Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Katun
Nem mindig, van amikor normális arc éppen, azé megy el buliba hogy kurva poénosan vagy szánalmasan nézzen ki és még úgy kapják le hogy épp egy szeme nyitva a másik félig csukva, szóval... ez relatív.

Na mind1
Viszont jó a banner itt 😄

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

autoszimulator
de oda csak a csúnyák kerülnek<#wow2>

.: mobilize.hu :.

Katun
Depirol: "trenditucatszutykok"-ról minek egyel több kép ide?
El Protector: Amúgy én vettem még két hónapja neki 😄

Én legalább nem fotózgatom magam ilyen helyen me még a partyretard.com -ra kerülök 😄

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Sir Quno Jedi
Ha valakirõl nyilvános helyen vannak fent fotók, az ne lepõdjön meg semmin! 😄 Látod, én sem teszem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mindenki valakinek a valakije, ha ezen múlna, üres lenne a topik 😊 Koronát te vetted neki?<#bohoc>
Depridol
aham, dobj ide képet rólatok<#vigyor1><#idiota><#idiota><#ravasz1>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Katun
Ezt a képet nem igazán kellett volna belinkelni, a fekete leányzó, amúgy Hédy, a barátnõm. A szõke (Bea), a legjobb barátnõje, nem tudom mi gúnyolódni való van rajta, de szerintem akkor se kellett volna kirakni.

Bakker micsoda véletlen.

...nem mondok semmit rólatok...

gabber_saviola
anyád látna, büszke lenne rád.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Depridol
középsõ vmi anime-s macskának képzeli magát<#szomoru1>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

fúj, tényleg<#vomit>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

k O T T A
biztos nézte a harcosok klubjában brad pittet anno és akart valami emo-s változatot<#duma><#idiota>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

jah a kiskecseg😄

desigo
fején 😊
középsõ csajnak hol a melle ? ? ?

autoszimulator
azt nemtudom de azt igen hogy két lépés és kificcen a farka<#wow3>

az a gyerek szélen csak nem puskás petya be emosítva -e??

Persze, és az összes ott élõ orosz volt KGB-s kém és atombombát rejteget a pincében, jah nem is, azok az arabok.

azt mesélték...
wow

Kata
tiara, nagyestélyikhez szokás felvenni ilyen ékszert

[/cserf][/fülünyúl]

desigo
desigo
desigo
69 jobb <#vigyor2>

autoszimulator
67

bízom benne h nem fog gondot okozni ha nem árulom el 😊

Jó segg, gumi fej

Amúgy öregember, hány éves vagy ha megkérdezhetem?

nem volt célom meggyõzni téged, csupán leírtam a véleményemet
eszemben sem volt gyõzködni téged, gondolj amit akarsz
örülök ha hangulatosnak találod

opsz, elk.rtam a linket

<#ijedt>

csuszi
azon kívül, hogy sértegetsz - olvass vissza érdekes én egyszer nem tettem veled. biztos mert bennem munkálkodik a feles teszto meg a kokszos paraszt már csak ilyen - semmi meggyõzõt nem írtál újfent. meglepõ😊
de a korral jár, rád hagyom. de minek is magyarázok egy idõsebb, bölcsebb mesternek. ez a láma és ban jel is olyan hangulatos, és annyira eredeti😊
BAN CSUSZI aki meg mert szólalni öregember megjelölt territóriumában. pisi van még?😊

MJ rulz Pink Team The Only One

válltól felfelé már nem annyira....

önbizalom megvan !

te alapjáraton vagy ennyire sötét vagy esetleg jársz különórákra is ?
nem hinném, h rád tartozna, de ide azért járok, h jót röhögjek a képeken (meg néha a hozzád hasonlókon) meg h kikapcsolódjak ... nem pedig remélni, mint ahogy te azt elképzeled - - bár még mindig nem értem miért halucinálod, h bármelyik szóban forgó hölgytõl akarnék is valamit (vagy ezt is mesélték neked ?)
Te "szellemes és eredeti" ? <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

<#lama> <#help> <#banplz>

(off vége)

csuszi
funkcionális analfabetizmus: menjek gyúrni agyra. szal bunkó vagyok. vagy nem is rám értetted igaz-e?😊 szerintem folytassuk privátban, senki se kíváncsi ránk.

csuszi
ty😊 ilyen még úgyse volt.

hol bunkóztalak le ? idézd már lécci

csuszi
bár lehet többre mennél a csajoknál ha néha nem a fórum elõtt kötekednél, hanem elmennél egy kicsit hülye, bunkó, kokszos parasztok közé sportolni egy kicsit. de ha neked ez szórakozás. és bármit remélsz ettõl? biztos sok csajt felszedtél már ezekkel a dumákkal. akkor most én leszek szellemes/eredeti: taníts mester. ha azt mondom szép vagy trance, meg kata fan vagyok, akkor randiznak velem?

a szteroid huszároknak küldeném sok szeretettel a jobb szélsõ bálnát

csuszi
😄 ja a köv sztereotip feltevés. aki konditerembe jár, az kokszol. kit is kell szánni?

csuszi
mivel az nem neked szólt, hanem úgy általában a topicnak. és nem egy embertõl hallottam. ahogy az újabb eredeti poénodat a szarról. saját poénjaid vannak?
kisebbségi komplexus még mindig bejátszik? mert mással nem tudom magyarázni a tévhited, hogy aki sportol az bunkó. vagy jobb ezzel hitegetni magad?

uramisten....ennek tényleg az agyára ment a sok szteroid

"szerintem a us lánykák általában dagadtak...nem?😄 nemtom nekem mesélték hogy ott mindenki kitesz 3 embert. a fiatal bombázók meg nem azért bombázók amiért a magyarok, hanem mert nehézbombázók😄"
ha neked valaki azt meséli h evett lószart és azt mondja h finom, te is megkóstolod ?

"aki a topic 2 csaját próbála nyalizással felcsípni?" Te tudod is mirõl beszélsz ? szerintem nem
vagy nálad az nyalizás ha pozitív véleményt mondok valakirõl ? szegény ....
ismernek ? és ? nekem ez csak szórakozás (bár ez az "ismernek" kissé pejoratív) a "hallottak rólam" és az "ismernek" 2 külön dolog - nálam legalábbis

észosztás : "válasz erre gombot mutatták már?😊" (#49634)

menjél gyúrjál kicsit ... agyra is

csuszi
jogos. mentségemre szolgáljon, hogy nem én baszogattam Õt, semmi támadás nem volt benne. hacsak nem amerikai kicsilány az "öreg"ember, és rosszul esett neki, hogy ledagiztam😊😊

Sir Quno Jedi
Má megin buzgárkodik bennetek tesztoszteron! Inkább képt!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

csuszi
"aki a topic 2 csaját próbála nyalizással felcsípni?"

csuszi
sokáig tartott amíg összejött a válasz😊
a janizást én kezdtem? - segítek: 49632. és te szánsz engem?😊 aki a topic 2 csaját próbála nyalizással felcsípni?😊 reménykedem hogy sikerül, és akkor talán a kisebbségi komplexusod alábbhagy: lásd utolsó pont.
nekem pedig a te kötekedésedre nincs szükségem. kvittek vagyunk?😊
de téged mindenki a nagy észtosztárásól ismer. jó ez így neked?
tudom, tudom..emese vagyok😊 jó poén. tetszik.