Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

utolsó kép , bal szélen, helyes arc viszont az a poci..... <#szomoru1>#szomoru1>

- Lefotoznál? - Nem..
de amúgy jogos amit írt asszem a gs forumán, mögé állt a vik kar. az a többezer nolifer ha akar valamit eléri...
Sry for off
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Az asszony egybõl:
- Jaj szivem, úgy fáj a fejem.
- Pompás! Most kentem be a f_rkamat aszpirinnel, már csak az a kérdés,hogy tablettában, vagy kúpban veszed e be?
-Ma meglehetett volna a Beyonce.
Mire a szobatárs visszakérdez:
-Miért, itt járt?
-Nem, felállt.

inkább õ akkor😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
😄DDDDDDDDDDDD
ennél má csak az gázabb, miko forditva van, és a csajnak van plus equipmentje :ß
.: mobilize.hu :.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Jóvan...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én is örülnék egy-két normális, kizárlóag Katára koncentráló képnek. Márha valaki fényképezett kint (ugye itt is volt aki ezt tette kint).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
.: mobilize.hu :.
Egyébként a #37140-os képen a csaj mintha hasonlítani Michelle Wild-ra. Legalábbis arcra.
Várjuk a hozzászólást! Legalábbis én!
Szerintem tettek be.
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként nem akarsz magadról WGC-s fürdõruhás képet berakni? <#nyes>#nyes>
Akkor igyunk!
Legalább még megjátszhatnának némi meglepõdést, amikor nyernek. Nem nehéz párhuzamokat vonni, fõként hogy tök hasonlóak az elhangzott dolgok a playmate-választás és a wcg között.
[/cserf][/fülünyúl]
Ja egyébként teljesen rendben van a háttér. Ló bárkinek lehet. Háza - vagyis legalábbis szobája - mindenkinek van párnákkal. A sport autó rendben van. A golfozás snassz dolog. Viszont ha minden megvan akkor már jacht a következõ és nem a Balatonon...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
PSN ID: Lord_Mortanius