Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ha meg csak a zenéje érdekel, akkor persze mindegy. <#fogmosas>#fogmosas>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
apropó, volt valaki már ezen a helyen?
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Ha már Wikipedia: nézd meg pl. a Led Zeppelint, olvasd végig, gondolkozz el. ;-)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nekem nem jönnek be.
Abszolút nem természetesek.
Þór vígi þessi rúnar
egyébként nekem inkább kitartottnak tûnnek, fõleg ekkora szilikonnal
vannak ilyen emberek is hát istenem.
zárjuk le
Szép csorda.
Ezek azok a csajok, akiket a fél diszkó felpróbál.
Szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
ezzel csak tovább folytatod, a lényeg az hogy nem tudsz, és a beírok 95%-a biztos nem tudna ezzel a jelzõvel ellátott rokkert. az okoról csak sejtéseim vannak, de ezek itt mind szánalmas balfaszok akik menõnek hiszik magukat mert ezt meg azt hallgathatnak és 10évesen már láncdohányosok
"egyébként ami a legtöbb elektro-fant zavarhatja /tehát nem diszkóst/, hogy egy kalap alá veszik a náksi-peat jr féle vonulattal."
nem ezekrõl beszélek hanem akik bejárnak a diszkókba, ott nem megy olyan amit az elektrofanok hallgatnak, ott bent szar szemét megy, tieston át a crazyfrog-ig, csak óvatosan jelzem, hogy ha a drogos diszkóbarmok ilyet eltudnak hallgatni, akkor gyenge a speed
"rockban is rengeteg vállfaj van, de annyira nem szerteágazó." igen?
"egyébként találkoztam jó fej rokkerekkel kedden PvD-n, ott partiztak velünk. És senki sem szólta meg õket. itt a követendõ példa." - nemszóltam le a rokkereket :c
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
egyébként ami a legtöbb elektro-fant zavarhatja /tehát nem diszkóst/, hogy egy kalap alá veszik a náksi-peat jr féle vonulattal.
pedig rengeteg kategória van, ergo olyanban foglal állást a kedves rokker, amirõl foggalma sincs, csak azt hiszi.
tudom hogy rockban is rengeteg vállfaj van, de annyira nem szerteágazó.
nemtok büdösrokker képeket beszúrni, mert a szag nem terjed a neten sry.
de kérdezd meg a nagymamádat, minek örülne jobban: szakadt fekete egyenöltözetnek bakanccsal, vagy retro farmernak.
egyébként találkoztam jó fej rokkerekkel kedden PvD-n, ott partiztak velünk. És senki sem szólta meg õket. itt a követendõ példa.
az utálja az összes köcsög rokkert meg reppert, és kibaszottul elvan telve magával, közben nagyon nagy hiányosságai vannak alapmûveltségekben, de õ az isten mert tiestot hallgathat, de a többség nem is tud róla semmit.
Szúrjatok be "büdösrocker" képeket!!!!
hány ilyen ismerõsöd van hogy le mersz festeni egy társadalmi réteget?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...