Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
%20-%20ATB,%20Markus%20Schulz/thenight.hu_0075.jpg)
(picit cenzúrázva)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Odamész, 23-kor beállsz a pénztárhoz szépen a félárú jegyért (5250 asszem), aztán gyorsan bemasírozol az arénába. Kb éjfélre ott is vagy, Armin 1.30-kor kezd.
Legalábbis én ezt fogom tenni.
Amúgy voltam legutóbbi sziget PVD-n (szigeten soha ezen kívül), és kurva jó volt a hangulat.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Palatinust meg ma csak kívülrõl néztem meg, ott mentem el bringával, jó zene szólt, nem tudom ki játszott éppen.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"