GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem NFS, itt lassítani kell a kanyarokban 😊 + lehet nyerni kis kanyarsebességet kis futómû beállítással is..
gyenge a graf? mihez képest? nekem például tökéletesen megfelel..nem kell jobb
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Az lenne viszont a kérdés hogy simulation modeba (automatic cluch-al mert az nekem nincs) tényleg ilyen lassan lehet csak venni a kanyarokat mármint a szám nagy de a sebességérzet szerintem pici és még így is nyitorog mint állat ...Mutatnátok nekem egy videót körülbelül hogy kell tolni, mihez igazodjak?
Ja és van még újabb ilyen szimulátoros autós játék? Mert beszarok ahogy az autó vadul szökdösik az úton csak a graf gyenge picit ...
((Egyelõre csak a demoban levõ Ferrarival toltam de kétlem hogy óriási külömségek lennének))
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
leszedtem a 1998-2008 Prototypes módot felraktam megtaláltam a játéba az autókat de amikor megyek vele akkor mindig a safetycarral indulok. és mikor összegzésben meg akarom nézni az autót akkor alul azt irja hogy safetycar 2003.Ezzel tudok valamit csinálni?
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
de amit leszedsz az online 99%h nem mûködik mert alap autókkal lehet csak menni...
én az alap autókat cserélem ki és mûxik online is 😊

Az autókat hogy kell berakni? a FAQ-ban nem találtsm rá választ.
Elõre is köszi
És hogy a HRC topic bannerjában keresse a letölteni valót (hibás volt a pálya nála) szóval az ügy megoldódott.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
- Nem modositott es megegyezo MOD es palya.
- Egyeb file-okat sem erdemes modositani.
- Regebben volt valami hasonlo problema, olvass vissza, keress ra, vagy esetleg majd valaki emlekszik es segit.
2. Ha tudnak, segitenek.
3. Vegyel vissza, es probalj meg normalis hangnemben irkalni.
Ezzel kapcsolatban a tobbit torlom, ne legyen vita.
1. írtam valamit de itt minenki az esõfüggönnyel meg a faszom tudja mivelé van elfoglalva...
2. Bajom van a HRC V8 kupába mert nem enged fel a szerver pedig nmem változtattam semmit a beállításokon eddig is így versenyeztem és azt írja hogy csítelek...
3. Ne írja senki azt hogy sorrendbe tegeyem fel a dolgokat mert úgy raktam fel...
4. Örülnék ha nem az esõfüggöny lenne a fontosabb meg a koszos szélvédõ...
5. valaki segíthetne köszönöm mert holnap verseny...
én nem tudok róla hogy lenne ilyen javítás, de ebbe inkább a hrc topicba kérdezd a Simasunát .
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Képen látszik, hogy meddig koszolódik.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mert csak úgy nem lehet oda belépni!
Van egy bajnokság arra nevezni kell stb.
www.hrc-team.hu
Kéne egy kis egítség. Belépek a HRC szerverre és egybõl kidob. Minden fennt van már. vmi olyasmit ír ki hogy adding a possible cheat, aztán megszakad a kapcsolat a hostal.
F1.2008.Mod.v1.4.full.GTR2
Ezzel már mûködik a Time Trial mód, viszont a 2008-as bajnokságot elindítva továbbra is lefagy.
Szerintem egyertelmu😉 Hibas a RAR, toltsd le ismet es/vagy mashonnan es/vagy hasznalj letolto managert.
#9113-ban linkelt F1 2008 1.2 for GTR2 mod mûködik valakinek? Eleve telepíteni sem tudom. Kétszer töltöttem le, és minkétszer a következõket dobja ki kicsomagolásnál a Winrar:
! C:\Downloads\F1 2008 12 for GTR2\F1.2008.Mod.v1.2.GTR2.rar: Unexpected end of archive
! C:\Downloads\F1 2008 12 for GTR2\F1.2008.Mod.v1.2.GTR2.rar: CRC failed in F1 2008 Mod v1.2 for GTR2\GameData\Teams\F1\F1_2008\Honda RA108\08HON.GTR. The file is corrupt
! C:\Downloads\F1 2008 12 for GTR2\F1.2008.Mod.v1.2.GTR2.rar: Unexpected end of archive
Így még el is indul a játék, alap pályákkal és autókkal tudok játszani, de ha F1-et akarok indítani, akkor lefagy. Valami ötlet, megoldás?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
pedálnál azért lehet játdszani vele..na meg a váltó se mindegy.
ha help bevan kapcsolva ezeknél a játékoknál mind a bill. miatt az már arcade inkább..
Sajnos most nincs Cash kormányra, de majd rágyúrok!
THX <#hawaii>#hawaii>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com