Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ez a volt osztálytársam!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
a különbség két smiley '😊)' , mellyel igyekeztem enyhíteni a 'sufni' szó élén 😊)
az 'ableton live' zenei topic-ban volt szerencsénk egymáshoz
sok boldogságot a leendõ férjedhez! 😊
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Ez genya beszólás vót 😄DD
A Szilvupléban Õ játszik minden szombaton, Dj Bernard néven tsinálja, itt pedig PiR8 nickkel vala :-)
És nem a haverom, hanem a leendõ férjem <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
1 hysztys nő vagyok a sok közül...
melyik dísz dzsokéj a haverod ?
ismert ? vagy vmilyen sufni lemezlovag ?
melyik dísz dzsokéj a haverod ?
ismert ? vagy vmilyen sufni lemezlovag ? 😊)
De pontosan ki is üdvözli ? ;-)
dúúúvvvaaaa
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
GanXstaZolee#2709
melyk dídzsé a haverod ?
Idõpontjai: Vasárnap hajnalok, amikor a normális emberek még bõven alszanak, nem normálisak, akkor indulnak be nagyon, pedig má' vége kéne, h legyen a partinak ;-)))
Párom szokta a bulik végén játszani ezeket a zenéket, mert ezek a kedvenceim, s a hajnal az enyém ;-)))))
Hozzáteszem elég kevés fanatikus bír már ilyenkor ezekre táncolni, viszont Õk nagyon, és általában panasz van, ha alább marad a zene :-))))
Vannak még bulik amiken felidezhetõ azoknak a partykank a hangulata :-)
Ha gondolod szólsz én meg mondom hol és mikor :-)))))))))
Somewhere over the rainbow, deep,uniqe
Blümchen se volt rossz (hozzátartozott a korszakhoz), bár tény, hogy kicsit kommersz volt!
Charlie Lownoise és Mental Theo is jó zenéket csinált akkoriban
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
gyertek ide !!!!!! 😊
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Hmmm, szerintem buli hiján csinálok magamnak ma otthon vmi jó kis régi zenés heverészést :-))))
De jó is volt 95ben a sátoros rave olimpia... :-)
Marusha és az abból az idõbõl származó elõadók...
Nosztalgia rlz :-))))))
egyik kedvencem még a napig is ez a szám!
meg a többi régi klasszikus rave
régebben még a scooter is jó volt, mára már nagy rakás xar amit csinálnak!
to find another happy place..." 😄
Huszár üti F5 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."