Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Lefotoznál? - Nem..
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
- Lefotoznál? - Nem..
<#banplz>#banplz><#csodalk>#csodalk>
Terjed a drog az interneten - bûncselekmény a kábítószerreceptek közzététele?
2002. január 4.
Több európai ország joggyakorlatával ellentétben Magyarországon bûncselekménynek tekinti a rendõrség a kábítószer elõállításához receptek, technológiai leírások közzétételét az interneten.
Tavaly egy büntetõeljárás indult hazánkban drogok fogyasztásának a világhálón történõ népszerûsítése miatt. A szakemberek azonban arra számítanak, hogy az elkövetkezõ években rohamosan nõni fog az internet szerepe a drogok terjesztésében.
Magyarországon a rendõrség bûncselekménynek tekinti a drogok népszerûsítését és a szintetikus kábítószerek elõállításához való receptek terjesztését. Ennek ellenére a rendõrség a közelmúltban tucatnyi olyan magyar internetes oldalt talált a világhálón, amelyek bizonyos kábítószerfajták fogyasztását népszerûsítik, és rábukkantak több olyan oldalra is, ahol szintetikus kábítószerek házilagos elõállításának folyamatát ismertetik. A rendõrség nevének elhallgatását kérõ munkatársa a Népszabadságnak azt mondta: az internetfigyelõ csoport különbséget tesz az olyan "kábítószerekkel foglalkozó oldalak között", amelyek bírálják a hazai drogtörvényt és az ahhoz kapcsolódó büntetõ jogszabályokat, illetve amelyek nyíltan vagy burkoltan a drogok fogyasztását népszerûsítik. A hatályos jogszabályok bírálata nem számít bûncselekménynek, a drogok népszerûsítése azonban a rendõrség jogértelmezése szerint igen.
A büntetõeljárás megindításához már az is elegendõ - állítják a rendõrök -, ha az internetes oldal gazdája vagy az a személy, aki az oldalon cikket, tájékoztató anyagot helyez el, valamilyen kábítószer elõállítására alkalmas technológiát tesz közzé. Ilyen esetben a rendõrség nem fogadja el védekezésként, hogy az illetõ máshol, mások által korábban már nyilvánosságra hozott információkat tett közzé. Sõt akkor is eljárhat a rendõrség, ha az internetes oldal gazdája vagy a drogot, illetve a drogfogyasztást népszerûsítõ cikk szerzõje régi recepteket tesz közzé. Bûnügyi szempontból csak az számít, hogy az adott recept alapján elkészíthetõ-e egyik vagy másik kábítószerfajta vagy sem.
További részletek a Népszabadság cikkében itt.
forrás: Népszabadság Online/Fekete Gy. Attila
- Lefotoznál? - Nem..
- Lefotoznál? - Nem..
ennyi!<#banplz>#banplz><#taps>#taps>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
meg sírok :ASD:A:SD iet meg nem lattam, ez uristen :SDA😄
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Egyik ismerõsömnek volt fél évig, tényleg fasza lehet, amikor nem tudod a szemedet becsukni... :/
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Bázz, hogy még 2008-ban is lesz filmje. 😄
Legalább így a retek meg TV2 is tud majd mit adni még 2050-ben. <#idiota>#idiota>
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

amúgy kérdésedre válasz: menj korába, szegál legújabb filmjei 990forint, dvdk. keress a halál szavbak között. vagy az erõ, igen, meg a törvény, meg a rend.
még ezek. borítók ugyanolyanok, nem vicc...gondolom a karakterek is. egyikben a lányát rabolják el megint.
Gyilkos elméket nézek, pápá
ja trilógia, mer volt a ladikos, a bakteros meg a síelõs
[/cserf][/fülünyúl]
trilógia az erõd? behalok...
más, ezt írtam, mindegy hova meg kinek..valóban nem érthetõ a nyelvezuete?
Megatront elkpuszítcsák, Sheppi és Lennox megy utána, széveli Dzsekkéket, kecsge otherséket kinyírják, táp seregük lesz, mennek vissza pegazusba és nyírják vréteket meg repiket.
már nem ez az elsõ eset hogy ezzel szembesítenek, valami gond vana fogalmazásommal? Mi az?
[/cserf][/fülünyúl]
tegyük hozzá hogy buddhista is meg minden, tehát ha a legyek sérülnek azért õ megmenti õket...miután a poloskát kivette belõlük. ez evidens
.: mobilize.hu :.

lehet sírni
fáradt vagyok kifejteni, megkellett siratnom, hatalmas.
de legjobb a BHD HUUUURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ