GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit is akarsz tulajdonképpen? 😊

ez nem NFS, itt lassítani kell a kanyarokban 😊 + lehet nyerni kis kanyarsebességet kis futómû beállítással is..

gyenge a graf? mihez képest? nekem például tökéletesen megfelel..nem kell jobb

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

crazyclone
Lehet szégyen de most probáltam ki elõször a gammát és nagyon tetszik ...
Az lenne viszont a kérdés hogy simulation modeba (automatic cluch-al mert az nekem nincs) tényleg ilyen lassan lehet csak venni a kanyarokat mármint a szám nagy de a sebességérzet szerintem pici és még így is nyitorog mint állat ...Mutatnátok nekem egy videót körülbelül hogy kell tolni, mihez igazodjak?
Ja és van még újabb ilyen szimulátoros autós játék? Mert beszarok ahogy az autó vadul szökdösik az úton csak a graf gyenge picit ...
((Egyelõre csak a demoban levõ Ferrarival toltam de kétlem hogy óriási külömségek lennének))

kösz
SimaSuna
szériaszámot csak 1x kell..utánna név és jelszó kell csak....
Kérdés ha online akarok játszani akko be kell irnoma serialt de az hogy mködik (csak 1-szer lehet a szériaszámot elfogadtatni vagy töbszörször(meghatározott számú vagy akárhánysor csak az a lényge hogy egy gépen(összesen), vagy az hogy egyszerre csak egy gépen?).
Hoffi
és összegzésnél semilyen autó nem jelenik meg

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
csá
leszedtem a 1998-2008 Prototypes módot felraktam megtaláltam a játéba az autókat de amikor megyek vele akkor mindig a safetycarral indulok. és mikor összegzésben meg akarom nézni az autót akkor alul azt irja hogy safetycar 2003.Ezzel tudok valamit csinálni?

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

N o N a m e
én nem használok HDR-t igy is low az fps-em :S Minimum grafon meg utálok játszani 😄
SimaSuna
1440x900ban akartam..de úgy a HDR sokat eszik 😄
N o N a m e
amúgy hogy nem szélesvásznú a kép? áttértél CRT monitorra?
SimaSuna
jaja 😊
N o N a m e
csak a többi ember nem ezt a festést látja ugye?
SimaSuna
leszeded..gamedata/teams azon belül 24H / NGT / GT be bemásolod...

de amit leszedsz az online 99%h nem mûködik mert alap autókkal lehet csak menni...

én az alap autókat cserélem ki és mûxik online is 😊
Hoffi
Hello
Az autókat hogy kell berakni? a FAQ-ban nem találtsm rá választ.
Elõre is köszi

Alexease
OK, koszi!
Gondoltam, hogy valamelyik cucc nem volt kompatibilis😉
Dietrich
TS-en elmagyaráztuk, hogy rossz topicba írt 😉
És hogy a HRC topic bannerjában keresse a letölteni valót (hibás volt a pálya nála) szóval az ügy megoldódott.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Magnumrolcsi
Kössz, kipróbáltam 😊

Alexease
- Tiszta program install, megegyezo verzioszammal, no warez, stb.
- Nem modositott es megegyezo MOD es palya.
- Egyeb file-okat sem erdemes modositani.
- Regebben volt valami hasonlo problema, olvass vissza, keress ra, vagy esetleg majd valaki emlekszik es segit.
Alexease
1. Mindenki azzal foglalkozik, amivel akar, ha nem tetszik, nem olvasod.
2. Ha tudnak, segitenek.
3. Vegyel vissza, es probalj meg normalis hangnemben irkalni.
Ezzel kapcsolatban a tobbit torlom, ne legyen vita.
SimaSuna
ha sorrendbe teszed fel be kell h engedjen...ha nem válassz másik verdát, próbáld meg úgy..
Na megpróbálok nyugodt hangnembe írni...
1. írtam valamit de itt minenki az esõfüggönnyel meg a faszom tudja mivelé van elfoglalva...
2. Bajom van a HRC V8 kupába mert nem enged fel a szerver pedig nmem változtattam semmit a beállításokon eddig is így versenyeztem és azt írja hogy csítelek...
3. Ne írja senki azt hogy sorrendbe tegeyem fel a dolgokat mert úgy raktam fel...
4. Örülnék ha nem az esõfüggöny lenne a fontosabb meg a koszos szélvédõ...
5. valaki segíthetne köszönöm mert holnap verseny...
SimaSuna
SimaSuna
SimaSuna
van hozzá plugin h minden kocsinak 5-10-20.körökben piszkosabb lesz a szélvédõ
LaszloLedzenyi
menj esõbe és végig a füvön <#idiota><#idiota><#idiota>
én nem tudok róla hogy lenne ilyen javítás, de ebbe inkább a hrc topicba kérdezd a Simasunát .

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Magnumrolcsi
Ebbe a DBR9-esben nem koszolódik teljesen a szélvédõ. Van rá orvosság, vagy esetleg jobban koszolódjon?

Képen látszik, hogy meddig koszolódik.

Dietrich
használod a guglit..

feltehetõen sérült az a ATI driver dll vagy hiányzik..pótold.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Segitséget kérnék a gépemen egyideig gond nélkül ment a gtr2 aztán egy idõ múlva a versenynél(time trialnál private testes open patrice-nál nem(nem néztem meg de szerintem ott ahol több autó van)) ati3duag.dll hibával kékhalál jön ezt hogy lehet orvosolni?
Dietrich
ok

igen. Neveztem. Regisztráltam. Kaptam IP címet.
Dietrich
Szecse te ki vagy?
Mert csak úgy nem lehet oda belépni!
Van egy bajnokság arra nevezni kell stb.
www.hrc-team.hu

Sziasztok!!
Kéne egy kis egítség. Belépek a HRC szerverre és egybõl kidob. Minden fennt van már. vmi olyasmit ír ki hogy adding a possible cheat, aztán megszakad a kapcsolat a hostal.
Kicked cheating tököm tudja mi nem enged fel a majom már próbálkoztam vagy 100x
GYertek srácok ma fel gyakorolni V8 köv versenyre 😄
Dietrich
ez tuti régi winrar miatti hiba..telepisd a leguccsót (szoftverbazisról)

GTR-es oldalakat böngészve ráakadtam az 1.4-es verzióra:
F1.2008.Mod.v1.4.full.GTR2

Ezzel már mûködik a Time Trial mód, viszont a 2008-as bajnokságot elindítva továbbra is lefagy.

pointer4
Nemlehet hogy nagyon régi winrar-t/zip et használsz ? Régen volt ilyen a 2.x progival 3.x es tömörített állománnyal nekem. Persze ha ez selfextract, akkor nemszótam 😄
Kétszer töltöttem le flashget-el, és mindkétszer ugyanannál a fájlnál CRC hibás? Gyanús. Azért kérdeztem, másnál nem fordult-e elõ. Na mindegy, nincs már kedvem tovább tökölni vele, majd msákor.

Alexease
Unexpected end of archive/CRC failed

Szerintem egyertelmu😉 Hibas a RAR, toltsd le ismet es/vagy mashonnan es/vagy hasznalj letolto managert.
Üdv!
#9113-ban linkelt F1 2008 1.2 for GTR2 mod mûködik valakinek? Eleve telepíteni sem tudom. Kétszer töltöttem le, és minkétszer a következõket dobja ki kicsomagolásnál a Winrar:

! C:\Downloads\F1 2008 12 for GTR2\F1.2008.Mod.v1.2.GTR2.rar: Unexpected end of archive
! C:\Downloads\F1 2008 12 for GTR2\F1.2008.Mod.v1.2.GTR2.rar: CRC failed in F1 2008 Mod v1.2 for GTR2\GameData\Teams\F1\F1_2008\Honda RA108\08HON.GTR. The file is corrupt
! C:\Downloads\F1 2008 12 for GTR2\F1.2008.Mod.v1.2.GTR2.rar: Unexpected end of archive

Így még el is indul a játék, alap pályákkal és autókkal tudok játszani, de ha F1-et akarok indítani, akkor lefagy. Valami ötlet, megoldás?

Fec papa
Nekem elég jól ment billel, rá lehet szokni, de gondolom kormányosok otthagynának eléggé, de lehet a beállításoknál játszadozni hogy mennyire legyen érzékeny a bill. lenyomására. ÉN csak a kipörgés gátlót hagyom bent meg az alacsony kormányzás segítséget és hogy lefele magától váltson.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Dietrich
ez így igaz..szimulátorok mint a GTR2, GTL, rafactor..kormánnyal az igazi..billnél vagy van gáz és fék vagy nincs.
pedálnál azért lehet játdszani vele..na meg a váltó se mindegy.

ha help bevan kapcsolva ezeknél a játékoknál mind a bill. miatt az már arcade inkább..

Robez84
Akkor talán jó lesz bill-el is.

Sajnos most nincs Cash kormányra, de majd rágyúrok!
THX <#hawaii>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

bardocz
Ha nem kapcsolod ki a segítségeket,akkor simán játszható bill.-el is,nekem is ment.
ez szimulátornak készült, nem billentyüzettel kell játszani, hanem kormánnyal
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Robez84
kiprószáltam a GTR2 Demo-t...hát az irányítása bill.-el elég szar volt vagy csak a demó ilyen pocsék. lehet valami patch-ot felrakni a full-ra hogy jobb legyen az irányítás! THX

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Magnumrolcsi
Váltani kell talán a ketegóriák között, mert több csapat is van. Múltkor én is itt bénáztam vele.

máma felraktam a Prototypes 1998-2008 módot de autót nem tudok választani csak ezt: Ez mért van?
gordon 24
Kösszi!!

Nagyon fasza lett!

Downhill!!