Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szoltan
jó lett a tápik

Hala Madrid!

gabber_saviola
ikúfájterek:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Carlos
Szerintem ezek még naggyából okésak.

Þór vígi þessi rúnar

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Carlos
Jómunkásember.

Þór vígi þessi rúnar

gabber_saviola

Carlos
Õõõ...hát nemtom...

Þór vígi þessi rúnar

franco
felsõ képet leszámítva normálisak

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Carlos
Nagy a zisten állatkertje:

Þór vígi þessi rúnar

gz8
Ez így igaz, csak egy zene(kar) vagy ember mögött azt sem árt néha tudni, mi folyt a háttérben.
Ha meg csak a zenéje érdekel, akkor persze mindegy. <#fogmosas>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

franco
ha valamelyiket én a felsõt vállalnám

apropó, volt valaki már ezen a helyen?

Carlos
Bár az uccsón a csaj kifejezetten kellemesnek tûnik!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Inkább nyomjatok képeket!
Mingyárt lökök énis 3-at.

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
nem mintha számítana, hogy kirõl mit ír a wikipedia, vagy bármi más.
gz8
Húha, nagy karrier 😊)
Ha már Wikipedia: nézd meg pl. a Led Zeppelint, olvasd végig, gondolkozz el. ;-)

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gabber_saviola
inkább egy temperamentumos Sziciliai luvnya 😛

Guer
eggyetért

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

gabber_saviola
kicsodák?

fernando torres
nem nem hogy gondolod.... 😄 ------- mint az álllat!!!

Carlos
Hát valahogy szerintem mûanyagok ezek a csajok.
Nekem nem jönnek be.
Abszolút nem természetesek.

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
vannak alapvetõen hülyék és korlátoltak, vagy egyszerûen csõlátásúak. jellemzõ szófordulatok: csak ez a zene / ez legalább zene / megnyomok két gombot a gépen és kész is a techno / a hip-hop nem zene, és mindazok akik szerint minden zene ami legalább nem 20 éves, az érdektelen.
gabber_saviola
eghuznád Torres mi? 😛

fernando torres
a bal oldali csaj ütõsebb széria

gabber_saviola
nah jó azér többször is nem? .P

Carlos
Egyszer használatosak.

Þór vígi þessi rúnar

gabber_saviola
rendben van mind két luvnya

Carlos
Azis jó.

Þór vígi þessi rúnar

franco
😄DDDDDDDDDDD

franco
háát én egy RX8at akartam venni de most hogy mondod....😄

Carlos
Vágóhídon az annyával.

Þór vígi þessi rúnar

fernando torres
a dagadt gyereket már én is láttam vhol de nem ugrik be <#fejvakaras>

Carlos
Ja, szerintem a tipikus:
-Milyen kocsid van?
-Bömös.
-Dugunk?
-Ja.

Þór vígi þessi rúnar

franco
hát én kimaradtam 😄

egyébként nekem inkább kitartottnak tûnnek, fõleg ekkora szilikonnal

franco
nézd, én értem mit akarsz kihozni az egészbõl.
vannak ilyen emberek is hát istenem.

zárjuk le

Carlos
Ehhh...
Szép csorda.
Ezek azok a csajok, akiket a fél diszkó felpróbál.
Szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

DJ RX7
pfpfpfp má megint ez a két f*sz kik ezek?

:3

IlluminatoR
"nemtok büdösrokker képeket beszúrni, mert a szag nem terjed a neten sry."

ezzel csak tovább folytatod, a lényeg az hogy nem tudsz, és a beírok 95%-a biztos nem tudna ezzel a jelzõvel ellátott rokkert. az okoról csak sejtéseim vannak, de ezek itt mind szánalmas balfaszok akik menõnek hiszik magukat mert ezt meg azt hallgathatnak és 10évesen már láncdohányosok

"egyébként ami a legtöbb elektro-fant zavarhatja /tehát nem diszkóst/, hogy egy kalap alá veszik a náksi-peat jr féle vonulattal."

nem ezekrõl beszélek hanem akik bejárnak a diszkókba, ott nem megy olyan amit az elektrofanok hallgatnak, ott bent szar szemét megy, tieston át a crazyfrog-ig, csak óvatosan jelzem, hogy ha a drogos diszkóbarmok ilyet eltudnak hallgatni, akkor gyenge a speed

"rockban is rengeteg vállfaj van, de annyira nem szerteágazó." igen?

"egyébként találkoztam jó fej rokkerekkel kedden PvD-n, ott partiztak velünk. És senki sem szólta meg õket. itt a követendõ példa." - nemszóltam le a rokkereket :c

franco
ne csak off legyen

franco
Ebben az országban mindenki utál mindenkit - ezért keresztbe tesz a másiknak.

Ebben az országban mindenki utál mindenkit - ahelyett, hogy inkább a saját dolgával törõdne.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

franco
az hogy a diszkós utálja a rokkert egy védekezési mechanizmus: fordítva is így van.

egyébként ami a legtöbb elektro-fant zavarhatja /tehát nem diszkóst/, hogy egy kalap alá veszik a náksi-peat jr féle vonulattal.
pedig rengeteg kategória van, ergo olyanban foglal állást a kedves rokker, amirõl foggalma sincs, csak azt hiszi.
tudom hogy rockban is rengeteg vállfaj van, de annyira nem szerteágazó.

nemtok büdösrokker képeket beszúrni, mert a szag nem terjed a neten sry.
de kérdezd meg a nagymamádat, minek örülne jobban: szakadt fekete egyenöltözetnek bakanccsal, vagy retro farmernak.

egyébként találkoztam jó fej rokkerekkel kedden PvD-n, ott partiztak velünk. És senki sem szólta meg õket. itt a követendõ példa.

IlluminatoR
Akivel eddig találkoztam:
az utálja az összes köcsög rokkert meg reppert, és kibaszottul elvan telve magával, közben nagyon nagy hiányosságai vannak alapmûveltségekben, de õ az isten mert tiestot hallgathat, de a többség nem is tud róla semmit.

Szúrjatok be "büdösrocker" képeket!!!!

Carlos
Társadalmi réteg!
Ez nagyon jó!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igy igaz!

Þór vígi þessi rúnar

franco
már megint flém

hány ilyen ismerõsöd van hogy le mersz festeni egy társadalmi réteget?

IlluminatoR
Nem azért "szánalmas"-ak, hanem a mentalitásuk teszi õket "szánalma"-sá.

fifi
ránézésre egy kis takony, attól nem kell elájulni, hogy kopasz!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PLackó
mindenki mást szeret.én sosem fikáztam a rockereket/rappereket,sõt én is szívesen hallgatok néhány jó rockzenét.nem kéne álltalánosítani hogy a disco zenét hallgatók szánalmasak.