10998
  • N o N a m e
    mit röhögtél 2 napja?
  • N o N a m e
    szerintem az a sablon szöveg, hogy a Windows hibát észlelt ezért leáll... blablabla.. Hibajelentés elküldéséhez kattintson ide.. Mégse.. stb :)
  • gordon 24
    Valószinüleg rosszul csináltál valamit!

Nézd meg a redmeet hogy kell betenni nézd meg minden file helyén van-e. Nézd meg hogy a menűben minden autó látszik-e. Ha ez mind megvan és mégis kilép akkor passz, nem tudom mi lehet.

Ha másolt a játékod az is okozhatja ezt a hibát..

Fent van a patch?? Tedd fel azt is..

Ha ezeket megpróbálod talán menni fag.
  • peti193
    nemsikerült feltölteni mind1...
  • Alexease
    Ilyenkor azert a hibauzenetet megoszthatnad a neppel, ugy talam meg segiteni is tudnanak;)
  • peti193
    ugye én kellettem ide...:D
  • leho94
    ?AD:AS?D:AS?D:SA?:ASD?S:D?ASD:AS?D:ASD?A:SD? aztageci 2 napja nem röhögtem ilyen jót sg-n AS?:D?:ADSA:S
  • lac coo
    Hová jut a warez-világ ! Már az is baj ha csak egyszerűen elindul :))))
  • Szabi1991
    részvétem
  • peti193
    nah jó elírtam...de sztem rájötetek h miröl van szót tehát:F1 2007-es mod-ot felrakom és kilép a játék hibaüzenettel leáll..ez a probléma
  • peti193
    én sem értem egyszerűen elindul..valami megoldás kéne:Stehetetlen vagyok rányomok és elindul...
  • Toby0501
    Hát ha a kérdésed alapján kerested, nem is nagyon lesz :)
  • peti193
    FAQ-ba semmi...
  • Toby0501
    Arra kíváncsi, hogy miért próbálja elindítani!
    Feltételezem, hogy valami kényszeres betegsége lehet..
  • Alexease
    Mi van?!
  • peti193
    hello mindenki!lenne egy olyan problémám h felrakom az F1 2008-as mod-ot vagy mondjuk az F1 2007-es mod-ot és próbálnám elindítani ez mitöl lehet?help...előre is kösszi
  • Dietrich
    ezen az oldalon sok jót találni..pl. Virtua_LM pályákat!!
  • Toya
    Itt is van :D
  • gviski
    http://www.esport-racing.de/include.php?path=content/download.php&contentid=954&PHPKITSID=9dab3d29564699f714b9213a5cce1c34

Aha megtaláltam...
  • bardocz
    Tuti létezik?
  • gviski
    THX!

A másik hogy kéne nekem a Mod Prototype SCC 1998-2008 v2.41 de sehol nincs fent vagyis én nem találom :S
  • bardocz
    FAQ>Cheat
  • gviski
    hogy tudom az össze pályát felszabaditani?
  • SimaSuna #9612
    hát volt rá példa nálam is :D
  • High end PC #9611
    Azt már sikerült elérnem, hogy kifaggyon a játék betöltődése a gányolásomtól :D
  • Alexease
    Szerintem, mielott kerdezel, nezegetsd a file-okat 1-2 orat.:) Nem olyan egyszeru, hogy atirod 6-rol 5-re;) Ha mar tudod mit hogy kell, akkor is napokig lehet piszkalni a nyomatek es egyeb gorbeket;) Itt a topicban nem fogsz majd olyan valaszt kapni, hogy ezt ird at erre es mar kesz is;) Vagy persze lehet, csak az ugyanugy ganyolas, nem eri meg vele foglakozni;)
  • High end PC #9609
    gondolom vhol a HDC fájlban van
  • High end PC #9608
    de hogy csinálok belőle 5 sebességest a 6 helyett? :D
  • SimaSuna #9607
    ideje mint a tenger :)
  • Alexease
    *.ENG: Nyomatek gorbek, motor parameterek.
    *.HDC: felfuggesztes, aero, eroatvitel stb.
    *.SP: felfuggesztes, "alkatresz" poziciok, adatok
    *.GRB: attetelek

A meglevo adatokbol napokig vagy hetekig tart egy autot megcsinalni, korektul, es meg a gumik (ami eleve problemasak) meg sehol sincsenek;)
  • SimaSuna #9605
    érdekel persze :)

• High end PC #9604
    hmm, köszi a tippet :)

nah , az amatőr fejemmel megpróbálok belenyúlni akkor, majd szólok ha sikerült megcsinálnom, hátha téged is érdekel majd
  • SimaSuna #9603
    mindent át lehet variálni :)

váltó áttételr itt: diablo_Ratios.grb
    motor: Lamborghini_V12_5995cc.eng / Lamborghini_V12_6000cc.eng

ezeken kell változtatni :)
  • High end PC #9602
    most félreértettük egymást :D

én épp azt mondom, hogy a játékban nem ilyennek kéne lennie (nem 6 sebességesnek, és nem ilyen paraméterekkel megáldottnak), és hogy a valóságban nem ilyen. Át lehet valahogy ezeket állítani? Te pl hogy raktad bele a játékba? Meg akarom csinálni 5 sebességesre, megvannak a gyári váltóáttétel adatok is a Diablo GTR-ről, be tudnám lőni tök jól. A gyári adatok szerint 590 lovat ad le 7300 rpm-nél. Megvan a végáttétel is, meg a végsebessége, meg pár gyorsulási adata is, ezetek valahogy nem lehet beletáplálni a játékba? :D Lenne egy tök valósághű Diablo GTR-em :D Jah, és sárga színűt akarok csinálni :D
  • Alexease
    A modok 95%-a barkacs;)
  • SimaSuna #9600
    drága jóisten...

Diablo - 1990 - első gyártás
    Murciélago - 2001– első gyártás

majd 10 év van köztük..

nembaj..azért szeretem én ezt a Diablot :)
  • High end PC #9599
    picit csalódtam a Diablo GTR modban :(

ha jól éreztem, egy Murciélago R-GT teljes karakterisztikája lett ráhúzva a Diablo GTR modra. Vagyis csak külsőleg van különbség :(
    Pl a Diablo GTR mindössze 5 sebességes, és nem 6, nem forog 7800-at percenként, nem 610 lovas, meg hasonló apróságok :(
  • bardocz
    Gamepaddal próbáltam,természetesen minden szart kikapcsolva,és semmi köze,ellenkormányzásra egy autó nem fog elkezdeni oldalazni,és hasonló dolgok.
  • leho94
    Akkor maradok 9ig :)
  • SimaSuna #9596
    este 8tól..