Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah, ennek fényében van a fikázás...
Azért aki ezeket a hajakat elkövette, annak mindkét keze megérdemelne egy kis kalapácsolást... 😊
only 4 hykao o.O
dö bjutiful vinör
ha ez volt a zsûri, akkor nincs több kérdésem a végeredménnyel kapcsolatban.
.: mobilize.hu :.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
HardwareOC-n találtam pár képet. Egy rémisztõt és két semmitmondót. 😊
A rémisztõ: [...nem mer a hüvelykujjakra pillantani...<#wow2>#wow2>]
Mondjuk a kopasz csóka egérfej vágása se semmi... 😊))
mennénk Katát isteníteni, meg azt a harmadik helyezettet<#wow2>#wow2>
Nefürgyé le!
@rushman: ruha-ruha nélkül? Azmiaz? 😊 Képeket! 😊
ja igen, a /img_0_21_150_ kezdetû képek a WCG képek 😛
GanXstaZolee#2709
Nekem se szimpatikus, és szerintem sem szép, de ez a szintû fikázás már tényleg túlzás picit. Csak azért, mert volt önbizalma elindulni egy gík-szépségversenyen, még nem kell a földbe döngölni szerencsétlent.
Huh a gyõztes brutális...de aki ennyit játszik mint õfelsége, az nem is igen lehet szép - legalábbis az alakját tekintve...(ami végképp megadta a kegyelemdöfést nekem: az a csaj hüvelykujja bazz 😮OO)
Amúgy ezen a képen a balos kicsoda? 😮

Ettõl még lehet az életben kedves, okos, bár nyilatkozata alapján ezt is kétlem..
WCG szépségverseny, második lett volna engem aztán nem zavar, de mikor az ember a boltok polcain levõ gémsztárok címlapján mindig valamelyik húsos sonkáját lássam.. hát még szegény 12-14 éves fiatalok, akik GS-t vesznek, átmennek homokosba
GanXstaZolee#2709
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Oké, õ elindult egy ilyenen, egy WCG (!!!) szépségversenyen, húha...
kibasza's hogy nem kata nyert
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Rémségverseny???<#wilting>#wilting>
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
- Lefotoznál? - Nem..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Najó.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kata majd elmegy egy másik válogatásra ha lesz kedve, az élet megy a maga útján.
Lapozzunk már.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."