Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy a lányok sem normálisak az is biztos a mamát mi a faxnak kellett levinni a buliba? bár azt mondják anyuka lánya <#crazya>#crazya>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
kurvaélet hogy nincsen Tajgetosz project
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

jobb szélen ???????????????????

mono, holdudvar, ezekrõl hallottam, hogy jók, legalábbis zeneileg
még a romkert és a morrisons és társai sem ezek a kigyúrt betanított gorilla helyek, csak a zenét nem szeretem ott.
többieknek is szól a kérdés , budapesti helyeket mondjatok

PSP user n\' soon ps3 user too :)
so I can
so I can
Keep track of the visions in my eyes..."
ez
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Nem értem, hogy egy sötét szórakozóhelyre miért kell napszemüveg?!

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
PSP user n\' soon ps3 user too :)