GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
De wazz ott 3 ember versenyez te!
Amig az egyik 2 órát vezet addig minden megy😄 De egyedül üljél már végig 24 órát😄

Downhill!!

gordon 24
Na de ha ugy van akkor lenne kedve egy két embernek ehhez??
Mert azért csak ugy jó az ha van legalább egy 4-5 humán autó amit vezet x ember.. De persze ezt tényleg ugy kéne hogy pl szombat 2 kor rajt és vasárnap 2 kor vége.. Tehát nem ugy hogy mentés legyen közbe stb.. Hanem valóságosan..

Meg ha van 5 humán autó akkor lehet ai is, de ez megbeszélés tárgya... Szóval mi a vélemény?😄

Downhill!!

Alexease
Van valami online-os pilotacsre lehetoseg, bar gozom sincs hogyan mukodik😉
Regen ugy kellett, hogy aki eppen kiszalt, az bontotta a net-et, vagyis megszakadt, a masik pedig belepett ugyanazzal a nevvel, autoval, stb.😉 Az NR2003-al a mai napig vannak 6/12/24 oras versenyek, tobb Magyar sikerrel😉
VRSDM
ésaizé 24 nevûsorozat? ott is 24óra van, mégsemutattyákmikoeszik mikoiszik. mikokakál :W

u dont have to listen anybody else but me

SimaSuna
LANon megoldható h 24H-s game menjen...
helycserével is..
online-ba sztem az is...
lehetetlen nincs, csak tehetetlen 😊
bardocz
Egyedül meg 24 órát vezetni megállás nélkül picit nehézkes😊
gordon 24
Hát azért 24h keresztül egy székben ezt letolni lehetetlen.. Mikor eszel, iszol? Wc stb??

Ehhez 2 ember minimum kellene..

Downhill!!

gordon 24
Hát ugy kellene, hogy 3 haverral összeállni, máshogy nem igazán tudsz szerintem. És akkor egy lakásban vagytok 3-an.. A többit meg tudod..
Nem hiszem hogy át lehet adni online a kocsit..

Downhill!!

SimaSuna
miért ne lehetne végigmenni??
Toby0501
És hogyan váltasz pilótát az autóban online? 😊

gordon 24
:d hát az egy kérdés jó lenne valamit találni rá.. De csak akkor van értelme ha egy egy autóra legalább van 3 ember. Ezt meg kicsit nehéz megoldani😄
Egyedül nem lehet végig menni rajta az szinte biztos..

Downhill!!

VRSDM
Ha szükség lenne ránk 😉 készen állunk.
hogyha nem tudnátok 😊
Az SG berkein belül vállalunk külsõ szavazások hosztolását. Ha egyéni szavazást akarsz elhelyezni a topikodban,
akkor írj VRSDM, Desigo vagy Ability nevû felhasználók valamelyikének.
Köszönjük! 😊

én szívesen kipróbálnám magam 😊

de, hol/milyen szerveren?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

leho94
Én benne vok de csak is Le Mans 😊 Meg még megkell rendeljem a gamet^^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

VRSDM
/szerk. okés.

VRSDM
hát nekem nincs hdr.
fõkönyvtárbaottvan, nyomtam én már f11-et is, f12is, f7et is, menübe is játékba is de nincs :|

gordon 24
Nincs kedveteke online egy 24 óráshoz??
Nem kell sok human plaeyer.. Összeállunk 3-an egy egy autóra aztán ai-t bepakolunk (jó az kerülgetésre) na??
Kemény mecs oké, na de milyen fasza már ha sikerül😄D

Downhill!!

SimaSuna
játék fõkönyvtárába bele..azt ALT F11 asszem
VRSDM
valaki segítene (igen tudom olvassak vissza, meg is tettem de halott linkeket találtam)
hogy a hdr és a motion blur dolgokat hogyan tudom belepakolni?! 😊

Dietrich
plr fájlba keresd ki ezt a sort és ird be 1-re akkor mindig ott lesz középen.

Virtual Rearview In Cockpit="1"

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kaposi1
Én meg mindíg kint ücsörgök a motorháztetõn.<#nevetes1>
Ott legalább látok is valamit.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

acsati
köszi szépen. igy azért még is jobb mer én belsö nézetet szoktam használni és ott nem mindegyik autoba látni rá a tükörre
kaposi1
Beállítások/Tükrök:Virtuális
Így

acsati
hogy lehet ugy kirakni oda fel középre a visszapillantót mint neked is van?
kaposi1
Kipróbálta már valaki ezt a pályát?
Szerintem nagyon élvezetes lett.

Viszont jó lenne tudni hogy azokat az autókat hol lehetne megszerezni
amik a képeken vannak, a linkelt oldalon.<#nemtudom><#fejvakaras>

pointer4
Nem, mer ha leülsz billentyûzettel játszani a laptophoz, akkor az már nem szim 😄
Cowek
Genre: Racing Game...
nem merték odaírni hogy simulator??

http://www.f1-info.hu/

N o N a m e
majd a GTR4-ben 2 év múlva 😊
Magnumrolcsi
Le Mans megint nem lesz benne?! 😞

bardocz
Igen mod.
crazyclone
Úgytûnik télleg az mert nem találok ilyen típusú versenyt ...

crazyclone
Azthittem ez egy mod ...
Kipróbálom, kösz ...

bardocz
Én próbáltam ezek k9zül mindegyik játékot,és nekem a leginkább a historic kocsik jönnek be rFactor alatt.Nem könnyû vezetni,sõõt,de annál élvezetesebbel még nem találkoztam.És rengeteg féle kocsi van hozzá.
crazyclone
Azt gondolom hogy nem szoktam WTCC-t nézni.
Akkor a leg életkübb vezetési élményt az rfactor al hitoricX el lehet elérni?
Azért én kipróbálnák egy komolyabb autót ... mármint a hangulat az bizztos más de a vezethetõségre lennék leginkább kiváncsi ...

bardocz
Reklám^^
SimaSuna
mit gondolsz a WTCC futamokon miért van pl a rendszám tábla helyén és a rajtszám felett az ajtón a RACE07 felirat?
bardocz
rFactor HistoricX modot olyan emberek is tesztelték,és olyan kocsijuk van,tehát ha igazán jót akarsz játszani,akkor próbáld ki azt.Amúgy meg az alul-felül kormányozottság függ az alap setuptól is,mert van,hogy alap setup nagyon elbaszott,meg tök jó a pályára.
crazyclone
Kipróbáltam az rfactort és sokkal jobban élvezem az irányítást, egyébként egyáltalán nem olyan reális szerintem mint a gtr2 mindent kikapcsolva jobban fognak a fékek ami szerintem valahogy természetesebb a kanyart is jobban veszi ez picit túlkormányzott míg a gtr szerintem nagyon alul. Jó lenne a két játék egybe akkor nagyon tetszene ... Most utánanézek az offitial wtcc-t ami ugye a race07 hogyan lehet steam serial nélkül felnyomni mert sajna nincs meg eredetiben, csak hogy lássam melyik tetszik a legjobban ...
Amúgy ezeket a játékokat vajon versenyzõk próbálták? és mi róla a véleményük? Szerintem egy jó vélemény egy versenyzõ szájából minden reklámot vinne ...

nyuny01
Igaz nem GTR de ennyit számít ha jó setupod van,szerintem a sebesség érzet meg van 😉
Onboard Radical SR8 @ Nordschleife

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

bardocz
Sok mindent kell állítani a kocsin.1-esben a kocsi jobban fordul mint 2-esben.Hátul csökkentsd a szárnyat.Növeld elöl az utánfutást.Jobban fog fordulni.
videók...

szeptemberben jön a GTR Evolution (GTR3)...

Alexease
Allitgatni kell az autot (garage, setup, stb.), meg kell talalni a jo iveket, fekpontokat, stb. Ha nem jatszottal eddig szimekkel, akkor sok idot kell raszanni.
SimaSuna
alulkormányzott a verda szvsz...
crazyclone
Teljesen igazad van ... ez zsírkirály meg minden de nekem nem fodul ilyen gyorsan ... simán kisodródik 😞

Alexease
De ha mar hasonlitani akarsz, akkor legyen pontosabb😉

http://alexease.uw.hu/files/Porsche_GT3_Zolder_Real_vs_rFactor.wmv

ui.: Az rFactor "ugyanaz" mint a GTR/GTR2/RACE stb.😊 Uszkve😉
Alexease
Ez Radical, ez mas kategoria😉 Raadasul a latoszog is sokat csal😉

De ettol fuggetlenul, valoban nem a legjobb a sebessegerzet a jatekokban.😛
leho94
Race 07..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

crazyclone
Hoppá meg is volna ...

crazyclone
Szerintem nézd meg youtuben egy versenyautó körét belsõ kameranézetbõl és akkor beszélünk ...