Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

naigen 😄 ha igy nezzuk, akkor azt nyomod magadba, amit lovak nyugtatasara hasznalnak? 😉

- Lefotoznál? - Nem..

Depridol
figyeld a jobb oldali lány bal szemét: OMG! nem photoshop<#hehe><#hehe>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

vagy akar, idezek BTK-bol "Magyarországon a kábítószer hirdetése nem bûncselekmény, de felhívásként felfogva büntethetõ"

- Lefotoznál? - Nem..

Depridol

<#banplz><#csodalk>

rushman
buzi amerikai majmolt életstílus import, van magyar megfelelõje: egyedülálló

olvasd el, figyelmesen

Terjed a drog az interneten - bûncselekmény a kábítószerreceptek közzététele?
2002. január 4.

Több európai ország joggyakorlatával ellentétben Magyarországon bûncselekménynek tekinti a rendõrség a kábítószer elõállításához receptek, technológiai leírások közzétételét az interneten.

Tavaly egy büntetõeljárás indult hazánkban drogok fogyasztásának a világhálón történõ népszerûsítése miatt. A szakemberek azonban arra számítanak, hogy az elkövetkezõ években rohamosan nõni fog az internet szerepe a drogok terjesztésében.

Magyarországon a rendõrség bûncselekménynek tekinti a drogok népszerûsítését és a szintetikus kábítószerek elõállításához való receptek terjesztését. Ennek ellenére a rendõrség a közelmúltban tucatnyi olyan magyar internetes oldalt talált a világhálón, amelyek bizonyos kábítószerfajták fogyasztását népszerûsítik, és rábukkantak több olyan oldalra is, ahol szintetikus kábítószerek házilagos elõállításának folyamatát ismertetik. A rendõrség nevének elhallgatását kérõ munkatársa a Népszabadságnak azt mondta: az internetfigyelõ csoport különbséget tesz az olyan "kábítószerekkel foglalkozó oldalak között", amelyek bírálják a hazai drogtörvényt és az ahhoz kapcsolódó büntetõ jogszabályokat, illetve amelyek nyíltan vagy burkoltan a drogok fogyasztását népszerûsítik. A hatályos jogszabályok bírálata nem számít bûncselekménynek, a drogok népszerûsítése azonban a rendõrség jogértelmezése szerint igen.

A büntetõeljárás megindításához már az is elegendõ - állítják a rendõrök -, ha az internetes oldal gazdája vagy az a személy, aki az oldalon cikket, tájékoztató anyagot helyez el, valamilyen kábítószer elõállítására alkalmas technológiát tesz közzé. Ilyen esetben a rendõrség nem fogadja el védekezésként, hogy az illetõ máshol, mások által korábban már nyilvánosságra hozott információkat tett közzé. Sõt akkor is eljárhat a rendõrség, ha az internetes oldal gazdája vagy a drogot, illetve a drogfogyasztást népszerûsítõ cikk szerzõje régi recepteket tesz közzé. Bûnügyi szempontból csak az számít, hogy az adott recept alapján elkészíthetõ-e egyik vagy másik kábítószerfajta vagy sem.

További részletek a Népszabadság cikkében itt.

forrás: Népszabadság Online/Fekete Gy. Attila

- Lefotoznál? - Nem..

Depridol
mérhetetlenül kedves vagy<#sniffles><#sniffles><#sniffles><#shakehead>

Lynx_TWL
na!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ha ezt a szart nepszerusited, megerdemelned, hogy a gyereked is tolja, jo sokaig

- Lefotoznál? - Nem..

Depridol
no comment<#wave><#wave><#wave><#eplus2><#eplus2>

ennyi!<#banplz><#taps>

Depridol
fááák single party+fütyülõs barack<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

rushman
hát igen, eléggé emocionális alkat, változatos arcmimikával rendelkezik

SötétBarom
4cl amoretto 4cl vodka evõkanál cukor duplakávé, a hatás garantált -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

a pupillája nagyobb, mint a feje
rushman
vagy bekávézta magát

Masszív drogok együttes hatása? <#hehe>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

harcászati injekció közvetlenül az izomba
Garf
giev :>

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Zetorg
volt róla egy videó, amiben összevágták a képeket.az még viccesebb 😊

Garf
mintha fotosoppal odavágták volna ien nincs 😄S:AD😄😄:😄

Garf
válasz erre gomb megnyom -> és most irok. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

meg sírok :ASD:A:SD iet meg nem lattam, ez uristen :SDA😄

gameplusz
Lehet arcizombénulástól, nem kell egybõl mindenkit kiröhögni...
Egyik ismerõsömnek volt fél évig, tényleg fasza lehet, amikor nem tudod a szemedet becsukni... :/

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Reaper
Az ki?😊 Én csak Grétsyt ismerek...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Trance Angel
Imdb a te jóbarátod! <#vigyor>
Bázz, hogy még 2008-ban is lesz filmje. 😄
Legalább így a retek meg TV2 is tud majd mit adni még 2050-ben. <#idiota>

autoszimulator
off:

cool TV a sok magabiztos csaj 😄DDDD

:on

.: mobilize.hu :.

BaLTáSGYiLKoS
természetesen amerikaiak, Boston azthiszem...

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Landren
szegény Grécsi László

sose nyomd fullba a kretént

Kata
azé az E3 nívósabb ilyen jelmezesdiben 😊

[/cserf][/fülünyúl]

BaLTáSGYiLKoS

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Kata
csövicsek nájsz vacsingolásot!

[/cserf][/fülünyúl]

BaLTáSGYiLKoS
HeLLSZiNGeS hahahaha

Örülök, tápos vagy! Tudtam hogy nem velem van a gond, de megerõsítés mindig jó.

amúgy kérdésedre válasz: menj korába, szegál legújabb filmjei 990forint, dvdk. keress a halál szavbak között. vagy az erõ, igen, meg a törvény, meg a rend.

még ezek. borítók ugyanolyanok, nem vicc...gondolom a karakterek is. egyikben a lányát rabolják el megint.

Gyilkos elméket nézek, pápá
Kata
szerintem lávos a rizsád, vágható tökre meg minden

ja trilógia, mer volt a ladikos, a bakteros meg a síelõs

[/cserf][/fülünyúl]

mindenben buddhista indián vagy visszavonult szijáés

trilógia az erõd? behalok...

más, ezt írtam, mindegy hova meg kinek..valóban nem érthetõ a nyelvezuete?

Megatront elkpuszítcsák, Sheppi és Lennox megy utána, széveli Dzsekkéket, kecsge otherséket kinyírják, táp seregük lesz, mennek vissza pegazusba és nyírják vréteket meg repiket.

már nem ez az elsõ eset hogy ezzel szembesítenek, valami gond vana fogalmazásommal? Mi az?
Kata
Az úszó erõdös trilógiája óta egy filmet nem láttam tõle. :/ Ja, de valami buddhista indiánt is jáccot vmi természetvédõs akciómúviban, de az ZSé kategóriás vót. Azóta vót valami?

[/cserf][/fülünyúl]

Oké, ezen most így visítva röhögtem

tegyük hozzá hogy buddhista is meg minden, tehát ha a legyek sérülnek azért õ megmenti õket...miután a poloskát kivette belõlük. ez evidens
Botond
HIV pozitív feliratos pulcsi odaver.
BaLTáSGYiLKoS
a legjobb mikor fut, hesegeti el magától a legyeket, mert Õ sziáés volt kiskorába és biztos így akarják lehallgatni

igen, fossa ki magából a szarabbnál szarabb d kategóriás filmeket..címben mindegyikben a halál szó benne
autoszimulator
nagyobb hemüveg kéne a csajra, talán eltakarná az egész fejét <#vomit>

BaLTáSGYiLKoS

Kata
él még egyáltalán?

[/cserf][/fülünyúl]

NEM, 13 rész, kenszölmanót bekapta

lehet sírni
autoszimulator
nemlesz több? pászmet

gyõzike is megélt két évadot '-.-

szegál for prez
Over there olyan szinten ütött, hogy 13 rész után cancel lett, mert túl valóságos volt (sztorikat az életbõl szedték), és a szülõk/rokonok aggódtak irakis katonákért.

fáradt vagyok kifejteni, megkellett siratnom, hatalmas.

de legjobb a BHD HUUUURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Davidus
éreztem<#idiota>

V9ykn8_TZL0

BaLTáSGYiLKoS
nekem is pont ez ugrott be elõször...

BaLTáSGYiLKoS
tenksz😊

Kata

[/cserf][/fülünyúl]