GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha jól vettem ki akkor az eredeti! GTL pályák frankón használhatóak dx9 módba is ? ha igen akkor párat valaki feltöltene?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem fejtettem vissza az EXE-ket, csak barkacsoltam:)))
GTR2Demo_AllCarsAllTracks.rar
- Az autovalaszto uj EXE-ket Sylv1 keszitette, EXE-nkent 1-1-2 autot lehet haznalni. #573
- Az osszes palyat beolvaso EXE-t en barkacsoltam;) #588, #631, #632
Az EXE-knel SEMMIT nem kellett visszafejteni - nem is nagyon lehet, vagy ha igen, akkor baromi nagy munka lenne - szoszerint barkacs;)
Sajnos az osszes auto problemasabb, mar probaltam;) De ha nem csinalja meg mas, akkor megcsinalom a kulon-kulon futatthato EXE-ket az autokkal, hogy mindegyik lassa az osszes palyat is;)
ha ennyire nem értesz valamihez, miért kell még propagálni is a hülyeséget?
Senki nem nézett kapásból hülyének egyébként, csak rávilágítottam, hogy valszeg te azok közé az emberek közé fogsz tartozni, akik 3 hónap alatt megunják a játékot, csak most osztod itt az észt, mit hogyan kellene. holdrakátát nem akasrz csinálni a GTR2.exe-bõl?
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Másrészt pedig ha megoldottad, talán közzé is tehetnéd itt, hogy esetleg más is élvezhesse, ugyanis egy közösségben ez szokás.
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Összes autó + össz. pálya?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<2006. július 23. @ 10:26 - Mantis>2006. július 23. @ 10:26 - Mantis>
A napokban már láttuk a demóját, most pedig megtudtuk, hogy az idén szeptemberben Európaszerte megjelenõ GTR 2-t az Atari adja ki. A szimulátorok rajongóinak már nem kell sokat várniuk tehát a legújabb autós reménységre. Addig is bizonyíték itt."
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=23266

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Off vége
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A három sort csak bemásolni kell a trk.-ba vagy át kell írni az eredetit?
AF1 pályával próbálkoztam ...
És az úgy nem jó ha GDB-t csak áthozom a Barcelonából , átnevezem és úgyhagyom? :)
- A GTL-bol atmasolni a palyat konyvtarostul (az eredeti GTL palyak nem mennek, azokat elotte ki kellene kodolni - TRK).
- A GTL kiterjeszteseket atnevezni GTR-re.
- A GDB file-t a legegyszerubb kitorolni, A barcelona-bol atmasolni, azt atnevezni es a tartalmat atirogatni a rendes adatokra. Persze, lehet az eredetit is megtartani, es a GTR-esbol az idojaras es extra dolgokat odamasolni, de nekem igy egyszerubb volt;))))
- A TRK fileba ezt belemasolni:
MASFile=Barcelona.gtr
MASFile=BarcelonaMAP.gtr
MASFile=Skies_central.gtr
es a tobbi GTL kiterjesztest atnevezni GTR-re.
- Ha kulso GTL kiterjesztesu MAS is van felsorolva (Skies, Cmaps stb.) az kuka;)
Ennyi;) Jo szorakozast;)
Ki van kapcsolva a mûszerfal, de azt jó lenne látnom ...
de hogy ez volt/van/és lesz is a kedv autóm az tuti... mind közúton mind versenypályán.. de ennek a története nagyon messzire nyúlik vissza, voltak vele már történéseim de ez itt már atom off lenne sz'al go sleep :P
viper: rég, a lánchíd-nál a körforgalomból úgy jött ki egy viper, hogy csapkodott jobbra-balra a segge, ebben az autóban ez a szép, küzdeni kell vele, mászl kár :))