54968
-
Kanál #2276 ej bazmeg voltál ma már gyúrni? felfújtad a barátnődet?megszámoltad a nyakörveidet? -
Hát nem nagyobbak mint ti... -
Kanál #2274 :DDDDDDDDDDDDDDdd -
Kanál #2273 mekkora balfaszok vagytok istenem s. -
brékeld le a fejét. ennyi. -
lényeg: OWNED -
Kanál #2270 [FÉL] -
cyrus #2269 látom azért az ő füle is party-pozicióba ugrott :D -
Mojlepque #2268 Nem is igaz, ugyanis ennél a képnél ott áltam végig melleted, csak éppen oda fordultam.De nem az a lényeg
-
beszopta...;) -
mondom hogy nem vagy tiszában azzal mit is írkálsz. ;))) -
Kanál #2265 áztágecit Mojlepque áÁÁÁ O:OOOOOOOOO -
Nem a tied! Csak mikor engem fotóztak, odaugrottál melléM!
-
Mojlepque #2263 Bocs de azért még ennyit hozzá fűzök:
ezeket az okleveleket a break tanács adja ki, ugyanis break szövetség még csak véletlenül se létezik
. Másrészt nem tudom hogy pontosan mi van azon az oklevelen, mert nem az enyém, de viszont rajta van valamelyik tanácsnak a pecsétje, a verseny pecsét, és a fokozata.
-
asszem az olvasás/írás/szövegértelmezés nálad nem oké de semmi gond dzsí barátod már hozzászoktatott minket az ilyen dolgokhoz ;) -
neeee, ne offoljatok :D -
cyrus #2260 te és mi vna azon a break oklevélen ?
ki adja ki ? magyar break szövetség ?
és illatos papiron van ? -
Mojlepque #2259 Ja van break oklevele. Amin hivatalos pecsét is van.Na mindegy, viszont vissza térve a Partyarcokra, azért jól megcsináltátok a képemet
-
cyrus #2258 akkor beszéljünk a partyarcokról....
neked is van fogszabid vagy fényrudad ? -
cyrus #2257 van break oklevele ?
most bazmeg leszartam a nyakamat -
Mojlepque #2256 Másrészt ha tisztában lennél azzal hogy ez Partyarcok fórum akkor valószínű ahhoz is több eszed lenne hogy ne itt kezdj el vitázni a break-ről -
Mojlepque #2255 Hát már bocsi de ha olvasni megtanulnál meg fogalmazni akkor nem kéne nagy tudomány ahhoz hogy megfejtsd hogy mit írtam. Ugyanis egy szóval nem írtam hogy mesteri oklevél szükséges hozzá.
Másrészt ahogyan elmondtam hobbi szinten nyomom a dolgot, nem pedig hivatás szerűen, ugyanis ha tényleg tudnád mi a break fogalma, akkor tudhatnád azt is hogy csak a hivatásos történik edző terembe. Másrészt akitől eltanulgatom a dolgot annak igen is van oklevele, szóval ennyit a te tudományodról -
én a hivatásos hobbi szintű amatör táncos definícióját szeretném megtudni.htx. -
ez meg a másik szal nem tudom kinek akarja bemagyarázni...;) -
te fogyatékos nem kell hozzá mester oklevél hogy észrevedd mekkora baromságokat ír a másik. -
cyrus #2251 és elmeséled nekünk hogy működik a hivatásos "brake" ?
lemegy midnennap edzésre ésakkor az edző kiadja az ukászt hogy legyen 10 fejenpörgés ? -
ne offoljunk, hanem menjünk át ide ! -
cyrus #2249 a bobbi jár de csak országosokra -
Mojlepque #2248 Hát szerintem totál benned van a hiba, ugyanis nem úgy értem a hobbi szintet hogy magamnak kitalálom, hanem hivatásosan break-elő ismerősöm van, akiről valószínű hallottál ha jársz megyei versenyre: Farkas Bertalan és Farkas Lóránt. -
cyrus #2247 tehát a break táncot hobbi szinten brake táncnak hívják, ezt akarod nekem bemagyarázni ? -
Mintha te annyira értenél hozzá.. -
;)))))))))
rendben. egyébként te érted amit itt írkálsz? mert ha igen és más is érti akkor az én készülékemben van a hiba ;)) -
meghiszem azt. ezzel csak magad járatod le hogy bölcsihadtestet állítasz fel :)))) -
neme?:)))
csak úgy sugárzik belőled a hozzáértés, szó se róla. no de betudjunk a még (és már) ki nem fejlődött agyadnak.
stfu. htx. ;)) -
Mojlepque #2242 Bocsi nem azt mondtam hogy nincs profi, csak viszont az még nem hivatásos.
Maximum verseny szerűen nyomod te is. -
VÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDDDDDDDddddd
fenyítések netovábbja, kéremszépen... -
Mondtam, hogy rátok szállok!
Hívom a haverjaim, és nektek annyi lesz! 
-
én vagyok itt a pofi^^ -
van 20 év alatt is profi :| -
Mojlepque #2237 Hát szerintem meg csak te gondolod ezt. Hiszen aki hivatásból űzi a break-ot, azok legalább 25 évesek. Aki meg 20 alatti akárcsak én, az hobby szinten űzi, max majd idővel eljár versenyezni