Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy rendes férfi néha oda is, nevelõ szándékkal...😄DD
http://gaborszantai.co.uk/
-the invisible-
Heroes akkorát nem ütött, így kibírom a második évadig 😄

Ramadamammy rapidrandi
(Csak visszakerestem rá. 😛)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
BUDA > miskolc.
gyuknátok?😛
*Posse*T.W.D*
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Idézet tõled. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
*Posse*T.W.D*
berakom tavalyi év kedvenc képsorozatomat, spanyom fotózta bjudapeszt parádén.(nyáron asszem már egyszer beraktam)
<#integet2>#integet2>
*Posse*T.W.D*
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
törpiek meg rakjanak be pöcsös, izé csöcsös képeket inkább!

*Posse*T.W.D*
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
rendszergazda.
-the invisible-
-the invisible-

öregember, #27802: nah ez valóban nem a legelõnyösebb kép 😄
nincs olyan halandó, akirõl ne készült volna elhibázott pikcsör 😊
Electro, House: jó.
És ennyi.

Ramadamammy rapidrandi
tökmind1 ki kezdte ( nem én kezdtem = dedó ), itt ennek nincs helye
és most K É P E T
mindenki saját magát minõsíti az ilyen vagy olyan hozzászólásaival 😊
Én nem akarom senki véleményét megváltoztani, mindenkinek meg lehet a saját véleménye. És azt is elfogadom, hogy valaki nem szereti, mert nem vagyok olyan csõlátású, hogy azt mondjam, csak õt és az elektrot lehet szeretni, semmi mást. Csak nem tudom, minek kellett egy-két embernek csak úgy szimplán beírni, hogy sz*r és miért kellett még ma is felhozni.
Részemrõl ennyi volt az off. (és megköszönném, ha nem én lennék a terítéken következõ témaként, mert le mertem írni a véleményem)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Múlt csütörtökön a Cégbíróságon intéztem egy-két ügyet, mikor arra lettem figyelmes, hogy egy feltûnõen dekoratív hölgy a feltûnõen magas, szolizott és izmos pasijával szélvészgyorsasággal beviharzik a váróterembe, majd egy perc után a mosdóba siet. Rajtam kívül sok embernek feltûnhetett, fõleg az erõsebbik nem tagjainak, mert elég sokan bámulták õket. Tudni kell, hogy ha az ember 10-11 óra között ér a Cégbíróságra, 2 órát minimum ott kell töletnie. Dundika kemény 5 perc után lemondott a cégügyintézésrõl és ugyanolyan gyorsan, ahogy beviharzott, távozott gavallérjával egyetemben. Egyébként egy kis kék szoknya volt rajta, mellbedobós top, meg magas sarkú cipõ. Szépecske volt, és nagyon pici, de azért lehetett látni, hogy a smink és a Photoshop nagy cimborája a modelleknek"
Tipikus magyar mentalitás, soha nem valami mellett, hanem valami ellen kell összefogni.
El kéne gondolkozni: Én pl. magamból kiindulva mondom, hogy nem kezdek el irogatni rock topikba, hogy mekkora sz*r, mert 1. senkit nem érdekel, 2. nem vagyok tukkó. De persze én vagyok a hülye, és kussoljak, mert amit én hallgatok az nem is zene. Komlyan, ez már nevetséges.
Nem kérek rá választ, eddig sem nagyon érdekelt senkit az olyan hsz, ami ebben a témában nem Tiesto és a zenéje ellen irányult. Csak abba kéne hagyni...