10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
mit röhögtél 2 napja? -
szerintem az a sablon szöveg, hogy a Windows hibát észlelt ezért leáll... blablabla.. Hibajelentés elküldéséhez kattintson ide.. Mégse.. stb :) -
Valószinüleg rosszul csináltál valamit!
Nézd meg a redmeet hogy kell betenni nézd meg minden file helyén van-e. Nézd meg hogy a menűben minden autó látszik-e. Ha ez mind megvan és mégis kilép akkor passz, nem tudom mi lehet.
Ha másolt a játékod az is okozhatja ezt a hibát..
Fent van a patch?? Tedd fel azt is..
Ha ezeket megpróbálod talán menni fag. -
nemsikerült feltölteni mind1... -
Ilyenkor azert a hibauzenetet megoszthatnad a neppel, ugy talam meg segiteni is tudnanak;) -
ugye én kellettem ide...:D -
?AD:AS?D:AS?D:SA?:ASD?S:D?ASD:AS?D:ASD?A:SD? aztageci 2 napja nem röhögtem ilyen jót sg-n AS?:D?:ADSA:S -
Hová jut a warez-világ ! Már az is baj ha csak egyszerűen elindul :)))) -
Szabi1991 #9627 részvétem
-
nah jó elírtam...de sztem rájötetek h miröl van szót tehát:F1 2007-es mod-ot felrakom és kilép a játék hibaüzenettel leáll..ez a probléma -
én sem értem egyszerűen elindul..valami megoldás kéne:Stehetetlen vagyok rányomok és elindul... -
Hát ha a kérdésed alapján kerested, nem is nagyon lesz :) -
FAQ-ba semmi... -
Arra kíváncsi, hogy miért próbálja elindítani! 
Feltételezem, hogy valami kényszeres betegsége lehet..
-
Mi van?! 

-
hello mindenki!lenne egy olyan problémám h felrakom az F1 2008-as mod-ot vagy mondjuk az F1 2007-es mod-ot és próbálnám elindítani ez mitöl lehet?help...előre is kösszi -
ezen az oldalon sok jót találni..pl. Virtua_LM pályákat!! -
Toya #9618 Itt is van :D -
http://www.esport-racing.de/include.php?path=content/download.php&contentid=954&PHPKITSID=9dab3d29564699f714b9213a5cce1c34
Aha
megtaláltam...
-
Tuti létezik?
-
THX!
A másik hogy kéne nekem a Mod Prototype SCC 1998-2008 v2.41 de sehol nincs fent vagyis én nem találom :S -
FAQ>Cheat -
hogy tudom az össze pályát felszabaditani? -
hát volt rá példa nálam is :D -
High end PC #9611 Azt már sikerült elérnem, hogy kifaggyon a játék betöltődése a gányolásomtól :D
-
Szerintem, mielott kerdezel, nezegetsd a file-okat 1-2 orat.:) Nem olyan egyszeru, hogy atirod 6-rol 5-re;) Ha mar tudod mit hogy kell, akkor is napokig lehet piszkalni a nyomatek es egyeb gorbeket;) Itt a topicban nem fogsz majd olyan valaszt kapni, hogy ezt ird at erre es mar kesz is;) Vagy persze lehet, csak az ugyanugy ganyolas, nem eri meg vele foglakozni;) -
High end PC #9609 gondolom vhol a HDC fájlban van -
High end PC #9608 de hogy csinálok belőle 5 sebességest a 6 helyett? :D -
ideje mint a tenger :)
-
*.ENG: Nyomatek gorbek, motor parameterek.
*.HDC: felfuggesztes, aero, eroatvitel stb.
*.SP: felfuggesztes, "alkatresz" poziciok, adatok
*.GRB: attetelek
A meglevo adatokbol napokig vagy hetekig tart egy autot megcsinalni, korektul, es meg a gumik (ami eleve problemasak) meg sehol sincsenek;) -
érdekel persze :)
-
High end PC #9604 hmm, köszi a tippet :)
nah , az amatőr fejemmel megpróbálok belenyúlni akkor, majd szólok ha sikerült megcsinálnom, hátha téged is érdekel majd
-
mindent át lehet variálni :)
váltó áttételr itt: diablo_Ratios.grb
motor: Lamborghini_V12_5995cc.eng / Lamborghini_V12_6000cc.eng
ezeken kell változtatni :) -
High end PC #9602 most félreértettük egymást :D
én épp azt mondom, hogy a játékban nem ilyennek kéne lennie (nem 6 sebességesnek, és nem ilyen paraméterekkel megáldottnak), és hogy a valóságban nem ilyen. Át lehet valahogy ezeket állítani? Te pl hogy raktad bele a játékba? Meg akarom csinálni 5 sebességesre, megvannak a gyári váltóáttétel adatok is a Diablo GTR-ről, be tudnám lőni tök jól. A gyári adatok szerint 590 lovat ad le 7300 rpm-nél. Megvan a végáttétel is, meg a végsebessége, meg pár gyorsulási adata is, ezetek valahogy nem lehet beletáplálni a játékba? :D Lenne egy tök valósághű Diablo GTR-em :D Jah, és sárga színűt akarok csinálni :D -
A modok 95%-a barkacs;) -
drága jóisten...
Diablo - 1990 - első gyártás
Murciélago - 2001– első gyártás
majd 10 év van köztük..
nembaj..azért szeretem én ezt a Diablot :) -
High end PC #9599 picit csalódtam a Diablo GTR modban :(
ha jól éreztem, egy Murciélago R-GT teljes karakterisztikája lett ráhúzva a Diablo GTR modra. Vagyis csak külsőleg van különbség :(
Pl a Diablo GTR mindössze 5 sebességes, és nem 6, nem forog 7800-at percenként, nem 610 lovas, meg hasonló apróságok :( -
Gamepaddal próbáltam,természetesen minden szart kikapcsolva,és semmi köze,ellenkormányzásra egy autó nem fog elkezdeni oldalazni,és hasonló dolgok. -
Akkor maradok 9ig :) -
este 8tól..