Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

( tartalmas klip )
http://gaborszantai.co.uk/

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gyávák és Hõsök, kötelezõ! Akit érdekel és/vagy érint (engem több okból is, lényegtelen) maga a háború, Afg és Iraq, nos kötelezõ politikai thriller. Kis akció is van (amit amúgy imádok) de mégis, a viták, a párbeszédek, gyerekek, mindkét álláspont tökéletes érvekkel bemutatva, az ajtók nyitva, de a film rábízza a nézõre hogy melyiken megy be...hazafelé még a társaság folytatta a vitát, oké, sokkal jobb volt mint partyzni..ilyen építõ filmet, megkönnyeztem a gyönyörûségtõl, nézzétek.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Ramadamammy rapidrandi
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ramadamammy rapidrandi
taranov, teljesen mindegy ki jár egyetemre és ki nem, de legyél csak büszke rá, én büszke vagyok rád.
gz8, külön gratuláció, a helyesírási hiba tényleg az emberiség elleni bûntett. "igonrálni"
De azért egy, a fúrumon megejtett helyesírási hiba alapján ilyen messzemenõ következtetést levonni szerintem picit túlzás. Én pl nem azt mondom, hogy buta/tanulatlan, hanem inkább azt, hogy az elkeseredés szól belõle, és a tehetetlenségbõl fakadó düh - elrontotta több bulijukat, és nem tudtak ellene tenni. (bár szerintem tudtak volna, ha nagyon akarták volna)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
-->
" Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve?"
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
.: mobilize.hu :.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...