GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CodeRed
Ez valószínûleg inkább a törés hibája lehet...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Na, ha valakit érdekel, megvan a megoldás a menüben fagyásos problémára:
A játékot windowed módban (ablakban) kell indítani, de fontos tudni, hogy a windowed mód csak akkor mûködik, ha a program és a windows asztal színménysége megegyezik. Ha a program és az asztal beállított színmélysége eltér, a windowed mód NEM aktiválódik.

Tehát akinek a menüben fagy a program, futtassa a programot az asztallal megegyezõ színmélységen (16 vagy 32 bites), windowed módban, és akkor a fagyás nem jelentkezik.

Remélem a problémát hamarosan patchben is orvosolják majd a fejlesztõk.

CodeRed
Valami át van állítva? Eltávolít, pedig én nem nyúltam a pályához.<#nemtudom>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

aesirbaba
Neked megtenném ezt saját költségen, a SevenM ki tudja fizetni ha akarja, a HGTRM-nek meg nem hiszem, hogy megtenném.

Írtam privit tündérvirág😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Dehogynem , csak izgasson !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Koszi!😉
Engem igazabol nem izgat a dolog, de a SevenM vagy a HGTRM lehet hogy harapna ra😉
aesirbaba
Ha megírod a konkrét szövegeket, valamint a formátumot, akkor felmondatom a szinkronban.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Willi Betz
Már megoldottam a problémát.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

autoszimulator
jobb kettõ szigorú murvás <#ijedt><#idiota>

.: mobilize.hu :.

Bucser
hát nem tudom de szerintem a verseny közbeni kommunikácoióhoz sem árt legalább egy szakszótár😄<#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alexease
- De talan segit: inditsd a jatekot paracssorbol (RUN vagy DOS Prompt) - GTR2.EXE -trace=100
A fagyas utan csomagold ossze a USerData/LOG konyvtarban talalhato file-okat (az alkonyvtarakat NE). Linkeld ki.
- Az elso warez megjelenes (CLONEDVD) tobb helyen ius hibas volt, fagyott. Szedj le egy RELOADED verziot!
lac coo
Miért, a magyar autóversenyzõk angolul kommunikálnak.. ? <#idiota>

Alexease
A #2486-ot probaltad?! Mast nem tudok, valszeg megint valami lokalis beallitasi, program gond lehet. Mert ismet az van, hogy akiket ismerek, es tudom hogy "normalis" a gepuk, mindegyikuknek tokeletesen megy a jatek...

Ajanlom meg az RSC Forumot (BANNER ALATT!), ott talan lesz valami info (ANGOL!).
Alexease
Inkabb ne csinaljanak😉 A tapasztalatok szerint szar lenne😉 Sajnos a Magyar nyelv sem alkalmas, az ilyen egyszeru, tommor, "parancs" jellegu utasitasokra, az idetlen ragozasok miatt😉))
Tehát a menüben menüpontra kattintáskor lévõ fagyásra senki sem tud mit mondani?
<#szomoru1>
Visszaolvastam, többeknek is elõfordult a dolog.

Alexease
<#eljen>
Vegre egy normalisabb hozzaallas😉 Tudom, hogy kotelezo Magyar dokumentaciot adni, de egy olyan jateknal, aminel "felesleges" a Magyar nyelv, minbek szivjon a megjelenessel a tobbseg. A Race meg az Options-t csak kitalaljak...😊

Bar ebben mar van eleg hasznos szoveg is - School - de azt majd nem hivatalosan😊 De lehet, hogy benne lesz a konyvben, es akkor azzal sincs gond😉
lac coo
szinkront sem nehéz csinálni csak kéne egy erõs, felnõtt férfihang aki rámondja ...

A GTRMasters fórumában azt irták hogy csak magyar kézikönyvel fog megjelenni de magyaritást nem tartalmaz a játék, hogy minél elöbb megjelenjen, és a patchek miatt is, nem tudom mennyire helytálló ez a hir de asszem nekik van kapcsolatuk a SevenM-el, amúgy készül a nemhivatalos magyaritás a játékhoz
lac coo
De mi az hogy tükrös? Próbálj mutatni egy képet az üveg festésedrõl plusz annak az alfájáról, ha lehet priviben linkeld !

Hamachi szoba: HQ GTR 2
Pass: gtr2
Server nev: HQ
Sheltem
Oks teljesen igazad van, köszi a driver linket.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Alexease
Ne eger drivert hasznal!😊 A Logitech 4.6-os kormany drivert! A file neve: lgs460enu.exe www.logitech.com

http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/HU/HU,CRID=1788,contentid=12192

Es ha lehet, ne chat-eld szet a topic-ot mondatonkent, a percenkenti tapasztalatokkal. hasznald egy fel napot, aztan irj egy elmenybeszamolot.
Sheltem
ÁÁÁÁ mekkora élmény... Márcsak azt nem értem miért nem remeg vagyis force feedback nuku hiába kapcsolom be gtr2ben 😞((

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Na úgy néz ki megy a kicsike, már csak 1 kérdés:

Melyik drivert ajánljátok hozzá amit az egeremhez tettem fel jó? (9.80)

Sheltem
A 2 led közül a bal felsõ állandóan villog a jobb felsõ folyamatosan világít de még kalibrálásnál sem mozog a kereszt 😞 Fura mert fel is ismerte 😞
Lehet hibás?

Bucser
Mûködik PC-vel. Sõt a logitech drivere le is kezeli.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sheltem
Melyik drivert ajánljátok ehhez ? Leírásban sehol nem látom, hogy ez a kormány pcs is lenne csakhogy ps2 😞

Sheltem
Egy Logitech Driving Force Pro tulajdonosa lettem <#worship>

Willi Betz
Így is tükrös maradt szal már nem tudom mit csináljak vele.

JuanG
neeem kell köszi, már megvan 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

kigyi
Ha még nem linkelte neked senki írj és megosztom veled a gtr2 könyvtáramat

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

lac coo
DXT5-ben mentsd el , ott nézd meg a csatornáknál az alfa csatornát! Az szabályozza a tökrözõdést, minél világosabbra van festve az adott terület annál inkább nem lesz átlátszó ( "tükrös lesz"). A teljesen fekete részek a víztiszták a fehér már teljesen átlátszatlan .

Willi Betz
Gondjaim vannak az ablakokkal mert tükrösek lesznek és hiába mentem el abba kiterjesztésbe amibe írja a geditor(dxt1,dxt3,dxt5)az összesnél tükrös marad.
Ehhez szeretnék segítséget kérni.

lac coo
Maverick , Essington még jó lehet ezekkel a gyors autókkal !

lac coo
Lehet Alex kirak egy hétre .....<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>

Sheltem
Driving Force Pro t nem is néztem, köszi.

Bucser
Alap kérdés: Mit akarsz? Szimulációs élményt vagy legjobb köridõket? ráadásul momo alternatívának ott a dfp is. Driving force pro. És ha hozzávesszük, hogy G25 csak október végén jön + 250 dollár/euro közötti áron nos szerintem elég könnyû választani annak aki csak most kezd kormányokkal foglalkozni.

Sheltem
Sziasztok

Gondoltam ma délelõtt veszek egy kormányt ezért visszaolvastam kicsit a topicban és hááát elbizonytalanítottatok.-
Írásotokból kiderül, hogy a Logitech Momo annyira mégsem jó többekközött mert "kókányak" a pedáljai, de pl az sem jó ha 3 pedál van 2vel jobb köröket lehet futni kuplung nélkül.

Ajánljatok már egy jó kormányt amivel blippelni is lehet és bevált(lehetõleg olyan aki szokott neten játszani és van tapasztalata).
Nagyon megköszönném!!!(a force feedback nekem nem létszükséglet).

JuanG
ooops...😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
FAQ ? <#idiota>

JuanG
a BMW template-et feltöltené nekem valaki valahová? Melóhelyen vagyok és itt nincs meg a játék...

lac coo
Igen, elég baráti a fizikája 😊)))

MaverickSXT
ugy veszem eszre a BMW eleg nepszeru ezert fogok csinalni egy gt osztalyu BMW t ,ha kesz kilinkelem ide

Duddits
Tök jó!

lac coo
Errõl van szó ! <#idiota>
Talán még a legeslegalsó , kinyúló elem lehetne kék, az még követné a kék sáv lágy ívét....

Alexease
<#idiota>
lac coo
Igen, lehet hogy visszakerül elõre a sárga... Ez így túl hangsúlyoza az amúgy is ormótlan idomot.

avcom
<#worship>

(sárga lökös? :-))

lac coo
W.I.P. (10 %)

SitatiS
Még hun szinkron is...<#smile>

Let the good times roll.