Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy úgy hívják, h "a Holland", v Joshua, vagy vmi ilyesmi 😄
és kiba jó arc 😊 ha látod vhol, mindenképp hívd meg egy pohár vmire, érdemes 😉 😄DD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
mihol? 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Rendszeresen jár olyantestépítés(vagy miafene a neve) versenyekre.Már nyert is egy-két díjat
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
vagy mindkettõvel<#vigyor1>#vigyor1>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
falusi 😄
-the invisible-
<#vomit>#vomit>
-the invisible-
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Én szoktam borotválkozni <#beka>#beka>