Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Neki csak a foga metálos és nincshosszúhaja és bõrdzsekit semvettfel!!!!szégyenn
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

[/cserf][/fülünyúl]
http://gaborszantai.co.uk/

de ezt psszt...itt úgy tudják hogy állandóan ott vagyok és fotóztatom magam
igen, most is

nem voltam vagy 3 hete

Akinek a -iq elõny az elég elé van
kurvára nem kigyúrt állat...de igen, a sport ne az jelentse hogy sportszelet meg sportkrém meg heti egyszer futok a villamos után, náûlam sem ezt jelenti..ennyi
nem csak nektek számít a külsõ, nekünk is..de felõlem gyárthattok mellé ideológiákat, meg kifogásokat hogy mik kellenek, télleg lefosom...
.: mobilize.hu :.
"hát, közted és egy másik srác között kell választanom. Te értelmiségi vagy, õ meg ki van gyúrva. sry"
nézek én folyamatosan, egy emberét már kezdem megérteni
én nem mondtam le, ezek a szarok kitartó típusok
.: mobilize.hu :.
szerintem szard le, törõdj kicsit magaddal..saját házad táján nézz szét, ennyi
én is lemondtam már rólatok, szarok vagytok úgy ahogy vagytok, mit agyaljak azon hogy miért, nem vagyok én rescue team.
autoszimulator akkor a csoro egyetemista egy felesleges eletforma, vagymi? -.-
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate