Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
add az AVON-t az elsõnek, hogy "rád fér, kicsim..."
http://gaborszantai.co.uk/
De játékot egy darabot se adtak ám hozzá. Most néztem, hogy 15-20K között van hozzá egy játék, én meg annyit nem invesztálok egy játékgépbe.
Amúgy kaptunk még samsung cuccokat (egér, billentyûzet, webkamera, egér, meg valami usb hub ami fogalmam sincs micsoda, meg egy pár asztali hanKszórót (mélynyomó nélkül)), 30 kiló avon cuccot, amit elajándékozok majd, mert nem használok avon termékeket, meg újságelõfizetést, meg egy 3 hónapos wellness bérletet
Amúgy kaptunk még samsung cuccokat (egér, billentyûzet, webkamera, egér, meg valami usb hub ami fogalmam sincs micsoda, meg egy pár asztali hanKszórót (mélynyomó nélkül)), 30 kiló avon cuccot, amit elajándékozok majd, mert nem használok avon termékeket, meg újságelõfizetést, meg egy 3 hónapos wellness bérletet
[/cserf][/fülünyúl]
nem akarod csak úgy oda ajándékozni 😊 elõ karácsony
levetette a Kata
Katás képért nyaggassátok õt !!!!!!!!!!!!!!!!!
Katás képért nyaggassátok õt !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem vesz valaki bolti ár alatt xbox360-at? Játékot nem adtak hozzá, de most nézem, hogy 15-20K között van egy játék, annyit meg nem invesztálok ilyesmibe...
[/cserf][/fülünyúl]
ezmiez?
Neked pedig grat <#taps>#taps>
"Megbundázott" versenyen másodiknak lenni nem szégyen <#hawaii>#hawaii>
"Megbundázott" versenyen másodiknak lenni nem szégyen <#hawaii>#hawaii>
Nem hát. Tiéd lehet...
Nefürgyé le!
Pl. #35506-hoz képest tényleg nem néz ki gázul <#hehe>#hehe>
[/cserf][/fülünyúl]
nem szépségversenyre való.
szerintem nem néz ki gázul, nem értem miért kell ennyire ócsárolni
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
amúgy majd lesznek képek? másodiknak is jár valami? wow party egy két geek-el? eh eh eh
Nálunk (nálam) Te nyertél, bár ez gondolom nem vigasztal. <#worship>#worship>
Azért ez pofáraesés volt így. Még ha a harmadik lett volna az elsõ, aki szép is volt, azt mondom jól van. Na mindegy.
Kövi a missinternet, okt, nov vagy dec megpályázok, oda is kattintgathat aki akar. 😊
Kövi a missinternet, okt, nov vagy dec megpályázok, oda is kattintgathat aki akar. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
" Ha nimfo akkor nálam biztos nyerõ lenne de,szerintem is aranyos+jól is néz ki.Ilyen csajszi kellene mellém akivel együtt tudán nyomni a WoW-t"
amig ilyenek szavaznak.. wowoznának egy szépségversenyt megnyerõvel.. mondjuk ezzel még sakkozni sem szeretnék :S
amig ilyenek szavaznak.. wowoznának egy szépségversenyt megnyerõvel.. mondjuk ezzel még sakkozni sem szeretnék :S
.: mobilize.hu :.
hátjah érdekes...legyen már önkritikája embernek, hiéba nyomnák be geek-ek ilyenre. én sem neveznék be sosem, elõbb gyarmatosítom be a Plútót (letöltéssel).
Kata, gratu!
Kata, gratu!
Sziasztok, hazaértem. :-/
Köszönöm a gratulációkat, a drukkolást, sajnálom, hogy az nyert, aki a legtöbb játékkal játszott életében.
Köszönöm a gratulációkat, a drukkolást, sajnálom, hogy az nyert, aki a legtöbb játékkal játszott életében.
[/cserf][/fülünyúl]
csak kép maradt ki

összehozzuk ezekkel õket, problem is solved
oké, semmit sem mond.
oké, hányok

szépségek, tessék választani:

Nimmerfroh Katalin...
Nefürgyé le!
szép volt kisjány, eSGé szépe úgyis Te vaty (nekem tuti...)
<#szeret>#szeret><#love11>#love11><#love12>#love12><#law>#law><#puszi>#puszi>
<#szeret>#szeret><#love11>#love11><#love12>#love12><#law>#law><#puszi>#puszi>
ki lett az elsõ?
Kata gratula, köszi srácok online közvetítést 😄
Kata gratula, köszi srácok online közvetítést 😄
Hát igen, számított a játékismeret is. De könyörgöm, akkor miért nem 2. vagy 3. lett a hcgamer rusnyaság? Ez mégiscsak egy szépségverseny. És most ez a picsa fog virítani a következõ ckm-ben? Lesz mit retusálni.
nah, Kata 2.lett, grat neki!<#taps>#taps>
De az 1. helyezett nagyon gáz...pfff, a "hc gamer". <#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#violent>#violent>
De az 1. helyezett nagyon gáz...pfff, a "hc gamer". <#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#violent>#violent>
Nefürgyé le!
Biztosan bunda volt, két szép lett a 2. és 3., a legrusnyább meg az 1., akit a gamestar oldalon is nyomtak ezerrel... Ez tényleg no comment.
😄DD várgyuk
hamarosan képek a versenyrõl....<#idiota>#idiota>
vhogy éreztem hogy ezek britt kecsegek.
na akkor gyertek megnézni Katát 😊
-the invisible-
na, lassan indulni kell a Jövõ Házába <#idiota>#idiota>
Csalódtam a kollégába. <#vomit>#vomit>
supi hely lehet az a budz 😄