Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😮OOOOSSSSSSSS

Félreértettél. Engem is zavart, mint láthattad korábban többször is szóltam Dzsedilovagnak, hogy pü-ben csevegjünk rólam, ne itt.
[/cserf][/fülünyúl]
Nem azért mondtam, mert zavar, hogy rólad van szó, csak nem itt a helye. Akit érdekel, az meg legalább megtalálná hol olvashat rólad.
élvezi Õ is 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
😄DDDdd
Nem, nem hasonlítok rá, és õ se rám, témát fejezzük be, néhány embert már zavar, hogy rólam van szó.
[/cserf][/fülünyúl]
nem, mivel Kata van itt velünk, és részben õt szólitottam meg, így ebben az esetben Katára hasonlít az adott személy 😛
.: mobilize.hu :.
ez mondjuk mindenhol így van nem csak az elvonóknál, hogy az állami a redvás a megán pedig a faxa
õ pont nem az a lezûlött drogos, ha az akire gondolok, mert nagyon hasonlít valakire, akkor neki ezzel nem lenne gondja 😊
az ien állami pénzekbõl fentartott elvonós helyek olyanok is amilyenek...piszkos,rohadt,igénytelen kórházi helyek ahol telelövik az amugy is atomkész embereket nyugtatókkal hogy a világukról nem tudnak,és fekszenek a folyosókon,úgy biztos hogy nem fognak leszokni....ellenben az ien magánkézbe lévõk kúltúráltak,állandó orvosi felügyelet vannak,több hónapogig,viszont több száz ezer forintokba kerülnek..egy lezüllöt drogos pedig nem bírja kifizetni az ien ellátást,szal nagy szerencse kell ,hogy egy ilyen helyre kerüljön
<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
én 1 pesot sem adok neki a társadalombiztosításomból, innen üzenem a tb-nek, az enyémbõl ne fizessétek az elvonókúráját
B6 vitamin vol az...
sztem a képeken látható emberkék többsége egy-egy diszkóbaleset eredménye.. lsd #32212
.: mobilize.hu :.
cukorbeteg e ?
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
de ami a legdurvább az ez(ne a jobbos agyon ekizett srácott figyeljétek hanem a bal oldali emberkének a jobb karját<#wow1>#wow1>):

hát lehet, hogy ide terelték be õket
Ez a csaj eléggé megrémül a vakufénytõl, vagy a ráncfelvarrási mûhiba esete áll fenn?
Ez a csaj eléggé megrémül a vakufénytõl, vagy a ráncfelvarrási mûhiba esete áll fenn?