Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
GanXstaZolee#2709
๏̯͡๏﴿
(mink megyünk most pénteken, Szilvinek szülinapja lesz).
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
GanXstaZolee#2709

ganxta: eh baszki, kiszámoltad? ha annyi akkor orgazmus koktélra is 😄
a haver meg új havert keresett (mét kell ilyen morcisan nézni?)

Amúgy, teljes mértékben egyetértek az elõttem szólókkal. Ez a topic mára már olyan szánalmas szintre süllyedt, hogy én is egyre ritkábban nézek be ide. Néhány ember nem ártana, ha önvizsgálatot tartana így az új év alkalmából! Persze nem félek én attól, hogy ez be is fog következni...
szanalom.hu
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Elmagyarázom az általad teljesen rossznak titulált példámat: egy "Teréz anyának" nincs, és nem is lehet befolyása az országunk jövõjét illetõen. Ellenben egy olyan miniszterelnök asszonynak, aki konzekvensen kitartana az igazságosság mellett, igen. S akkor jobb világot élhetnénk meg. Ennyi, nem kell túlbonyolítani. Egyenlõbbek lennének az emberek.
Na itt be is fejezem az OFFolást. <#wave>#wave>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
amúgy l*faszt, mindennap edzek (elsején nemvolot nyitva a terem, mert b*zik), szóval dehogy, beneszójjá, erõs vagyok 😄
jah meg böff, búék.
A miniszterelnok asszony pelda meg teljesen rossz, mondtad volna Terez anyat mondjuk..
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Az pedig hogy (szerintem nemigen celt talalt) emos es gyuros volnek, meg a vicc kategoriaba sem fer be.
Nem emlekszem ra mikor volt precedens hogy ilyen szanalmas atalakito/lealacsonyito stilus kerekedett volna a forum keretein belul (megha most a sajat boromon is erzem), voksan muvirag ota(talan meg nala se).
De koszonom mindenkinek!
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Megnézném azért a sok sg-kocka fejét, akik másokat fikáznak, de saját arcukat rejtegetik - pedig ezen a fórumon vagy 1-2 lehetõség bemutatni...)
http://gaborszantai.co.uk/
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.