54968
-
Már nem, de eddig mi volt?!? -
Mojlepque #2315 Már, de azért az előbbb.... Na hagyjuk, a témával kapcsolatban írjunk már, és itt megjegyzem valakinek baja van velem vagy Duddits-al, az nekem írjon! -
itt már nem fajul el semmi... -
Mojlepque #2313 Ez a Dj hol szokott lenni?Ha ez nem lenne ezt ki kéne találni 

-
Akkor eddig miért nem tetted meg? Megvárod míg elfajulnak a dolgok?! -
Kanál #2311
bant a köcsögöknek^^ -
a te topicodban lehet... itt nem... ha nem a témához szolsz hozzá akkor felkiáltó jeleket találsz a neved mellett ! -
Mojlepque #2309 Már bocsi, de azért ez itt hogy megy már?!Vegyétek már észre hogy nem vagytok egyedül a világon! Tegyetek be Partyarcokat és kész, itt a mese vége -
Húha... Mintha te nem flémelné itt-ott... -
mondom no flame... vonatkozik mindenkire ! -
Mojlepque #2306 Így van, nem pedig oftopicolni 
-
Kanál #2305 ó istenem... bökd már ki mire vagy olyan fene büszke, egyszer elmentél egy múzeum mellett, elolvastad egy könyv borítóját miért tartod magad kultúráltnak (megjegyezném már 2/2-szer basztad el ezt a szót, de te az vagy)? -
itt lehet szépen mojlepkének msn-en reklamálni: [email protected]
ha a topicban mégegy flém beszólás, megy a figyelmeztetés ! -
Mojlepque #2303 Hát benne lennék, ha tudnád miről beszélsz, mert ahogyan látom itt a színvonalad, az is csak az sugározza hogy olyan sötét vagy, hogy este mellé harap a roti -
Kanál #2302 Az nem nagy dolog ha felvettek egy szakmunkásba, hidd el, akármennyire is büszke vagy rá. -
Kanál #2301 :SD_M AS?FMSFASFDASGJ mekkora szánalmas lúzer vagy... egyszer összefuthatnánk, beszélhetnénk festészetről, szobrászatról..benne vagy? -
Mojlepque #2300 Hát képzeld igenis elvégeztem, ha erre vagy kíváncsi, elég eredményesen. De ti még a műveltésgi iskolánál tartotok, ami kb valahol a bölcsi vagy ovi szintje?! -

-
Mojlepque #2298 Na mi van, az előbb még 5-en voltatok legalább!
Vagy talán hírtelen mindenki az értelmező kézi szótárt olvasgatja, vagy talán az aranyköpésekből szemezgetitek az oltásokat? Na látjátok ez vagytok ti.Ha legalább valamire vittétek volna eddig akkor valószínű hogy most nem itt köttök ki, hogy a nálatok fiatalabbakat, némivel kúlturáltabbakat oltogatját
ok!
-
ez már szánalmasan komoly ! :D -
Kanál #2296 Máté Domokos Zsolt!
Körül meg belül most végezted el az általános iskolát... hát kurva büszke lehetsz magadra... -
Mojlepque #2295 Hát már bocsi, de meg mire vered magad?Inkább te neked lenne okod miért a sarokba menni.Vagy inkább a legközelebbi kocsmába
És még én vagyok kevés.Te még annyira sem fogod vinni mint én, mert én valamit már elértem, de viszont te olyan kevés vagy mint zsidóknál a fityma csattogás
-
ejj pont ezt az óvodás dolgot szerettem volna úgy megfogalmazni hogy te is megértsd. ha olyan értelmesnek tartod magad rájössz mire írtam és elbújsz a sarokba zokogni.
az aranyköpések topic meg nem itt van. bár ez a szösszenet még oda is kevés lenne ;) -
Mojlepque #2293 Másrészt már bocsi, de a csúfolódás egy egészen ovis téma.Ja, és sajnálom anyádat hogy nem volt a magzat vizében cápa!
-
Mojlepque #2292 Hát azért ennyire nem kell bemutatkoznod!Az előbb vallottad be hogy ferde hajlamú, bolhás is vagy, de hogy még sorvadt aggyal is születtél...
És ha érted hogy miért írom ezt, akkor valószínű nem írod azt : szój ha sikerült felfognod amiről idáig beszéltünk ugyanis én nem veszem magamra ezeket
-
mian kuki dimenziót ugrottál, vagy alapból sorvadt aggyal születtél? :OOO
szolj ha sikerült felfognod amiről idáig beszéltünk. -
Kanál #2290 de nem fog jönni ^^ -
Mojlepque #2289 Másrészt engem nem érdekel hogy ki fikázza az én hozzá szólásaimat, ugyanis csak az veszi magára ezeket az oltásokat amit írtam, aki akarja, vagy aki valóban bolhás gondokkal küzd
-
már látom ha jön punker: 

Flém + Spam !
-
Kanál #2287 ezt te mondod akinek a fogyatékos haverja egy mondatot nem bír leírni helyesírási hibák nélkül? jah meg azt mond már meg mit basztam el... -
Mojlepque #2286 Ahogyan látom, akkor te nem csak értelmezni nem tudsz, de még ferde hajlamú is vagy?
Jó kis társaság, látom nagyon egymásra találtatok.
-
ejj de össze raktad. talán érted is?:o
egyébként rólatok van szó husi! szedd össze magad na! ;) -
Mojlepque #2284 másrészt te meg nézz értelmezőt, vagy helyesírásit, mert ahogy látom az első 4 osztályt kihagytad -
Mojlepque #2283 Az köztudott hogy bolhásak vagytok és bolha nyakörv kell nektek, hiszen ha nem lennétek azok, akkor biztos nem vakarnátok magatokat annyira hogy mivel oltastok minket le! -
akkor a dádicson és rajtad lévőket minek neveznéd? ;)
ja sry az többfunkciós úgy érted ?
bolhaírtó nyakörv.
stfu.htx. -
Jól mondod!
-
Kanál #2280 "barinőm" több mint 3 hónapja nincs, a kultúrált szó pedig hosszú ú szal már itt elástad magad, inkább kussolj jobban jársz -
eröltesd már meg kicsit magad plz.htx. -
Mojlepque #2278 Hát nem azért de eltudom képzelni a te barinődet is.Már ha van, amit kétlek.Másrészt ha kulturált lennél akkor valószínű tudnád hogy a nyakörv csak olyan állatokon van mint te maximum. -
cyrus #2277 ne ekkora oltásokat mer ez nagyondurrrrrva :&&&&&