Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pár nemesfémfogú oroszlánvadász Brooklynban biztos tudna a srác arcára építõjellegû kritikát írni😊
http://gaborszantai.co.uk/
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
a kep maga FOSH
- Lefotoznál? - Nem..
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
GanXstaZolee#2709
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

büszke is vagyok magamra<#eljen>#eljen>
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mondjuk lehet h 15éves picsákat lehet fogni, de az kell a halálnak... és már azokse sikítanak õszintén 😞
.: mobilize.hu :.
balról az elsõ lakatoscsingacsung

[/cserf][/fülünyúl]
eléraknék egy lemezjátszót aztán próbáljon meg azon "zenélni". lemezt meg se tudná fogni 8 centis körömmel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
V9ykn8_TZL0
.: mobilize.hu :.