Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiesto legalább tudja a dolgát, és helybe jön 😄
.: mobilize.hu :.
#52740: akkor siófok lesz a cél? más, igazán bulizós helyet még nem leltem, pedig eddigi éveim során szinte mindenfele jártunk már.
tavaly csalódtam benne utoljára, most már csak kellemes meglepetés érhet. Bementünk picit ittasan egy magánstrandra, (nem etikus, valóban), és németek ordibáltak a vízben. ok, megszoktam, nyugati szarzsák vagyok elvégre is, több van belõlük mint magyarból. na de aztán hát látom, hogy tõlem 50 méterre, a nyilvános strandtól 150 méterre, a dagadt osztrákja a gyerekét oda szaratja (pisáltatja, nemtudom) a gyerekét bele a vízbe. német tudás enyhe hiányában fél angol fél magyar lejtésben odaordítottam, hogy befejezném idióta, õ meg vissza, pár percig ordibáltunk, azok mutogattak, mígnem a végén !minket! /pontosabban engem/ kiraktak a strandról. utóbbi még talán jogos is volt, de amíg idejárnak vízbeszarni, mindent szétdönteni, kitombolni magukat (siófokon tapasztaltam nem egyszer, felváltva vonulnak ott fel a cigók meg a "bulizó" dójmájszterek), addig utálom mindet, és a balcsi sem olyan jó. szóval azóta óvatosan merülök a vízbe, nyaknál lejjebb sose, hátha egy német kaki úszik amottan.
Meg holnap után a Balaton lemossa. A fürdés meg smafu. 😄
de Bettikének sosem az, ugyenem<#fogmosas>#fogmosas>
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Linkek meg nyugodtan jöhetnek. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn