54968
-
ha valamelyiket én a felsőt vállalnám
apropó, volt valaki már ezen a helyen? -
Bár az uccsón a csaj kifejezetten kellemesnek tűnik! -
-
Inkább nyomjatok képeket!
Mingyárt lökök énis 3-at. -
nem mintha számítana, hogy kiről mit ír a wikipedia, vagy bármi más. -
Húha, nagy karrier :))
Ha már Wikipedia: nézd meg pl. a Led Zeppelint, olvasd végig, gondolkozz el. ;-) -
inkább egy temperamentumos Sziciliai luvnya :P -
eggyetért -
#86 -
kicsodák? -
nem nem hogy gondolod.... :D ------- mint az álllat!!! -
Hát valahogy szerintem műanyagok ezek a csajok.
Nekem nem jönnek be.
Abszolút nem természetesek. -
vannak alapvetően hülyék és korlátoltak, vagy egyszerűen csőlátásúak. jellemző szófordulatok: csak ez a zene / ez legalább zene / megnyomok két gombot a gépen és kész is a techno / a hip-hop nem zene, és mindazok akik szerint minden zene ami legalább nem 20 éves, az érdektelen. -
eghuznád Torres mi? :P -
a bal oldali csaj ütősebb széria -
nah jó azér többször is nem? .P -
Egyszer használatosak. -
rendben van mind két luvnya -
Azis jó. -
:DDDDDDDDDDDD -
háát én egy RX8at akartam venni de most hogy mondod....:D -
Vágóhídon az annyával. -
a dagadt gyereket már én is láttam vhol de nem ugrik be
-
Ja, szerintem a tipikus:
-Milyen kocsid van?
-Bömös.
-Dugunk?
-Ja. -
hát én kimaradtam :D
egyébként nekem inkább kitartottnak tűnnek, főleg ekkora szilikonnal -
nézd, én értem mit akarsz kihozni az egészből.
vannak ilyen emberek is hát istenem.
zárjuk le -
Ehhh...
Szép csorda.
Ezek azok a csajok, akiket a fél diszkó felpróbál.
Szerintem. -
pfpfpfp má megint ez a két f*sz kik ezek? -
"nemtok büdösrokker képeket beszúrni, mert a szag nem terjed a neten sry."
ezzel csak tovább folytatod, a lényeg az hogy nem tudsz, és a beírok 95%-a biztos nem tudna ezzel a jelzővel ellátott rokkert. az okoról csak sejtéseim vannak, de ezek itt mind szánalmas balfaszok akik menőnek hiszik magukat mert ezt meg azt hallgathatnak és 10évesen már láncdohányosok
"egyébként ami a legtöbb elektro-fant zavarhatja /tehát nem diszkóst/, hogy egy kalap alá veszik a náksi-peat jr féle vonulattal."
nem ezekről beszélek hanem akik bejárnak a diszkókba, ott nem megy olyan amit az elektrofanok hallgatnak, ott bent szar szemét megy, tieston át a crazyfrog-ig, csak óvatosan jelzem, hogy ha a drogos diszkóbarmok ilyet eltudnak hallgatni, akkor gyenge a speed
"rockban is rengeteg vállfaj van, de annyira nem szerteágazó." igen?
"egyébként találkoztam jó fej rokkerekkel kedden PvD-n, ott partiztak velünk. És senki sem szólta meg őket. itt a követendő példa." - nemszóltam le a rokkereket :c
-
ne csak off legyen
-
Ebben az országban mindenki utál mindenkit - ezért keresztbe tesz a másiknak. -
neuro #84 Ebben az országban mindenki utál mindenkit - ahelyett, hogy inkább a saját dolgával törődne. -
az hogy a diszkós utálja a rokkert egy védekezési mechanizmus: fordítva is így van.
egyébként ami a legtöbb elektro-fant zavarhatja /tehát nem diszkóst/, hogy egy kalap alá veszik a náksi-peat jr féle vonulattal.
pedig rengeteg kategória van, ergo olyanban foglal állást a kedves rokker, amiről foggalma sincs, csak azt hiszi.
tudom hogy rockban is rengeteg vállfaj van, de annyira nem szerteágazó.
nemtok büdösrokker képeket beszúrni, mert a szag nem terjed a neten sry.
de kérdezd meg a nagymamádat, minek örülne jobban: szakadt fekete egyenöltözetnek bakanccsal, vagy retro farmernak.
egyébként találkoztam jó fej rokkerekkel kedden PvD-n, ott partiztak velünk. És senki sem szólta meg őket. itt a követendő példa. -
Akivel eddig találkoztam:
az utálja az összes köcsög rokkert meg reppert, és kibaszottul elvan telve magával, közben nagyon nagy hiányosságai vannak alapműveltségekben, de ő az isten mert tiestot hallgathat, de a többség nem is tud róla semmit.
Szúrjatok be "büdösrocker" képeket!!!! -
Társadalmi réteg!
Ez nagyon jó! -
Igy igaz! -
már megint flém
hány ilyen ismerősöd van hogy le mersz festeni egy társadalmi réteget? -
Nem azért "szánalmas"-ak, hanem a mentalitásuk teszi őket "szánalma"-sá. -
ránézésre egy kis takony, attól nem kell elájulni, hogy kopasz! -
mindenki mást szeret.én sosem fikáztam a rockereket/rappereket,sőt én is szívesen hallgatok néhány jó rockzenét.nem kéne álltalánosítani hogy a disco zenét hallgatók szánalmasak.