Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jómostmá ide elmegyünk má :@

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

franco
már dekayen is

narco igazán összeállhattál volna velük...:c

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco

sotebazmeg,... a jövõ orvosa 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

gabber_saviola
nagggyon gizda a srác 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LSL

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LSL
GYÁÁá a baloldali

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

DanielT
Most jött le róla 😄D
franco
falvédõ odabasz

nyami
:o

De nem bírom az ilyen csávókat, akik azzal villognak, hogy van egy rohadt sapijuk, amir vagy ízlés zavar miatt fordított meg, vagy kancsal, vagy TV-bõl látta, sõt az még hogy a nyanvadt anyuci-apuci egész éves fizetésével villog

ahham... menzabefizetés + tankönyvpénz, gondolom a tanév elején készült a kép
<#idiota><#idiota><#idiota>
prezi
irritál, sry :o

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

nyami
:o

Dying Soul
OrioN the S
Gyönyörû példánya az emberi fajnak 😄DD szép állat!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Gyík...

Þór vígi þessi rúnar

geri15
sapi íz >.<

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

prezi
takarrrroggyatok már ezzel a hulladékkal :CCC

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

esõvízgyûjtó sapi (Y) 😄

geri15
dúrva.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

degenerator
höhö😄

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

jaa...szép!

Nh Shevits
direkt kiszedette mert látta az Ali G inda House-ban hogy azt úgy kell és menõ

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

degenerator
divatos keményes...

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

szemöldökével mi történt? :|

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDD ritka laza

szépték

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nh Shevits
kölcsönkérte az anyucitól hónap elején a kép erejéig...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

degenerator
keménynek láccik a csávó😄

😄DDDDd

BUDA > miskolc.

degenerator

Dying Soul
Tök normális, szerintem nem kéne ennyire viszolyogni, bár persze más kérdés, hogy karácsonyi kép vagy bebaszott partifotó, érthetõ.

franco
minek nemleszarom...

magus
a rock elt a rock el a rock elni fog mert a rock orok

ha jol emlkeszem ez a rocktogon jelmondat😊

Nh Shevits
felvettétek már?

nem, poppy Shevits meg én már beszéltünk vele

BUDA > miskolc.

Nh Shevits
miért lenne az. most is fennvan msn-en és nem ír semmit.
Takezó: nem

jazzy
egyre gondoltunk 😛P
kamuak? -.-
jazzy
Na ha megjon dudlics jokis flame lesz itt megint emiatt. Majd jovok este olvasgatni ;]
Nh Shevits
már lelki szemeim látni vélik...:
Legnépszerûbb témák
1. Partyarcok
2. Quake 4

Nh Shevits
[email protected]
DUDICS MSN-CÍMEEEEE%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GanXstaZoleeWrk
mé kómmérsz? Ilyen vót a Vindízölnek is azXXXbe! (vagynem) <#idiota><#nyes><#vigyor5>

GanXstaZolee#2709

ez nagyon visszaaszító
I.C.ram
kommersz tetkó befigyel! 😄
jazzy
D:S😄😄:😄D
ÁjjLe BoBBi
a vámpírcsaj igenjó 😊
a másiknak meg nagy dolgok férnek a szájába 😉)))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

franco kilépett a beszélgetésbõl.
gabber_saviola
franco kilépett a beszélgetésbõl.