GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem akarod kivenni azt a kis idézetet alulról?..lehet nem esik jól pár emberkének, pl nekem sem
ON
Amúgy megy a pálya, thx....
Jó ez az esõ tükrözõdés nélkül is :
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyszerubben: 0%-nal nem annyira erzekeny, tobbet kell lenyomnod hogy erzekelje, de a vege fele "begyorsul", 100%-nal nagyon erzekeny, vagyis kis pedal mozdulatra is sokat mozdul, vagyis nagy gazt ad, nagyobbat fekez. A kormanyzasnal az 50% a termeszetes, de ez hasznalatban nagyban fugg a kormany elforgatasi szogetol.
Az elozo kormanyom 220 fokos volt, ott kenytelen voltam levenni 20-30%-ra hogy ne rangasson es finomabban tudjak kanyarodni. Most 50%-on hasznalom, de most mar tudom tekergeti rendesen a kormany korbe-korbe😉))
Mig az elozo kormanynal a pedaloknal 50%-ot, most 0%-ot hasznalok, mert nagyon gyengek a rugoik😞
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Ha 0-ra van állítva akkor az tulajdonképpen mit csinál ?
Ha én lenyomom mondjuk háromnegyedig a pedált akkor a virtuális autómban mondjuk csak félig nyomodik be ? És akkor a nálam fenmaradt egynegyed út az a játékban a fél pedál útja ?
Mert PCC-nél nagyon nagy gond ,hogy nem tudom elég finoman adalgolni a gázt jobb lenne egy sokkal hosszabb pedál út, de ha lejjebb veszem az érzékenységet akkor egy darabig tök jó, de a pedál végsõ utján meg nagyon hirtelen harapni kezd....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Nordschleife és a Bathurst csomagban a trk file neve 3Barcelona, azokat asszem azé' nem teszi a listába.
Egyenként bemásolva mûködnek a pályák, de lista, az nincs. Mi lehet az oka?
De ha megvannak a palyak, de nem megy az attiras (de menni fog), akkor a TRK-kat feltolthetem, de nem biztos hogy jo lesz. en nem szeretem a olyan nevu palya-konyvtarakat, hogy: "KissJozsi_Bathurst_V3.3", igy ezeket atnevezgetem, es igy mar mas lenne az eleres a letoltheto eredeti palya miatt😉
25 GTL-es pályát tölthetsz le.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az eredeti kérdés az volt, hogy EGYSZERRE bemásolhatom-e az összes pályát, majd az exe-vel indítva választhatok-e egy listából? Erre csak mondj egy IGEN-t, vagy egy NEM-et kérlek😄
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
Termeszetesen palyankent dodhatnak "problemak", az esetleges trussok GTL (MAS) file- hasznalatokbol, de eddig vagy 15 palyat tettem at, es azokkal nem volt gond😉
Szerk. Ui.: termeszetesen, nem lesz tokeletes, mert az AIW-on valtoztatott a SimBin, es az aszfalt tukrozodes sem fog mukodni, mert ahoz pluszban kell modellezni a palyakhoz, es uj shader-t kell hasznalni😊 De nem hinnem hogy hianyozni fog😉)
Ha átírod a DEMO MODE-ot FULL MODE-ra, automatikusan minden auto elérhetõ lesz.
Meg a sim_DEMO.gdb hasonló feliratait.
Az egy más dolog, hogy eddig nekem mindíg kilépett betöltéskor, de nálam ez nem mérvadó, mert amúgy is belefagy a menübe mindíg. Hátha nálad nem.
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
Ezek a exe fájlok érnek valamit?
Nálam mindig csak a német pálya jönbe!
Mert az rFactor-nal ha joltom nem volt eleg a sima konverzio, sotet volt pl. nehany textura pedig elvileg ugyanaz az engine?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ebbol:
MASFile=skies_central.gtl
MASFile=teammaps.gtl
MASFile=AF-GTL1.gtl
MASFile=AF-GTL1map.gtl
MASFile=stex.gtl
Ezt:
MASFile=AF-GTL1.gtr
MASFile=AF-GTL1map.gtr
MASFile=stex.gtr
MASFile=Skies_central.gtr
MASFile=TeamMaps2.gtr
MASFile=Misc.gtr
Nalam muxik, bar csak egy betoltes erejeig neztem😉 De palyankent adodhatnak gondok, azert ez megis csak barkacs😉
Ez mitöl lehet?
dehogy probléma csak jól jött ki 😛