Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
bottal sem :CCC

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Nh Shevits
a jobboldalit azért nem rugdosná le senki magáról. szvsz. énse

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Carlos
hehe...

Þór vígi þessi rúnar

GanXstaZoleeWrk
mit finyáskodsz jólesz a bal is de csak szigorúan hátulról hogy ne lássam a fejét meg a melle helyét 😄DDD

GanXstaZolee#2709

Carlos
Ha nem, akkor is!
De szigorúan csak a jobboldali!

Þór vígi þessi rúnar

GanXstaZoleeWrk
jobboldali még két üveg pezsgõ meg némi rövid után azért jöhetne ha elmult 18! 😄DD

GanXstaZolee#2709

Crokin
Paszmek de rusnyák <#schmoll2>

Repatarurgyán

maozedong
lál

öcsi, nem nagyon vágod a témát :/

Resurrection!

nyami
itt mindenki gúnyolódott ezen a két köcsögön

Buddy
már csak az a kérdés, hogy KI találja ki a divatot? vhonnan elindul...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
hát én inkább nem kérek az ilyenbõl...tipikus nagypofájú tücctüccdiszkós-típus...lemennek kéthetente egyszer egy dizsibe, ahová szigorúan 1000 ft min. a beugró, eliszogatnak egy bákkárdi brízert (egész este) és azt hiszik õk a trendi csávók

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Szabi84
Ja, a divatot csinálni kell nem követni!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LOOOOL <#taps>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Carlos
Egyetértek Veled!
Énis ilyen akarok lenni.
Majd konzultálok Mafia G-vel a.k.a. duddits-al!
Hátha tud valami használható 5lettel szolgálni!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

nyami
hátiken õ a divatdiktátor

majd kölcsön kérnek dádicstól

BUDA > miskolc.

deep
Édes istenkém, bárcsak én is ilyen menõ srác lehetnék, mint õk<#help>
nyami
követik a trendet :C bár õk még nem elég natyfijúk, mert nagyon kevés nyakbaakasztójuk van...

ThePartyFace

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Ez a BKF. <#vigyor>

ez milyen suli?
én már a pályaudvaron 😄

tisztán emlékszem, szállok ki a kocsiból, ez a biccs is kirángatja magát, napszemüveg, táska, tûsarok, mutter megszólal : jaj nézd, lehet hogy õ is gólya !

mondomneki : weeeeell......<#wilting>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Õ volt a kedvenc gólyám. Már a vonaton kiszúrtam. <#nyes>

😄D
nem akarom itt ország-világ elõtt degradálni, 1897ben benne volt minden ami lényeg....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

sztem nem igazán függ össze a két dolog, de azért nem is zárja ki egymást 😄
Cyrus, a mellei milyenek? így a képen joaknak tünnek 😛
kicsit virsli szájú a gáré, biztos megfordult már a pofikájában egy-két f@sz

...sose azt nézd...

bazdmeg kolbász, két ember van a suliban akitõl hányok és élve eltemetném, eltaláltad meik az elsõ :@@@ 😄😄

hááát
mondjuk így végignézve a képet, a melleivel talán el lehetne szórakozni, miközben dolgozik a szájával <#idiota><#eplus2>
Na, így jobban hat, és ha akarjátok se tudjátok megkerülni: <#vigyor1>

JGTC
WOW <#csodalk>

én ennek ellenére az elsõt választanám

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

nyami
<#vomit><#vomit><#vomit>

Carlos
Fúj, báááz...
De sz***ni biztos jól tud vele.

Þór vígi þessi rúnar

Nesztek: száj!
http://kep.tar.hu/kolbee/50144179/16280191#2

Ez nem száj. Mingyá mutatok olyan szájat... Szép nem lesz, csak termetes.

gabber_saviola
finom sunák

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

:o nyah ezek már jóak! (y)
fixpöttytévés arcö :o
a szentjobbkéz veszélyes is lehet iz

CeeZee
"Most aztán jól bedurrantam! Este megyünk a diskóba oszt majd néznek a csajok..." mondta, és elõvette a centit...

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

JGTC
he? 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CeeZee
Ja és vigyázzatok a JGTC-vel, mert gyurós vazze!

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

CeeZee
Ez komoly?!? Anyukám mindig mondta, hogy vigyázzak milyen társaságba keveredek!

JGTC
jó persze tudom vannak itt "60-75" évesek is

JGTC
Szilvi hátulról mindent ül verhetetlen, de mellesleg sem kevésbé tehetséges!!!!!! <#worship>

a
amúgy az életkor nem számít én is 17 vok, de idén töltöm be a 18-at, szal már azt írja ki

CeeZee
Ezen a bulin ott voltunk!

JGTC
mi van?

A másik csaj sem pite de hát a sorrend az eggyértelmû!!