Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2, és ??? akkor most te vagy a jani ? (LOL) ((mintha ez olyan nagy büszkeség lenne...))
3, nem hiszem, SÕT biztos vagyok abban, h nincs szükségem a tanácsaidra (se)
4, ebben mi a hiszti ?
5, nagyritkán, tudod én mint új, pár hetes fórumlakó még nem tudtam jobbat kitalálni 😞 szarul is érzem magam .... de megigérem, igyekszem egy nagy mestertõl tanulni (talán egyszer felkérlek, h taníts)
és végül:
6, "body building" topik .. ppffff (ez sok mindent elárul)
2. lehet régebb óta fórumozok.
3. nem próbállak, teszem. hisz látom mostanra sikerúlt megtalálnod áldásos tanításomnak hála a válasz erre gombot.
4. hisztis a kedve ma kicsi öregecskének?
5. ez az emese poén beszokott jönni?
nincs harag ugye?😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Lelkes Emese e vagy ?
(vagy csak csalóka a kép)
válasz erre gombot mutatták már?😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
tipiköl ju-esz-éj tucatp_csa
sztem hercegnõnek képzeli magát vaty mi 😄
<#banplz>#banplz>

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"