Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mind1
Viszont jó a banner itt 😄
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
El Protector: Amúgy én vettem még két hónapja neki 😄
Én legalább nem fotózgatom magam ilyen helyen me még a partyretard.com -ra kerülök 😄
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Bakker micsoda véletlen.
...nem mondok semmit rólatok...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
azt mesélték...
Amúgy öregember, hány éves vagy ha megkérdezhetem?
eszemben sem volt gyõzködni téged, gondolj amit akarsz
örülök ha hangulatosnak találod
<#ijedt>#ijedt>
de a korral jár, rád hagyom. de minek is magyarázok egy idõsebb, bölcsebb mesternek. ez a láma és ban jel is olyan hangulatos, és annyira eredeti😊
BAN CSUSZI aki meg mert szólalni öregember megjelölt territóriumában. pisi van még?😊
MJ rulz Pink Team The Only One
nem hinném, h rád tartozna, de ide azért járok, h jót röhögjek a képeken (meg néha a hozzád hasonlókon) meg h kikapcsolódjak ... nem pedig remélni, mint ahogy te azt elképzeled - - bár még mindig nem értem miért halucinálod, h bármelyik szóban forgó hölgytõl akarnék is valamit (vagy ezt is mesélték neked ?)
Te "szellemes és eredeti" ? <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
<#lama>#lama> <#help>#help> <#banplz>#banplz>
(off vége)
kisebbségi komplexus még mindig bejátszik? mert mással nem tudom magyarázni a tévhited, hogy aki sportol az bunkó. vagy jobb ezzel hitegetni magad?
"szerintem a us lánykák általában dagadtak...nem?😄 nemtom nekem mesélték hogy ott mindenki kitesz 3 embert. a fiatal bombázók meg nem azért bombázók amiért a magyarok, hanem mert nehézbombázók😄"
ha neked valaki azt meséli h evett lószart és azt mondja h finom, te is megkóstolod ?
"aki a topic 2 csaját próbála nyalizással felcsípni?" Te tudod is mirõl beszélsz ? szerintem nem
vagy nálad az nyalizás ha pozitív véleményt mondok valakirõl ? szegény ....
ismernek ? és ? nekem ez csak szórakozás (bár ez az "ismernek" kissé pejoratív) a "hallottak rólam" és az "ismernek" 2 külön dolog - nálam legalábbis
észosztás : "válasz erre gombot mutatták már?😊" (#49634)
menjél gyúrjál kicsit ... agyra is
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a janizást én kezdtem? - segítek: 49632. és te szánsz engem?😊 aki a topic 2 csaját próbála nyalizással felcsípni?😊 reménykedem hogy sikerül, és akkor talán a kisebbségi komplexusod alábbhagy: lásd utolsó pont.
nekem pedig a te kötekedésedre nincs szükségem. kvittek vagyunk?😊
de téged mindenki a nagy észtosztárásól ismer. jó ez így neked?
tudom, tudom..emese vagyok😊 jó poén. tetszik.