Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#szeret>#szeret>
Mert kifigyel a bimbója?<#buck>#buck>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
jahh, tuti a nunija is szõrösebb mint a kukid.<#wow3>#wow3>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

😄D belett öltöztetve , mókás egy forma..bár a hörcsög vagy jobbos szõke aki ilyen faszbeállásokba van azok jobban bejönnek :Ð
mindhármat
anyuval van?
jobboska

má tavaly is uncsi volt ... mindig mindenhol ott van
csodálom h még van haja ... minden buliban más hajszín más hajszerkezet
csodálom h még van haja ... minden buliban más hajszín más hajszerkezet
vagy annak gondolja
tán mert minden képen a szeme sarkából néz, mert ez szexi
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Az ilyen csókák amúgy dísznek tartják ezeket a jányokat? Nem sokat nézek ki belõllük 😛
ui.:
Alábbi komment javítása: bevállt-> bevált. 😛
ui.:
Alábbi komment javítása: bevállt-> bevált. 😛
Bírom hogy csak a bevállt pózokban fotóztatja megát a szöszi...mármint a szõkébb szöszi #46682,#46689<#whatever>#whatever>

ennyire alá adja? lol 😄 talán még esély is lenne, bár hozzánemszolnék amilyen helyekre jár meg ahogy kinéz .

LOU , itt a zsánered (természetesen a jobbos)

<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>

De hülye vagyok <#confused>#confused> Rosszat írtam , 16 évesek na
pl az hogy 19 évesek? Barbara és Laura <#eplus2>#eplus2>
eztmár láttam! :p ittis dugnam. de ENERGIZÁLÁS LOL 😄DDDDDDDDDd JÉZUJSom , egyenes meghaltam azon. mondjuk a hogynézel kimár megint majd átdõl a dombon, az beszteszt 😄. amugy most hogy nézem balosnak is adnm, de a jobboldlai szõke jobban megfog

mondom rámkülték az átokot! igy fogok elrohadni hogy vonz eza görcs,pedig nemis olyan szép. havernak betoltam msnre hogy betolná e erre aszonta, a balost igen a, jobbos nemteccik neki. ez rámutatott arra,hogy bennem van a hiba.