgatok reneteg klasszikust, queen-tõl kezdve a bee gees-en át andrea bocelli-ig sok mindent, de az ízlésem kifejezetten az elektronikus zene felé fordul. Ezzel csak arra akartam reagálni, hogy sokan abbból indulnak ki, hogy az elektronikus zene egyszerü gép zene, zaj, és aki azt hallgatja tuti igénytelen blablabla. Igenis vannak igényes, jól összerakott, hallgatható ilyen típusu zenék, csak nem a rádió 1 top40ben kell keresni. 😊 És ezek mellett én még ugyanúgy hallgatok klasszikust is, pl tanulás alatt Mozart a legjobb, vhogy mellette könnyebben megjegyzem a dolgokat. 😊

Nya bocsi a szófosásért 😊
ON

Nem a lényeg, hanem a fontos!

jajhovakerultakezem

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

desigo
jogos...
Lynx_TWL
már megint kezditek basszátok meg... 😞
képet

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

OFF

mindenkinek igaza van, es senkinek se.

tiesto: fel van fujva - divat lett belole(4-5eve sztem sokkal jobb zenet csinalt) tizenevesek sikoltozzak a nevet, pedig 3 szamnal tobbet nem ismernek tole. azert mert a lemez eladasi listak elen van, meg van sok tehettseges(ebb) elektronikus temaban
frank sinatra: orokzold. sznobsag ide vagy oda, meghallgatom en is ! 😊

elektronikus zene is lehet orokzold, pl nalam rui da silva - touch me.. mai napig meghallgatom, es van benne valodi zene, stilus, hangzas.
ugyanakkor a hajrazogatosok kozott is sok a vervorosre feszul a feje az orditastol tipusu zaj, es a kellemes veglet (edda barmikor, republic barmikor, sot meg 1-2 linkin vagy prodigy is)

es sznob vagyok, mert a klasszikusok kozul pl egy asszony illata mai napig buvoletbe ejt 😊

ON

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

xotyi
Sok elektronikus zenében megtalálható a vokál és a gitár is söt még hegedú és egyéb "klasszikus" hangszerek is és nagyon fel tudják dobni a zenéket... Alapból nem értem h hogy tud valaki alapból szarnak tituálni eggy egész stílust.. elõadót még csakcsak lásd TH<#idiota>,de eggy egész mûfajt? az szemellenzõs hozzáálás.. szvsz.

Trance&Friends nothing more..

I.C.ram
Más nem szeretni valamit és más kollektíve szarnak titulálni. Én se szeretek sok zenét.

Yonderboi-tól az all tiem favorit a Before You Snap 😊 Voltam koncertjén is, és iszonyat hangulata van annak a számnak. Mintha egy Lovecraft Cthulhu történetbe csöppentél volna 😊
nem ennyire drasztikusan látom, de egyet értek valamilyen szinten..
tisztán elektronikus zenét józanul az az igazság, nem szívesen hallgatok (kivétel 1-2 ami tényleg megfog)...

viszont! yonderboi-t pl bármikor hallgatom, mert az jó. nehol gitárral, néhol énekkel, ahogy azt kell.

-the invisible-

I.C.ram
A RÉGI építészekre gondoltam. Ma már teljesen más ez a szákma. Ma már külön vált a mérnökökre és mûvészekre, szóval ne izgulj nem akartalak lealacsonyítani az alja nép szintjére, mint az elektronikus zenészek.
a sámán-zenével semmi bajom nincs, mivel kicsit mélyebb dolog, mint egyszerû ritmus...

de mindegy...

leszarom a divatot, 10 éve elektronikus zenét hallgatok, mert tetszik. szóval "picit" jobban képben vagyok a témában, mint te....
I.C.ram
Ez a leírás baromira illik rád. Hol divat az elektronikus zene? Sehol. A jó elektronikus zenék 90% réteg zene.

Ennyi erõvel én meg azt mondhatnám rád, hogy te meg sznob vagy, mert Frank Sinatra az milyen kimûvelt emberre utal és ettõl menõ lesz az ember, stb. De nem teszem, mert nem vgayok olyan csõlátású, mint te, és nem is tükrözné a véleményem.
az a gond hogy elõször meg kéne fogalmazni mi az hogy zene
te csak atz tartod zenének amit nagy fellengzõsen csak "igényes" zenének szoktak tituálni az emberek, tehát hangszerrel játszanak benne, ének is van stb.
pedig a zene alapjában véve csak ritmus, épp ezért zene az is amikor a sámánbácsi ütögeti a lábszárcsonttal a bõrdobot.
ha az is zene akkor a tiesto is az, mert ritmus az van benne, nem tagadhatod
"Egy jó elektronikus zenész olyan, mint régen az építészek, autógyártók. Egyszerre mérnökök és mûvészek."

sértegessél még légyszíves, köszönöm...

prezi
talán nem kellene feltételezni az emberekrõl hogy divatból hallgatnak elektronikus zenét...
Majd ha jazz lesz a divat mutogathatok rád ? 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

I.C.ram
Aki nyiltan kijelenti, hogy az egyik zenei stílus szar a másik meg az über, az nem ért a zenéhez.

Ebben a linkelgetésben nem hiszek, mert úgyis rávágod mindenre, hogy szar. Ismerem az ilyet.

Egy jó elektronikus zenész olyan, mint régen az építészek, autógyártók. Egyszerre mérnökök és mûvészek.
nem, csak idegesítenek azok az emberek, akik a kékre azt mondják, hogy zöld, mert az a divat, hogy a kékre zöldet mondunk

mindig ilyen korlátolt voltál?
miért elõítélet?
eszel téglát? nem, mert nem kaja
ez meg nem zene

Ózdi kohóba sem járnak az emberek pihenni, pedig épület...

elõitéletekkel teli embernek lehet bármit linkelni
hujajj hajrá, headbang vagy villázás mehet ezerrel