54968
-
sok a rizsa, képet pls -
Hát mert biztos az úgy kúl!
Amúgy énis láttam pár szépet a hétvégén...
Talpig feketében.
40 fok, de akkoris. Hosszúgatya és pulcsi. De legalább fekete. -
gyönyörü. -
teljesen igaz.az én öltözködésemen sem látszik meg hogy szeretem a rockzenét. legalábbis az igényeset mindenképpen:)
pl G'N'R mert az bizony zene a javából!
1x majd azt is megértem talán hogy miért kell bevetési bakancsban meg tetőtől talpig feketében rohangálni télen nyáron...;) -
-
jaja:) meg utcan szívatják egymást:D
Igazából a punkokat keverik szokszor a rockerekkel.. pedig csak egy alfajuk.... (mármint a punk a rockernek) Nem kell hülyének lenni ahhoz, hogy valaki szeresse a rockzenét és nem is kell 3 hete mosatlan szétszaggatott cuccokban nyomulni:D a zenei ízlést nem az határozza meg:D (azt meg kifejezetten utálom, ha a drága punkok lesajnálóan közlik velem, hogy : Fújj a Tankcsapda meg a G's 'n R's tök populáris zene meg a Mettalica sem a régi már meg egyebek:D Fingjuk sincs arról, hogy mikről énekelnek azokban a számokban:D Csak annyit hallanak, hogy Hethfield is megtanult kicsit énekelni a nulla hangjával és egy koncertje már nem abból áll, hogy végigdühöngi azt:D Szóval Divatpunkok (pl a mai 16-os korosztály)
Én már 12 éve hallgatok rockzenét és le vagyok szólva, ha előjövök egy két popusabb dologgal... Én csak ennyit válaszolok: Nekem legalább van ízlésem és nem megyek a subkúltúrának nevezett tömeggel...
-
Meg billiárdolnak... -
Én azóta nem pogózok mióta egy kisebb pogóparty utan 2 törött bordával vittek korházba, meg leégetett kézzel:) Nekicsaptak egy működő cserépkályhának házibuliban:) nem volt rossz buli:) addig:)
btw.: a rockkoncertnek sem az idióta pogózás a lényege.. akkor az már punk koncert nem rock:) a rockerek nem csak pogóznak, hanem néha dumálnak is:D -
Én sem telesen értem, hogy miért jó, ha megvernek/eltaposnak meg ilyesmik. -
Takezó #466 ööö, és az mét buli?
-
cyrus #465 köszönjük.... :C
miért éri meg nekem hogy lemegyek szombathelyre megveretni magam ? -
ha esetleg vki megunta már ezt a gépzenét, akkor jöjjön el szombathelyre, egy rockkoncertre...
az itteni pogó ugyanis a legdurvább...aki azt seb nélkül túléli, az már profi "koncertarc":D
a szigeten ehhez képest simogatás megy...:D -
annyira kurvák, hogy már csak géppuskát érdemelnének.. -
ezek arcok?
-
Combfixes néni rulez!
:p -
mondom , megpróbálok :P -
dánke sőn -
próbáljon legközelebb rendes lenni az ember :P -
Takezó #457 sztem hááát.. :\ legnagyobb része szpem :Ð -
hun van itt hogy csak magyar? :P
de ha ezzel kiengesztellek, akkor próbálok ungarise pikcsöröket linkelni -