Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hinnye a szõke <#wow1><#szeret>
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Beast Machine
ez így van<#idiota>

...vágod?

Gnome
igazadvan tényleg iszonyatnagy diszkosgyerek lehet...nemistudom hogymerészelhette!4!!négy!!
Neki csak a foga metálos és nincshosszúhaja és bõrdzsekit semvettfel!!!!szégyenn

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Beast Machine
kép aljára felirat:

"You gonna get raped..."

...vágod?

SHADOWEYES7

Beast Machine
balos gyerek nagyon lo😄DD

...vágod?

Beast Machine
balszélsõ fázik? oO

...vágod?

Beast Machine
diszkósgyerek miért mutat metálvillát? száni .-.

...vágod?

Kata
Azt hívják striának. Ám nem csak terhesség utáni megduzzadástól lehet. 😊 Amúgy meg miért ne tenné ki, úgyis azt hittétek karmolásnyom. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Magnumrolcsi
Lehet már van gyereke és a tejtõl megduzzadak a mellei és szakadásos lett 😊) Amúgy nem tenné ki a nagyközönség elé ha olyan lenne..

lol, pen-party?😊

http://gaborszantai.co.uk/

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

Dhanny
szerelmes lettem <#puszis><#puszis><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Kata
vagy striák <#wow2>

[/cserf][/fülünyúl]

Dhanny
õ is jeti

Magnumrolcsi
Karmolás nyomok a mellein <#finom>

Magnumrolcsi
Jobb oldalit.. <#law>

én sem..

de ezt psszt...itt úgy tudják hogy állandóan ott vagyok és fotóztatom magam

igen, most is
Meliiiiiii (dugnám)

T(rendi)

nem voltam vagy 3 hete

kittó, rég láttuk 😄
de néha meglátogacc, mer rendi vagy 😄D

igen õ az

ott lakik , na <#idiota>

Ezt én is néztem, de meg nem kockáztattam kijelenteni.
Akinek a -iq elõny az elég elé van
azt gondolsz rólam amit akarsz, nem para 😉
magus
najó abbahagyom, de ez a comment azután hogy a dokkban fényképezteted magad állandóan, hát erõs na

nem folyok bele..túl fárasztó ez..

kurvára nem kigyúrt állat...de igen, a sport ne az jelentse hogy sportszelet meg sportkrém meg heti egyszer futok a villamos után, náûlam sem ezt jelenti..ennyi

nem csak nektek számít a külsõ, nekünk is..de felõlem gyárthattok mellé ideológiákat, meg kifogásokat hogy mik kellenek, télleg lefosom...
magus
oh sajnálom, maradjunk akkor a topicnál

údemegbasznám

autoszimulator
persze, mert elsõre az érdekel, ez nem titok.. Nekünk a nagy mell olyan, mint nektek a kigyurt állat.. Rövidtávra hudejólehet, hosszútávra teljesen más dolgok számitanak, mintsem a külsõ...

.: mobilize.hu :.

te dolgod..de ne rám vetítsd ki, ne velem oszd meg, kurvára nem érdekel ez a köpködés...
magus
haveromnak egyszer egy ilyet osztott egy csaj

"hát, közted és egy másik srác között kell választanom. Te értelmiségi vagy, õ meg ki van gyúrva. sry"

magus
nem lehet teljesen egy kalap alá venni, de a motivációk mindenhol ugyanazok, az, hogy kin hogy jön ki az magánügy.

nézek én folyamatosan, egy emberét már kezdem megérteni

én nem mondtam le, ezek a szarok kitartó típusok

te is csak azt veszed észre hogy a jól kinézõ csaj kit választ...ez mindent elmond 😉
autoszimulator
énsem azért mondom, mert ez mindenkire igaz, pl rád is, mert nem tudom meg nem is érdekel, de azért ha a nagy számok törvényét vesszük, beáll egy vézna srác, mellé egy kopasz kigyurt, és a kicsit átlagosnál jobban kinézõ csaj 90%ban a kigyurtat választaná....

nézd, én sem tudlak pl. titeket megérteni, fõleg ugy nem ha egy kalap alá veszlek titeket (általánosítani miylen szép dolog)

szerintem szard le, törõdj kicsit magaddal..saját házad táján nézz szét, ennyi

én is lemondtam már rólatok, szarok vagytok úgy ahogy vagytok, mit agyaljak azon hogy miért, nem vagyok én rescue team.
magus
nem köpködésnek szántam, csak számomra tényként van jelen, hogy vagy nincs vagy nehéz megérteni mi alapján cselekszetek és mérlegeltek, ami ->szerintem<- távol van a logikustól, és miért nem tanultok a hibátokból. na mindegy hagyjuk, látom itt már ment errõl fröcsögés.

autoszimulator akkor a csoro egyetemista egy felesleges eletforma, vagymi? -.-

nyilván nem az izmostestre értettem..de kivetítve...
autoszimulator
nemnem, mert a férfi:

nagy mell - IQ = álomnõ

Ez nem az egyik csávó az IHM bõl????

kivetíted a tiéteket....ne tedd.
Gabesz amd64
szélsõ balos és jobbos csajok igen csak fáznak

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

tatter új vetélytársa is? 😄