GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amig az egyik 2 órát vezet addig minden megy😄 De egyedül üljél már végig 24 órát😄
Downhill!!
Mert azért csak ugy jó az ha van legalább egy 4-5 humán autó amit vezet x ember.. De persze ezt tényleg ugy kéne hogy pl szombat 2 kor rajt és vasárnap 2 kor vége.. Tehát nem ugy hogy mentés legyen közbe stb.. Hanem valóságosan..
Meg ha van 5 humán autó akkor lehet ai is, de ez megbeszélés tárgya... Szóval mi a vélemény?😄
Downhill!!
Regen ugy kellett, hogy aki eppen kiszalt, az bontotta a net-et, vagyis megszakadt, a masik pedig belepett ugyanazzal a nevvel, autoval, stb.😉 Az NR2003-al a mai napig vannak 6/12/24 oras versenyek, tobb Magyar sikerrel😉
u dont have to listen anybody else but me
helycserével is..
online-ba sztem az is...
lehetetlen nincs, csak tehetetlen 😊
Ehhez 2 ember minimum kellene..
Downhill!!
Nem hiszem hogy át lehet adni online a kocsit..
Downhill!!
Egyedül nem lehet végig menni rajta az szinte biztos..
Downhill!!
hogyha nem tudnátok 😊
Az SG berkein belül vállalunk külsõ szavazások hosztolását. Ha egyéni szavazást akarsz elhelyezni a topikodban,
akkor írj VRSDM, Desigo vagy Ability nevû felhasználók valamelyikének.
Köszönjük! 😊
de, hol/milyen szerveren?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
fõkönyvtárbaottvan, nyomtam én már f11-et is, f12is, f7et is, menübe is játékba is de nincs :|
Nem kell sok human plaeyer.. Összeállunk 3-an egy egy autóra aztán ai-t bepakolunk (jó az kerülgetésre) na??
Kemény mecs oké, na de milyen fasza már ha sikerül😄D
Downhill!!
hogy a hdr és a motion blur dolgokat hogyan tudom belepakolni?! 😊
Virtual Rearview In Cockpit="1"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ott legalább látok is valamit.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Így
Szerintem nagyon élvezetes lett.
Viszont jó lenne tudni hogy azokat az autókat hol lehetne megszerezni
amik a képeken vannak, a linkelt oldalon.<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Akkor a leg életkübb vezetési élményt az rfactor al hitoricX el lehet elérni?
Azért én kipróbálnák egy komolyabb autót ... mármint a hangulat az bizztos más de a vezethetõségre lennék leginkább kiváncsi ...
Amúgy ezeket a játékokat vajon versenyzõk próbálták? és mi róla a véleményük? Szerintem egy jó vélemény egy versenyzõ szájából minden reklámot vinne ...
Onboard Radical SR8 @ Nordschleife
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
http://alexease.uw.hu/files/Porsche_GT3_Zolder_Real_vs_rFactor.wmv
ui.: Az rFactor "ugyanaz" mint a GTR/GTR2/RACE stb.😊 Uszkve😉
De ettol fuggetlenul, valoban nem a legjobb a sebessegerzet a jatekokban.😛