Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Hát annyi biz-basz nekem is jól jönne😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hamis önbizalom, amit a gíkek nyomnak neki, semmi több. Könyörgöm, kezelje már helyén magát az ember, tudom nem könnyû, lehetnek kilengések, meg nem kell föld alá menni, nade ennyire átmenni a túloldalra...szépségverseny, bebasz nah.
Nem érted. A külseje átlagos amúgy (oké, nulla sport, még azért nem dömpoer mert fiatal, lejtõn már elindult), tehát alapban nem ronda.DE, egy szépségversenyen egy átlagos lány mit keres????? Én sem megyek ilyenre, mert nem vagyok oda való, baromi egyszerû....

nah, ennek fényében van a fikázás...
hykao
A rõthajú vagy a csíkostrikós? (vagy mindkettõ?) 😛

Azért aki ezeket a hajakat elkövette, annak mindkét keze megérdemelne egy kis kalapácsolást... 😊
autoszimulator
nm, balos a tied 😛

.: mobilize.hu :.

hykao
Hát kösz... 😊

@laslandes: neked is. 😊
laslandes
autoszimulator
hey nigga', YO MAN

only 4 hykao o.O

dö bjutiful vinör

ha ez volt a zsûri, akkor nincs több kérdésem a végeredménnyel kapcsolatban.

rushman
akkor képt!

Az ég szerelmére, ha már ennyire nem tudjátok feldolgozni a témát nyissatok egy wcg topikot..<#sniffles>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

hykao
Kommenteket úgy értettem, hogy -> képek az eseményekrõl, alattuk magyarázattal, hogy mi a franc történik éppen és kik láthatóak. 😊

HardwareOC-n találtam pár képet. Egy rémisztõt és két semmitmondót. 😊

A rémisztõ: [...nem mer a hüvelykujjakra pillantani...<#wow2>]

Mondjuk a kopasz csóka egérfej vágása se semmi... 😊))
rushman
csípted volna, mi? <#zavart1>

autoszimulator
szerintem jobb ha nincs komment, mer akko flame on lenne erõsen 😄D

mennénk Katát isteníteni, meg azt a harmadik helyezettet<#wow2>

hykao
Ruhában vagy ruha nélkül tûnik jobbnak? 😊)) (volt ruha nélküli mustra is? 😮OO)
rushman
ruhában-ruha nélkül akart lenni

Látod, nem hittél nekem<#nyes>

Nefürgyé le!

hykao
Hátö kösz, de azért ez hihetetlen, hogy nincsenek képek kirakva rendesen kommentárral sehol...fõleg, hogy a hivatalos oldalon nem... 😮

@rushman: ruha-ruha nélkül? Azmiaz? 😊 Képeket! 😊
autoszimulator
itt vannak a képek, de mivel ez csak listázás, thumbnailek nélkül, sok szerencsét 😄 Webes felületen nem találtam meg a képeket...

ja igen, a /img_0_21_150_ kezdetû képek a WCG képek 😛

rushman
ez általában így van (hasonló effekt a ruha-ruha nélkül eset is)

autoszimulator
Láttad a videóját? Amin nyiltakozott? Nálam az ütötte ki a biztosítékot. Azóta nem sajnálom, max szánom...

GanXstaZoleeWrk
Milyen önbizalom? Felhekkelték az elsõ helyre a webes szavazáson, ki a faszom szavazna rá komolyan??? Nem önbizalma van hanem szimplan idiota és még le is égeti magát nyilvánosan.

GanXstaZolee#2709

hykao
Budai Anett névre hallgatna? 😮 A képen jobbnak tûnik, mint a bemutatkozóvideójában... 😊
Húha, egyszer nem bombanõt látnak jó nõnek mondva😉 Szerenyû.
Nekem se szimpatikus, és szerintem sem szép, de ez a szintû fikázás már tényleg túlzás picit. Csak azért, mert volt önbizalma elindulni egy gík-szépségversenyen, még nem kell a földbe döngölni szerencsétlent.
5w0rdf15h
3. helyezett

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hykao
Van valahol valami oldal, ahol képek is vannak a versenyrõl? Mert a hivatalos oldalon egy fia képet nem találtam (lol?), de máshol sem nagyon...

Huh a gyõztes brutális...de aki ennyit játszik mint õfelsége, az nem is igen lehet szép - legalábbis az alakját tekintve...(ami végképp megadta a kegyelemdöfést nekem: az a csaj hüvelykujja bazz 😮OO)

Amúgy ezen a képen a balos kicsoda? 😮
am ennek a csajnak meg joh a popsija 1ik kepen latni valamennyire 😊
igy kepek alapjan sztem ez a csah me'g helyes volt 😊
autoszimulator
De azér szerintem te is látod, hogy õt nem barátnõnek választotta valaki itt, hanem ez egy SZÉPSÉGverseny volt. Aki pedig nem szép, ne menjen ilyen versenyre. Én se vagyok szétgyúrva, nem mászok el férfimodellnek -.-
Ettõl még lehet az életben kedves, okos, bár nyilatkozata alapján ezt is kétlem..
WCG szépségverseny, második lett volna engem aztán nem zavar, de mikor az ember a boltok polcain levõ gémsztárok címlapján mindig valamelyik húsos sonkáját lássam.. hát még szegény 12-14 éves fiatalok, akik GS-t vesznek, átmennek homokosba

GanXstaZoleeWrk
Tölem utolsó a témában, oké hogy nem a legszebb nyert bár akkor mért szépségverseny? Oké legyen kocka felmérés is, de hogy az egyik hanem a legrondábbt baszták az elsõ helyre hát komolyan nevetséges. Kár hogy nem mentem ki haverokkal kis piálás után lehetett volna balhézni 😄

GanXstaZolee#2709

5w0rdf15h
hát b+ ez még utolsónak is randa D::

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Amellett, hogy minden tiszteletem Katáé, nem lesz ez már egy kicsit sok a kishölgy fikázásából? Nektek még nem volt átlagos külsejû nõtök?
Oké, õ elindult egy ilyenen, egy WCG (!!!) szépségversenyen, húha...
ez a csaj annyira dankoros hogy hihetetlen most vettem eszre hogy a bemutatkozasnal felsorolta a vilag osszes szarat 😄 dankoros
kibasza's hogy nem kata nyert
Dark Angel 666
Olyan dugnám kinézete van <#buck>

AntiHero
ja az nekem is bejevõs😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Reaper
Nem akarok összeesküvés-elméleteket szülni, de szerintem direkt kúrták el ilyen ufósra Kata haját:-) Túl szép lett volna...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

autoszimulator
jobbos csaj viszont nem is rossz

mycso
Ez most mi is volt valójában????

Rémségverseny???<#wilting>

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

mekkora zsirdiszno a kozepso, atyaeg..

- Lefotoznál? - Nem..

itt nem csak sorban álltak a lányok és le éett fényképezve közülük 3?
rushman
rendben, csak azt nem értem miért ez a csaj gyõzött

Sir Quno Jedi
Nembaszooooom! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bazdmeeeeeeg 😮
Sir Quno Jedi
NYem! <#schmoll2>

Najó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gyerekek lépjetek már túl a témán. Még a vak is látja, hogy nem a szépség döntött, akkor meg minek csámcsogni rajta napokig?
Kata majd elmegy egy másik válogatásra ha lesz kedve, az élet megy a maga útján.

Lapozzunk már.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

legalább szoláriumba elmehetett volna :-/

Davidus
jéé rövidgatya barnulás! ilyen van nekem is<#idiota>

V9ykn8_TZL0

GanXstaZoleeWrk
kilogott a vattapamacs? 😄DD

GanXstaZolee#2709

VinylToy
Lehet hogy éppen megjött a mikulás! 😄D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

GanXstaZoleeWrk
Jó a fürdõruha alsórésze ez nem tünt ott fel senkinek? <#idiota> komolyan szanalmas.

GanXstaZolee#2709