Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobbosh

és belerondít a sorozatomba <#banplz>#banplz>

<#taps>#taps>
muszáj offolnod ? KÉPET !
<#nezze>#nezze><#eplus2>#eplus2>
<#nezze>#nezze><#eplus2>#eplus2>
a TISZTELET az IDÕSEBBEK felé irányul kisgyerek , tiszteld SZÜLEID (tanáraid ?), stb
hát jó hogy magamra vettem ha irok valamit aztán meg hülye megjegyzéseket tesz.
Vitatkozni meg mit vitatkozzak??Ha ugyis löki a f*szságot akkor minek gyözzem meg,ugyis folytatja.
na jó passzolom ezt a témát mert ez tényleg nem az a topic
Vitatkozni meg mit vitatkozzak??Ha ugyis löki a f*szságot akkor minek gyözzem meg,ugyis folytatja.
na jó passzolom ezt a témát mert ez tényleg nem az a topic
szerintem én nmcsináltam semmi olyat ami mást ba*ztatna.Miért baj neki,h.leirtam valamit több mint 3mondatban mint amihez hozzászokot.(elö kell venni az olvasószemcsit..)
Mintaha nm esett volna meg itt még soha hogy picit valaki elkanyarodott volna a témától...
De hát hiába az öregek manapság lesz*rják a fiatalokat!Hiába a tisztelet.<#szomoru2>#szomoru2><#ticking>#ticking>
Mintaha nm esett volna meg itt még soha hogy picit valaki elkanyarodott volna a témától...
De hát hiába az öregek manapság lesz*rják a fiatalokat!Hiába a tisztelet.<#szomoru2>#szomoru2><#ticking>#ticking>
megkérném h fotózzon le, ruha nélkül .... mármint h õ legyen ruha nélkül
BALÓóóóóóóóóó , nem balogh
ez a megalo ? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
offolok kicsit
KÉPET !
KÉPET !
te valami ritka korlátolt barom vagy kisfiam
ez nem a "meséld el milyen celeb élményed volt az elmúlt héten" topik hanem a PARTYARCOK (partyképek)
fogdosson téged a terry black, látom gyengeelméjû vagy és nem tudsz különbséget tenni az érintés és a fogdosás között ... téged a faterod tuti molesztált amikor 9 éves voltál, attól lettél ilyen
ez nem a "meséld el milyen celeb élményed volt az elmúlt héten" topik hanem a PARTYARCOK (partyképek)
fogdosson téged a terry black, látom gyengeelméjû vagy és nem tudsz különbséget tenni az érintés és a fogdosás között ... téged a faterod tuti molesztált amikor 9 éves voltál, attól lettél ilyen
jaj öregember már megint irigykedsz??
Nem azt mondtam hogy leálltam mindegyikkel kávézni meg meghivtam öket pizzázni meg ilyenek...<#unalmas>#unalmas>
Csak látam öket,annira viszont nem érdekel ez a magyar"celebvilág"hogy beszarjak ha meglátok valakit.
Amugy engem Te csak ne fogdoss.<#felkialtas>#felkialtas>
menjél a westendbe és ott fogdoshatsz akit akarsz!<#nyes>#nyes>
Nem azt mondtam hogy leálltam mindegyikkel kávézni meg meghivtam öket pizzázni meg ilyenek...<#unalmas>#unalmas>
Csak látam öket,annira viszont nem érdekel ez a magyar"celebvilág"hogy beszarjak ha meglátok valakit.
Amugy engem Te csak ne fogdoss.<#felkialtas>#felkialtas>
menjél a westendbe és ott fogdoshatsz akit akarsz!<#nyes>#nyes>
akkor majd legközelebb!!!
csak legyen aki szól...<#szomoru1>#szomoru1>
csak legyen aki szól...<#szomoru1>#szomoru1>
igen ez magyar buli, Desigo privát buliján volt, 2 hete
Te nem voltál ott ? de gááááááz, a fél topik ott volt.....<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Te nem voltál ott ? de gááááááz, a fél topik ott volt.....<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
megérinthetlek ? lehetek a barátod ?
hogy te mekkora sztár vagy <#worship>#worship>
hogy te mekkora sztár vagy <#worship>#worship>
milyen Lindáról van szó?
épp tegnap láttam a Lindát a westendben a mediában.Pont mogé álltam a sorban és látom elöttünk 1-2 hapsi sassol mondom megnézem én is a csajt,hát akkor ismertem fel.
Nem valami oltári jó nö amugy.Jó szépen ki volt sminkelve szép rucik meg minden csak olyn nagy a homloka hogy riasztó a feje.(most csak a fejéröl beszélek).
Meg nmtom de a másik sor 2xgyorsabban ment át is léptem oda ö+3x annyit várt mint én és mögöttem nmvolt senki,de nmlépett volna ö is... IQ...???
Gondolkoztam lefotozzam hátha a blikknek megér egy 10est,de hát nm vártam meg mig a sor végigér.
Meg a Gáspár laci is ottvolt ö ps2es game-ket nézegetett.
Ugyancsak"hiresség"(?)a zanzibár énekesnöje.Ö meg 2b.nöjével mászkált.
ÁÁÁÁÁMost gondolom át!! Lenne 30ezrem pluszban<#falbav>#falbav>
Nem valami oltári jó nö amugy.Jó szépen ki volt sminkelve szép rucik meg minden csak olyn nagy a homloka hogy riasztó a feje.(most csak a fejéröl beszélek).
Meg nmtom de a másik sor 2xgyorsabban ment át is léptem oda ö+3x annyit várt mint én és mögöttem nmvolt senki,de nmlépett volna ö is... IQ...???
Gondolkoztam lefotozzam hátha a blikknek megér egy 10est,de hát nm vártam meg mig a sor végigér.
Meg a Gáspár laci is ottvolt ö ps2es game-ket nézegetett.
Ugyancsak"hiresség"(?)a zanzibár énekesnöje.Ö meg 2b.nöjével mászkált.
ÁÁÁÁÁMost gondolom át!! Lenne 30ezrem pluszban<#falbav>#falbav>
ezek ugye nem magyar bulik??
Mert ha igen akkor hol vannak????
Mert ha igen akkor hol vannak????
huhh komoly az a kép.
az a baj hogy én sose találkozom sehol ilyen csajokkal..
az a baj hogy én sose találkozom sehol ilyen csajokkal..
csaj már annyira kész van,hogy nem is tud magáról...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Ójaj, baloldalon megtört a szívem! <#szeret>#szeret><#nevetes1>#nevetes1>
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
E.T.-ért jöttek a barátai? Már mennek is? <#alien2>#alien2><#alien>#alien>
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
SOKK <#help>#help><#heureka>#heureka><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#guluszem1>#guluszem1>
PSP user n\' soon ps3 user too :)
hoooona alatti anyajegy miatt 😄