Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen arccal?<#wow2>#wow2>
lol
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Seeley ilyen arcal másokat fikázni pffff
elégmár a krumplisból <#banplz>#banplz>
nem, de köszi hogy aggódtál <#taps>#taps>
<#szeret>#szeret>

eddig még sosem diagnosztizáltam be
amúgy l*faszt, én csak spicces-e maximum <#banplz>#banplz><#taps>#taps>
amúgy l*faszt, én csak spicces-e maximum <#banplz>#banplz><#taps>#taps>
<#idiota>#idiota>#40770
ami nálad néha elõfordul, a talajrészgség enyhébb fokozata
jobb srácnak jó apólója

részeg? az mi? magyarázd el, nem ismerem a fogalmat <#idiota>#idiota>
vagyis ez, sorry

ezkész

simán részeg ... <#idiota>#idiota>
aranyosak-e

még ha buzi is lennék ... akkor is észrevehetnéd magad, meg azt is, h lassan megint persona non grata leszel
tefasz
kis transzi beütése mindkettõnek van. ki tudja..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
igen
kivéve a macskámon, Cicmó for prez 😄
kivéve a macskámon, Cicmó for prez 😄
hogy csekkolja a szomszéd melleit, gondolat: "vajh az én vagy az õ sebésze végzett jobb melót?"

Mocskos áruló vagy. Csak egy buzi fog össze egy növel egy férfi ellen! <#mf1>#mf1><#nezze>#nezze>
http://druglord.buzz.hu/ ;)
a szánkós monitorra
hm O.o
hm O.o
Nem kell ugy elsietni ezeket a dolgokat.
Kibaszott nagy balhék után olyanokat lehet baszni, régi barátnöm is ilyen volt. Nagy balhé meg minden, már elöre tudtam ugy meg kell basznom mint állat. Ezért csinálják a lánykák. Ezek ilyen mübalhék, felhuznak megnézik meddig lehet elmenni. Jól el kell picsázni öket, aztán olyan szépen odavannak értünk egy darabig 😛
Kibaszott nagy balhék után olyanokat lehet baszni, régi barátnöm is ilyen volt. Nagy balhé meg minden, már elöre tudtam ugy meg kell basznom mint állat. Ezért csinálják a lánykák. Ezek ilyen mübalhék, felhuznak megnézik meddig lehet elmenni. Jól el kell picsázni öket, aztán olyan szépen odavannak értünk egy darabig 😛
http://druglord.buzz.hu/ ;)
ezekis szépek, studijó
szerencse h hamar eyecandyztem, és így akkor ezeket a mutánsokat nem láttam, nem érzékeltem.

szerencse h hamar eyecandyztem, és így akkor ezeket a mutánsokat nem láttam, nem érzékeltem.

dekemények, baloska már tizenévesen bundát növeszt, milesz késõbb(télen nem fázikmajd).

de szípek 😄

lelövöd egybõl a poént? 😄D
a jobboldali akar avlamit, nem csoda a bal beijedt.

na vajon még ma este sikerül eljutni a férfiak mind disznók a nõk mind kurvák végeredményhez?
๏̯͡๏﴿
nem magam
e offoljunk is
olyan megijedten néz bele:

olyan megijedten néz bele:

erre nincs mit mondani véleményezted magad:
de monnyuk magastoronyról lekell fosni és megoldva minden 😄
akad 1-2
az állatoknak van lelkük...ne emeled magadfajtádat egy szintre velük, mert kérhetnél elnézést sûrûn.
az állatoktól
az állatoktól
"Legalábbis rendkívül sérülékeny önérzetük. "
az a férfi egóócska
jajj, ha azt kicsit megsérted akkor gát átszakad és olyan férfihiszti zajlik le, hogy a nõi hiszti kutyafasza ezekhez képest
az a férfi egóócska
jajj, ha azt kicsit megsérted akkor gát átszakad és olyan férfihiszti zajlik le, hogy a nõi hiszti kutyafasza ezekhez képest